jamles 01.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jak można wyrzucać wielkie gwoździe przecież to się da wyklepać jak za 7 lat będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jak można wyrzucać wielkie gwoździe przecież to się da wyklepać jak za 7 lat będą potrzebne Leszku, masz u mnie kolejne piwo. Nareszcie ktoś mnie rozumie. I żadne tłumaczenia odnośnie pogody, wiatru, nie maja uzasadnienia. Ech, czy mam pisać co (ko) białki o nas nyślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 01.03.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam, Na razie problemem nie są powalone drzewa, lecz droga po deszczu.Mam siedlisko na skraju lasu. Z jednej strony ok. 2 min. z drugiej ok. 5 min. przez las. Możesz zobaczyć tutaj. Słaba jakość, więc oglądaj w nominalnej wielkości. http://picasaweb.google.com/mark00wy/Droga PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 To wiesz co Komturze, ja książki brałabym jak leci, a "przydasiom" zrobiła lekkie przewietrzenie Świetna okazja ku temu, niech "przydasie" też odetchną Braza Czy Ty się z "Komturową żoną") umiawiałaś? Odnośnie "przydasiów"? spisek wietrzę Jestem o tym spisku dawno przekonany. Chyba się ze mna zgodzisz Leszku, że to spisek? Dodacie Panowiej jeszcze to coś o solidarności płci .... My z Komturową i Depeesią, wiemy co i jak Mark0wy dziękuję. Faktycznie, droga miodzio, bardziej deski surfingowe niż koła by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2008 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam, Na razie problemem nie są powalone drzewa, lecz droga po deszczu. Mam siedlisko na skraju lasu. Z jednej strony ok. 2 min. z drugiej ok. 5 min. przez las. Możesz zobaczyć tutaj. Słaba jakość, więc oglądaj w nominalnej wielkości. http://picasaweb.google.com/mark00wy/Droga Pozdrawiam Mark0wy Wyglada to podobnie jak w okolicach "komturii" To, moim zdaniem, nie problem. Da sie przejechać. W ostateczności łańcuchy. A jak zimą? Czy droga jest odśnieżana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 jak można wyrzucać wielkie gwoździe przecież to się da wyklepać jak za 7 lat będą potrzebne Leszku, masz u mnie kolejne piwo. Nareszcie ktoś mnie rozumie. I żadne tłumaczenia odnośnie pogody, wiatru, nie maja uzasadnienia. Wietrzę spisek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No to się nam spiskowo zrobiło Pogoda i wiatr to pikuś - głowa mi juz drogi dzień pęka, tak że proszę o wyrozumiałość Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.03.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No cóż Komturku - przeprowadzka to zawsze dobry moment ... ŻEBY COŚ WYRZUCIĆ A nie wiem jak tam macie z tzw budynakmi gospodarczymi? Doskonałe przestrzenie dla wszelkich męsko-warsztatowo-składowych przeznaczeń! Myslę że dla mojego Romka był to jeden z powodów przeprowadzki na wieś - ma teraz swój warsztat gdzie gromadzi co mu się podoba (czyt. -przyda ) lub na odwrót.... No i jeszcze stodoła gdzie to i owo upchnąc można a to wsystko nie zagraca nam domu Brazunia - jednak NIEZALEZNOŚC jaką daje kuchnia wiejska to podstawa dobrego samopoczucia. Chociazby wczoraj - brak prądu ok 4 godziny - zupke wrzucam na kuchnię kaflową, wstawiam tam tez czajnik z woda (wiesz o jakim czajniku mówię DPS-iu ), włączam radio na baterie i z Romkiem oraz moja córcią jedziemy w scrabble przy świecach . A jedzonko, picie i ciepełko mamy DZIEKI JEDNEJ KUCHNI KAFLOWEJ. No naprawde nie chciałabym zamiast tego włączać agregatu (fuj)... a gdzie atmosfera?? O ile wiem domy w stylu angielskim zawsze mają te ichniejsze AGI w kuchni ... No i kominki, obowiązkowo w KAŻDYM pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Mamy Gagato dwa pomieszczenia godpodarcze. Jedno, mniejsze to dawny chlewik. W przyszłosci chcę tam urządzić sobie mały warsztacik. Drugie wieksze będzie zamienione na pokoje goscinne. Koncepcja jak to zrobić jest w opracowaniu. Wykonanie zalezne od przypływu gotówki. Kiedy, jak - nie wiem. Ech ta kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No cóż Komturku - przeprowadzka to zawsze dobry moment ... ŻEBY COŚ WYRZUCIĆ A nie wiem jak tam macie z tzw budynakmi gospodarczymi? Doskonałe przestrzenie dla wszelkich męsko-warsztatowo-składowych przeznaczeń! Myslę że dla mojego Romka był to jeden z powodów przeprowadzki na wieś - ma teraz swój warsztat gdzie gromadzi co mu się podoba (czyt. -przyda ) lub na odwrót.... No i jeszcze stodoła gdzie to i owo upchnąc można a to wsystko nie zagraca nam domu Ale Romek ma tam idealny porządek, w odróżnieniu np. od Pawła. Brazunia - jednak NIEZALEZNOŚC jaką daje kuchnia wiejska to podstawa dobrego samopoczucia. Chociazby wczoraj - brak prądu ok 4 godziny - zupke wrzucam na kuchnię kaflową, wstawiam tam tez czajnik z woda (wiesz o jakim czajniku mówię DPS-iu ), Na pewno o tym ślicznym białym w kwiatki. włączam radio na baterie i z Romkiem oraz moja córcią jedziemy w scrabble przy świecach . A jedzonko, picie i ciepełko mamy DZIEKI JEDNEJ KUCHNI KAFLOWEJ. No naprawde nie chciałabym zamiast tego włączać agregatu (fuj)... a gdzie atmosfera?? Moja krew! O ile wiem domy w stylu angielskim zawsze mają te ichniejsze AGI w kuchni ... No i kominki, obowiązkowo w KAŻDYM pomieszczeniu. Braza, Ty zdrowiej szybko, bo egzamin jutro przecie masz! Głowa będzie Ci potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.03.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 02.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Komturze, Jest to droga lasów państwowych, więc raczej odśnieżana nie jest. Pewności nie mam, bo w zimę mnie tam nie ma. PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dobra atmosfera jest ze wszchmiar wskazana, ale jakoś trudno mi sie wczuć w tę atmosferę na myśl, że jestem sama ja palec, przy świecach jedynie, pośrodku lasu Jak się ma druga połowę obok to można tak długo, dlaczego nie... ja tam blask świec wprost uwielbiam, ale w ciemnościach, w lesie, wilki jakieś ... Wybaczcie, jednak pomyślę o tym agregatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Brazuniu... No może masz rację Ja Komtur Ci to mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A jak Komtur mówi, że mam rację, to mam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.03.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Komturze, Jest to droga lasów państwowych, więc raczej odśnieżana nie jest. Pewności nie mam, bo w zimę mnie tam nie ma. Pozdrawiam Mark0wy U mnie drogi sa odśnieżane, bo sąsiad "odstawia" mleko Do sąsiada mam kilometr, ale do odsnieżonej drogi tylko 50 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Brazunia, ależ myśl o tym agregacie ile wlezie - taka maszyna zawsze przydatna jest. Potem i tak sama będziesz wolała kaflówkę - ale przynajmniej będziesz miała wybór. Już zaczynam kciuki rozgrzewać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Rozgrzewaj, rozgrzewaj Albo zwyciężę, albo polegnę, ale kciuki mocno wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Rozgrzewaj, rozgrzewaj Albo zwyciężę, albo polegnę, ale kciuki mocno wskazane nad kachlokiem ....oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Rozgrzewaj, rozgrzewaj Albo zwyciężę, albo polegnę, ale kciuki mocno wskazane nad kachlokiem ....oczywiście Czekaj no, kachlok to ogień czy coś w rodzaju koinka...pieca Ja się uczę dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts