tomek1950 30.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Wiesz Depesiu, zaczynam wątpić. Komturia w totalnym nieładzie budowlanym, przeprowadzamy się na raty w 4 różne miejsca, bo do komturii w obecnej sytuacji wszystkiego nie zmieszczę, Majka nie ma odpowiedzi z ZUSu, noga mnie boli jak cholera, araz startuję wyładowana knedliczką + przyczepa do komturii. Dojadę pewnie ok. 2 w nocy. Może choć samochód uda się zarejestrować, bo brakuje mi jednego dokumentu z US. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Nie, nie, nie poddawaj się. Załatwisz to, tak jak wszystkie inne sprawy dotychczas. Wierzę w to mocno i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tomek, nie ma innej opcji. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.07.2008 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzięki dziewczyny, Właśnie dojechałem wyładowanym samochodem z przyczepą do komturii. W sobotę rano musimy się wynieść z miejsca obecnego "postoju". Mam na część gratów wynajęty garaż i strych. Tylko to pakowanie. Kartonów przybywa, a maneli, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Tomek, powoli wszystko się przewiezie, najważniejsze, żeby Majka jakoś ze swoją pracą miała wszystko załątwione - musi tam dotrzeć przecież, nie będzie przecie jeździć z Mazur. No i Wasze zdrowie (nogi!). Jak Majka już pożegna się z robotą to będzie OK - byle to jak najszybciej nastąpiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.07.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Kochani, internet mi wysiadł i nie chcial wsiąść, więc nie mogłam Wam powiedzieć, że ... BYLIŚMY W KOMTURII !!!!!!! ale było fajnie tak było fajnie, że zdążyliśmy jedno zdjęcie grupowe zrobić, podczas grilowania, człowiek jak zajęty to zapomina o obowiązkach niestety Tomek, dziękujemy Ci gorąco za gościnę i polecamy się na przyszłość - no i pozdrowienia dla Wojtka (chyba ... ja mam trochę sklerozę do imion) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.07.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Asiu, mnie było też baaaaardzo miło, tylko przykro, że podejmowałem Was w środku budowlanego bałaganu. Od Waszego przyjazdu trochę się zmieniło w wygladzie "komturii" Jest ułożona i polakierowana podłoga. (lakier matowy), skończony kominek, na górze są okna dachowe, a mała łazienka ma już ponad połowę ułożonych kafelków. I w kuchni kafelki są uzupełnione. Brakuje fugi. A i są zamontowane drzwi z sauny na zewnątrz. Macie czuć się zaproszeni bezterminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Oooo, co ja widzę, fajoski grill jakiś był! Tomek, zapodaj jakieś nowe zdjęcia z komturii jak będziesz miał czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Oj działo się, widze działo Komturze, mam nadzieję, że wyłazicie powoli z tego tygla?? Wszystko ma swój początek, środek i koniec, pamiętaj o tym Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11917_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Widzisz, Brazunia, jakoś już nikt nie chce tutaj zaglądać... Poza mną i Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.07.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Widzisz, Brazunia, jakoś już nikt nie chce tutaj zaglądać... Poza mną i Tobą. po poniewierce też zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.07.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 czytam, czytam, ale siem nie wtroncam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.07.2008 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 dziennie zaglądam ale skoro już piszę to zapytanie ofertowe jakiś nocleg polecony w górach jest potrzebny, najlepiej okolice Zakopca, w dniach od 7-11 sierpnia, dla córy z zieńciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Królik, gdzieś Ty się znowu poniewierał, hę? Retro - odzywać się trzeba, a nie za węgłem chować! Jamles - ja sama nie mam jakichś specjalnych znajomych, jeżeli szukałabym kwatery to pewnie przy pomocy serwisu http://www.agroturystyka.pl , bo tam każda kwatera musi być albo skategoryzowana albo przynajmniej zrzeszona w stowarzyszeniu, wtedy jest większa pewnośc, że zastane warunki będą zgodne z tym, co widać w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.07.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Królik, gdzieś Ty się znowu poniewierał, hę? ja królik...tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Noo, jakiś odzew w końcu Cześć i czołem Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Już się tak przyzwyczaiłam, że nikt się nie odzywa, że nawet nie sprawdzam, czy ktoś był, a tu proszę - są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 ja też tu zaglądam, ale że się nikt nie odzywa..m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odzywam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts