asia.malczewska 07.06.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 pisz, pisz, ja podczytuję ... dziecko mi się rozchorowało, od czwartku w nocy zeszłego do poniedziałku gorączka 40st., trzy razy u lekarza (pogonił mnie jedenm drugi mówiąc że wymyślam sobie i że to wirusówka , ale się nie poddałam widząc jak moja mala cierpi a pgorączkowe nie zbijają. Wreszcie wujek-lekarz, emerytowany pediatra z 55-letnim stażem zarządził badanie moczu: CTR (chyba białko) zamiast na poziomie 5-6 był 120. Antybiotyk i wychodzimy powoli z matni. Ech, małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot. Już niedługo urlop, komturze, przybywamy niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 A u nas na wsi sianokosy się zaczęły. Przyszedł suchy wiatr, trawy dojrzewają w oczach, a wysokie są na ponad metr. ? U mnie na wsi powyżej płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 A ja się zapytam, czy siana nie chcą sprzedać, bo Ci z Dzikiego Zachodu szukają!!! Ja też tu wpadam bardzo często i czytam, ale nie zawsze się wymądrzam bo i nie bardzo mam o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Asiu, daj znać kiedy bo ja kursuję bez przerwy na trasie komturia Warszawa komturia. Jak będę wiedział kiedy wpadniecie to będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.06.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Asiu, daj znać kiedy bo ja kursuję bez przerwy na trasie komturia Warszawa komturia. Jak będę wiedział kiedy wpadniecie to będę. dobra, pogadam z Jackiem czy zajedziemy w tamtą stronę czy w powrotną. do usłyszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Brazunia, toż Twój Dziki Zachód to taki wiejsko-agroturystyczny temat! Możesz opisać nam, co oni tam robią. Może napad na bank pokazują? Albo jakieś ciekawe popisy? Albo interesujące atrakcje wymyślili? Może coś z tego da się zmałpować w gospodarstwie? Też coś, nie masz o czym. A chcą siano z lubuskiego? Z transportem trochę drogo wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Asiu, mam nadzieję, że mała szybko będzie zdrowiała. Widzisz, tak to czasem jest z lekarzami. Niektórz to jednak nie lekarze tylko koniowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Niektórz to jednak nie lekarze tylko koniowały. Weterynarzowi pacjent nie mówi co go boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A Asia mówiła, co dziecku dolega. No, weterynarz przy takich to mistrz finezyjnej sztuki leczenia. Wielu zresztą właśnie nimi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Napad na bank właśnie zaczęli organizować I szczerze - nawet fajnie to wygląda! Obejrzałam sobie ten spektakl ze dwa razy i się pośmiałam. Ludziom się chyba też podoba. Wożą bryczką, oprowadzają na koniach, malują indiańskie wzory na twarzach i ... gdzie indziej też. Trochę się dzieje, a że ciągle im mało, to coraz więcej grup zorganizowanych przyjmują i niniejszym jest wielki chaos. No z lubuskiego to faktycznie drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Czyli chyba jakoś podobnie jak Dziki Zachód koło Karpacza. Tam jeszcze Indianie uczą strzelania z łuku i jest taki sztuczny kręcący się byk, z którego się spada. Nie wlazłam na niego i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Indian narazie nie ma, ogłosili straj i siedzą w rezerwatach , ale byk jest - też jeszcze na niego nie wlazłam, bo i po co? Brazunia potrafi też takie sztuczki robić A pod Karpaczem to ranczo p. Jurka Pokoja, Prezesa Ligii Westernu w Polsce. Miałam okazję Go poznać dwa lata temu na Pikniku Rodeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 E, no widzisz, to ja znam osobę z takimi koneksjami i nic o tym nie wiem. Co się nie przyznajesz, że prezesów znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czy to forum jest na pewno agroturystyczne ??? bo ja tu wchodzę dzisiaj a tu o Indiańcach temat ... DPS-iu, dlaczego mi nie przypominasz, że ze składką zalegam, aaa ? teraz tak mi się przypomniało i nie wiem czy mnie już wyrzucili czy jeszcze mają litość ... daj znać na priva, bo zapomniałam ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 DPS-iu, właśnie dostałam od ciebie maile, a właściwie od Joli no i trochę mi szkoda, ale nie mogę uczestniczyć w tych warsztatach bo jade na urlop na Litwę żałuję bardzo, bo myslałam, żeby się nauczyć i zbudować stajenkę dla owiec czy koni taką metodą, a tu taki pasztet - urlop w tym samym terminie. Ktoś umie budować domki z bloczków ze slomy i gliny ? Tak ? to pokażcie zdjęcia, plisss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Asiu, a od czego Google? Wpisz: "dom z gliny" np. http://www.naturalnydom.com/ http://naturalnydom.webpark.pl/images/dom_modelowy_o_pow.JPG http://www.eko-budownictwo.pl/499.html http://www.eko-budownictwo.pl/mediac/450_0/media/3$20Galeria.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.06.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 oj, piękny on - ale ja bym chyba nie dala rady sama takiego zbudować, ech .... ale potrenuję na obórce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Asia, a Wy w tych Lubniewicach byliście? Bo w Kalsku nikogo nie było. Maile Jola rozsyła na moją prośbę, bo mój net wiadomo jaki. O składce zaraz na PW napiszę. Aha, dzwonił Tomek, znaleźć Cię w chałupie nie może - nie umówiliście się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.06.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tomek już dotarł jakiś czas temu, na szczęście chłopak myślący i sam trafił, bo coś w międzyczasie trafiło mój telefon i nie odbierał ze swiata. Położyliśmy go spać jutro zwiedzanie go czeka .... okolicy najbliższej. W Lubniewicach nie byliśmy, bo jak zadzwoniłam w sprawie imprezy to już było po niej ... a prosiłam wujka, żeby mi wczesniej dał znać - to wziął i poszedł na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A Indianie to nie agroturystyczne som Jak najbardziej agro.... Witanko piękne Świetne te domki z gliny, ale po moim budowaniu to i świniaka bałabym się w takim trzymać Asia, jak się poduczysz to ja na przeszkolenie do Ciebie przyjadę A czy ja też musze jakąś składkę uiścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts