jamles 07.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nie wiem, jak Wasze, ale nasze grządki warzywne już prawie wszystkie wysiane! Groszek już fajny wylazł z ziemi, rzodkiewki pokazały kiełki. No, wieśniaki moje kochane, co słychać w Waszych ogródkach? rzodkiewki będą dzisiaj skonsumowane ....oczywiście nie wszystkie koper, pietruszka i marchew już wylazły z ziemi największe są i tak chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam u mnie trawa fajnie rośnie Jak to u Królików, nie? Jamles, nie wiem, czy to szczęście w pogodzie czy Ty taki pracowity jesteś i tak szybko te grządki posiałeś. Tak czy tak - zazdraszczam, okropnie zazdraszczam. Co Twoja Córcia teraz będzie zdawać i kiedy? Mój geografię w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Braza, może takie? http://bi.gazeta.pl/im/1/4654/z4654481X.jpg Ale czaderskie Jeszcze do nich plisowaną mini spódniczkę załóżę - to dopiero będzie prawdziwa wiocha No już czuję ten nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Juz niedługo spotkamy się w realu, Bedzie fajnie. Zajrzyjcie tu: http://forum.muratordom.pl/bedzie-aukcja-na-rzecz-chorej-dziewczynki-i-jej-matki,t130876.htm Macie kochani jakies pomysły? Wierzę, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Na pewno wiele osób pomoże, co do tego nie mam wątpliwości, choć moje możliwości finansowe są bardzo skromne, jak wiecie moja budowa póki co stanęła właśnie z tego powodu. Może poszukam czegoś na aukcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 DPS-iu, a moze twoje wysmienite wyroby: smalczyk, grzybusie, itd. Ja bym chetnie policytowała, a potem podjadła co nieco ....Zachęcam! kupiłam dzisiaj czerwoniutkie pelargonie .... pytanie za sto punktów: jak często trzeba je podlewac, jeżeli stoją w słońcu - strona zachodnia ?tak się chciałam upewnić, coby nie przelać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 DPS-iu, a moze twoje wysmienite wyroby: smalczyk, grzybusie, itd. quote] i beczka syropu sosnowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 się nie śmiej jamles, ona ma super syrop z igiełek - bardzo mniamusnynie mowiąc już o tym specyfiku, co dostalam w zeszłym roku na targach w Krośnie - całą zimę do herbaty i poszło gladko, bez większych choróbsk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Hmmm, właściwie to chyba mogłabym przygotować taki "koszyk wiejski"... Pomyslę. Asia, a co Ty dostałaś w Krośnie? Syrop z mniszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ktoś tu ma sklerozę a nie masz jakiś ziółek na to ??? niemożliwe ! z mniszka, z mniszka, smaczny był, słodziutki (mniam mniam ...) z tym koszykiem to bomba dla mnie, myslę, że niejeden się skusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Koszyk to ja już zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.05.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ja też !!! Wlaśnie poflancowalam maciejkę, zeby pod oknem pachniała pod wieczór ... Qrcze, fajne takie ciepełko, można porobić na ogrodzie i ... porobić w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 to Wy się dziewczyny zastanawiajcie ja nie będę witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 O, cześć, Sierściuch! Na Twój widok przypomniało mi się, że trzba by do koszyka grzybki włożyć jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Strasznie nie lubię, jak Was tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Strasznie nie lubię, jak Was tu nie ma jesteśmy, Braza, tylko w ogrodzie - wszystko rośnie, chwasty też, qrcze ... ja zniknę gdzieś koło 18.czerwca - pilnuj się Komturze, bo będę przejeżdżać koło Twoich włości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Strasznie nie lubię, jak Was tu nie ma jesteśmy, Braza, tylko w ogrodzie - wszystko rośnie, chwasty też, qrcze ... ja zniknę gdzieś koło 18.czerwca - pilnuj się Komturze, bo będę przejeżdżać koło Twoich włości ! Mam nadzieję, że choć na chwilę zawitacie w skromne komturii progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Strasznie nie lubię, jak Was tu nie ma jesteśmy, Braza, tylko w ogrodzie - wszystko rośnie, chwasty też, qrcze ... ja zniknę gdzieś koło 18.czerwca - pilnuj się Komturze, bo będę przejeżdżać koło Twoich włości ! Mam nadzieję, że choć na chwilę zawitacie w skromne komturii progi. My też, my też! Zaplanowaliśmy wybrać się na Litwę z dziećmi i wypożyczyliśmy campera na 4 osoby. Mamy nadzieję, że się sprawdzi, bo nie przepadamy za kręceniem się po hotelach i codziennym pakowaniu manatków. Jeśli będziecie w okolicy, to byłoby cudownie się spotkać! Tylko mi nie wiemy dokładnie gdzie jest Komturia - ale myślę, że nadrobimy te braki informacyjne bliżej naszej wyprawy. My wyjeżdżamy z domu 18.czerwca i będziemy w trasie 10 dni. Chcemy odwiedzić Malbork, Frombork, Kętrzyn a potem pojechać do Kowna, Wilna i gdzie jeszcze nas zaniesie. Na razie oglądamy mapy i planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witajcie kochani... ja bywam ostatnio na forum coraz rzadziej, tak mnie zawaliła robota że na nic kompletnie nie mam czasu, no i budowa leży i tak w ogóle jakoś do bani... chyba mnie łapie deprecha... no i na spotkanie jechać nie mogę ehhh m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witajcie kochani... ja bywam ostatnio na forum coraz rzadziej, tak mnie zawaliła robota że na nic kompletnie nie mam czasu, no i budowa leży i tak w ogóle jakoś do bani... chyba mnie łapie deprecha... no i na spotkanie jechać nie mogę ehhh m. maksiu, jak dobrze że wróciłeś! Nie przejmuj się - my też nie jedziemy na zjazd bo maleństwa ... itp. A na depresję rozejrzyj się dokoła - wiosna w pełni! - budowa tez w końcu stanie na nogi, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts