braza 27.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 witam ładnie A dygnięcie gdzie Perły założyłeś, czy na niedzielę trzymasz Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 witam ładnie A dygnięcie gdzie Perły założyłeś, czy na niedzielę trzymasz Cześć jeszcze nie mam ale w niedziele będę paradował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 witam ładnie A dygnięcie gdzie Perły założyłeś, czy na niedzielę trzymasz Cześć jeszcze nie mam ale w niedziele będę paradował Ja to bym chciała to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.03.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Najlepsza byłaby fotka Jea w perełkach. Może nawet 1950 pożyczyłby Ci kieckę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 28.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kochani, wlaśnie dotarła do mnie przesyłka z literką od Zeljki - tylko nie bardzo wiem jak Poczta Polska to zrobila, ale literka jest tysiac razy ładniejsza niż na ekranie komputera .... ale w nich siła drzemie ?! a tak na poważnie, to chylę czoło Zeljko przed talentem i marzy mi się taka pościel ... może na kolejną aukcję się załapię ... dziękuję z całego serca za piękny prezent!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 28.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 DPS-iu, twoje zaproszenie też dotarło - właśnie szukam miejsca w moim kalendarzu ..., moze jakoś wcisnę ? bardzo chciałabym być, więc się postaram ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć dziewczyny cyknę fotkę jak dostanę perełki ale bez kiecy i zapodam w wiadomym sobie czasie, na chwil kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.03.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 http://pages.prodigy.net/bestsmileys1/emoticons1/BAWLING.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć dziewczyny cyknę fotkę jak dostanę perełki ale bez kiecy i zapodam w wiadomym sobie czasie, na chwil kilka To ja się upieram przy wcześniejszym powiadomieniu mnie o tych kilku chwilach .. ...... rany julek!!!!! komar!!!!!! Lata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 nie bede paradował w niedziele i z fotek nici ale dostałem śliczny obrazek i bieżnik (tak się to chyba nazywa) a i niespodziankę ale córka mi zabrała obrazek do tyry zabieram, se bede filował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A co jest na tym obrazku I dlaczego z paradowania nici Ja się już duchowo nastawiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Stanowczo się domagam paradowania. Jak nie w tę niedzielę, to w następną. I iecka musowo, bez tego perły nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skromny facet 29.03.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ...a jak tam pomidory? ps. moglem dolaczyc odmiane przebisniegowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 29.03.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Z powodu braku czasu losowo będę odwiedzać i witać moich forumowych przyjaciół.Dziś tu powiem Dzień Dobry.U nas za oknem słoneczko i chyba trochę szronu na samochodzie. Nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ...a jak tam pomidory? ps. moglem dolaczyc odmiane przebisniegowa. Już rosną. Pięknie powschodziły, każda odmiana w innej doniczce, każda opisana swoim numerem. Żeby tylko lato było ładne i bez zarazy ziemniaczanej, żeby im się co nie stało. Grzybki chyba u Rrmi zostawię. Nie wiem jeszcze kiedy, ale powinnam się z nią w tym roku zobaczyć. Chyba że se sam odbierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Z powodu braku czasu losowo będę odwiedzać i witać moich forumowych przyjaciół. Dziś tu powiem Dzień Dobry. U nas za oknem słoneczko i chyba trochę szronu na samochodzie. Nie jest źle. I tego się trzymaj. W Polsce kilka dni trochę cieplejszych, choć deszczowych. Ponoć znowu ma być zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2008 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A co jest na tym obrazku I dlaczego z paradowania nici Ja się już duchowo nastawiłam... nie ma przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A co jest na tym obrazku I dlaczego z paradowania nici Ja się już duchowo nastawiłam... nie ma przesyłki No qurczę Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.03.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Najlepsza byłaby fotka Jea w perełkach. Może nawet 1950 pożyczyłby Ci kieckę? tak se tu wdepłem, i co widzę, moją skromną osobą wyciera się jea`ę bez mojej autoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts