Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

pisz, pisz, ja podczytuję ...

dziecko mi się rozchorowało, od czwartku w nocy zeszłego do poniedziałku gorączka 40st., trzy razy u lekarza (pogonił mnie jedenm drugi mówiąc że wymyślam sobie i że to wirusówka :o , ale się nie poddałam widząc jak moja mala cierpi a pgorączkowe nie zbijają.

Wreszcie wujek-lekarz, emerytowany pediatra z 55-letnim stażem zarządził badanie moczu: CTR (chyba białko) zamiast na poziomie 5-6 był 120. Antybiotyk i wychodzimy powoli z matni.

Ech, małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot.

Już niedługo urlop, komturze, przybywamy niebawem 8)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Asiu, daj znać kiedy bo ja kursuję bez przerwy na trasie komturia Warszawa komturia. Jak będę wiedział kiedy wpadniecie to będę.

Brazunia, toż Twój Dziki Zachód to taki wiejsko-agroturystyczny temat!

Możesz opisać nam, co oni tam robią.

Może napad na bank pokazują?

Albo jakieś ciekawe popisy?

Albo interesujące atrakcje wymyślili?

Może coś z tego da się zmałpować w gospodarstwie?

Też coś, nie masz o czym. :D

A chcą siano z lubuskiego?

Z transportem trochę drogo wyjdzie. :roll: :lol: :lol:

Niektórz to jednak nie lekarze tylko koniowały. :evil:

Weterynarzowi pacjent nie mówi co go boli. :wink: :D

Napad na bank właśnie zaczęli organizować :D I szczerze - nawet fajnie to wygląda! Obejrzałam sobie ten spektakl ze dwa razy i się pośmiałam. Ludziom się chyba też podoba.

Wożą bryczką, oprowadzają na koniach, malują indiańskie wzory na twarzach i ... gdzie indziej też. Trochę się dzieje, a że ciągle im mało, to coraz więcej grup zorganizowanych przyjmują i niniejszym jest wielki chaos.

No z lubuskiego to faktycznie drogo...

Czyli chyba jakoś podobnie jak Dziki Zachód koło Karpacza. :D

Tam jeszcze Indianie uczą strzelania z łuku i jest taki sztuczny kręcący się byk, z którego się spada. :D

Nie wlazłam na niego i już. :lol:

Indian narazie nie ma, ogłosili straj i siedzą w rezerwatach :wink: , ale byk jest - też jeszcze na niego nie wlazłam, bo i po co? Brazunia potrafi też takie sztuczki robić :D

A pod Karpaczem to ranczo p. Jurka Pokoja, Prezesa Ligii Westernu w Polsce. Miałam okazję Go poznać dwa lata temu na Pikniku Rodeo.

Czy to forum jest na pewno agroturystyczne ???

bo ja tu wchodzę dzisiaj a tu o Indiańcach temat ...

DPS-iu, dlaczego mi nie przypominasz, że ze składką zalegam, aaa ?

teraz tak mi się przypomniało i nie wiem czy mnie już wyrzucili czy jeszcze mają litość ...

daj znać na priva, bo zapomniałam ile :oops:

DPS-iu, właśnie dostałam od ciebie maile, a właściwie od Joli no i trochę mi szkoda, ale nie mogę uczestniczyć w tych warsztatach bo jade na urlop na Litwę :cry:

żałuję bardzo, bo myslałam, żeby się nauczyć i zbudować stajenkę dla owiec czy koni taką metodą, a tu taki pasztet - urlop w tym samym terminie.

Ktoś umie budować domki z bloczków ze slomy i gliny ? Tak ? to pokażcie zdjęcia, plisss.

Asia, a Wy w tych Lubniewicach byliście? :roll:

Bo w Kalsku nikogo nie było. :evil:

Maile Jola rozsyła na moją prośbę, bo mój net wiadomo jaki.

O składce zaraz na PW napiszę.

Aha, dzwonił Tomek, znaleźć Cię w chałupie nie może - nie umówiliście się? :roll:

Tomek już dotarł jakiś czas temu, na szczęście chłopak myślący i sam trafił, bo coś w międzyczasie trafiło mój telefon i nie odbierał ze swiata.

Położyliśmy go spać :) jutro zwiedzanie go czeka .... okolicy najbliższej.

W Lubniewicach nie byliśmy, bo jak zadzwoniłam w sprawie imprezy to już było po niej ... a prosiłam wujka, żeby mi wczesniej dał znać - to wziął i poszedł na emeryturę :evil:

A Indianie to nie agroturystyczne som :o Jak najbardziej agro.... :D

Witanko piękne :D Świetne te domki z gliny, ale po moim budowaniu to i świniaka bałabym się w takim trzymać :oops: Asia, jak się poduczysz to ja na przeszkolenie do Ciebie przyjadę :D

A czy ja też musze jakąś składkę uiścić :roll: