braza 13.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ja na zlot też nie jadę! Strasznie mi żal, tylu cudownych ludzi miałam nadzieję poznać tam osobiście!!! Ale cóż... życie Asiu, skoro alternatywą dla Forum jest ogródek, do tego własny no to wiadomo Ale smutno bez Was!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Alternatywą nigdy , raczej koniecznością ... choc przyjemną co prawda. Też mi smutno jak was nie widzę na forum, mimo że czasem nie piszę, to czytam caly czas i śmieję się i smucę razem z Wami!idę spać, bo kosci bolą od tłumaczeń przy biurku - dobranoc, pchly na noc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Karaluchy do poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 a szczypawki do zabawki ) a ja też zaglądam i czytam... ale jakoś tak niby co się wyrobię z jedną robotą i mam nadzieję mieć więcej czasu to znowu następna wpada i tak w kółko... chyba się wyśpię i odpocznę dopiero na tamtym świecie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.05.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 a szczypawki do zabawki ) a ja też zaglądam i czytam... ale jakoś tak niby co się wyrobię z jedną robotą i mam nadzieję mieć więcej czasu to znowu następna wpada i tak w kółko... chyba się wyśpię i odpocznę dopiero na tamtym świecie )) aż strach iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to ja misiu 13.05.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jak milo znowu tu zagladnac. ps. wlasnie zakonczylem "plewic" swoje ranczo, znaczy sie najemnicy. "poszlo" 774 metry nylonowej linki(2,41mm cross fire) do kosy spalinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No właśnie, jak miło znowu zajrzeć. Mnie jaokś zupełnie sprawy bieżące pochłonęły, maj, Panie, wszystko rośnie jak szalone, chwasty, trawa... Podlewać już trzeba, bo sucho się zrobiło. Sadzić kwiaty, pomidorki, plewić chwasty... Wieczorem czasem już nie ma siły pisać, choć czytam zawsze. Wczoraj surfinie w castoramie kupiłam. Ładne, z 4 - 5 rozwiniętymi długimi i kwitnącymi pędami. Pójdą do doniczek wokół domku. Ale jeszcze poczekam z sadzeniem, nie wierzę w dobre serce zimnych ogrodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 chyba się wyśpię i odpocznę dopiero na tamtym świecie )) Nie ma szans!! Ktoś na pewno przyjdzie kwiatki podlać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.05.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 A dzień dobry! Ty braza, to jesteś ranny ptaszek ...spać mi się strasznie chce a tu trzeba znowu w ten kołowrót się pchać, ech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie mam wyjścia, cócia do szkoły chadza czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 W polu już rosnąć zaczyna, marcheweczki wylazły kiełkami z ziemi, buraczki, cebulka ma fajne malutkie szczypiorki... A trawy jakie piękne teraz! Za kilka dni pójdę zebrać świeże do suszenia na bukiety zimowe - takie z kłosami, wyrośnięte... Śliczne różności na łące rosną! Niedługo powinny być sianokosy. Tylko, że krów i koni prawie we wsi nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Pomidorki rosną już na zewnątrz, surfinie wiszą na domku w doniczkach. Zaczyna być znowu sucho. Co u Was na wsi słychać? Nikt już na wsi nie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Pomidorki rosną już na zewnątrz, surfinie wiszą na domku w doniczkach. Zaczyna być znowu sucho. Co u Was na wsi słychać? Nikt już na wsi nie mieszka? leje czwarty dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.05.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Pomidorki rosną już na zewnątrz, surfinie wiszą na domku w doniczkach. Zaczyna być znowu sucho. Co u Was na wsi słychać? Nikt już na wsi nie mieszka? leje czwarty dzień gdzie leje ? u nas ja leję, wężem po warzywkach ... chociaż obecnie nadaję z alkowy, bo mi się pochorowało troszkę czy ktoś zna jakieś sensowne, naturalne metody wypędzenia natarczywego kataru i kaszlu ? Z naciskiem na naturalne ... oczywiscie jak na wsioków przystało. Brałam chemię z apteki i nic. pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Aspirynka 3 x dziennie, inhalacje z soli bocheńskiej lub iwonickiej, syrop homeopatyczny Stodal i tabletki do ssania, również homeo, Homeogene, ziółka p. kaszlowe Bronchial fix, jak również... kuracja rumiankowa Rum i ciepły Janek do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 21.05.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Pomidorki rosną już na zewnątrz, surfinie wiszą na domku w doniczkach. Zaczyna być znowu sucho. Co u Was na wsi słychać? Nikt już na wsi nie mieszka? No rzodkiewki zaczynaja rolnice i drutowce konsumowac mszyca sie pleni az miło. Dzis czas na pomidory i dobrze że sie wstrzymałam jeszcze trzy dni bo u nas z poniedziałku na wtorek było zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.05.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 sloneczko, mnie przypasowala szczegolnie ta kuracja rumiankowa ... nie wiem tylko czy mojemu mężowi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 21.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam, Posmaruj sobie patoką (miodem) nos wewnątrz. 5 x dziennie przez 2 dni i po zawodach. Najlepiej malinowy. pozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Rację juz dawno temu miał Stańczyk, że w Polsce najwięcej lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam, Posmaruj sobie patoką (miodem) nos wewnątrz. 5 x dziennie przez 2 dni i po zawodach. Najlepiej malinowy. pozdrawiam Mark0wy jadłam kiedyś miód wrzosowy, rzepakowy, spadziowy ale malinowy nigdy ... ale bardzo bym chciała, nie zaprzeczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts