Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

Wiesz Depesiu, zaczynam wątpić. Komturia w totalnym nieładzie budowlanym, przeprowadzamy się na raty w 4 różne miejsca, bo do komturii w obecnej sytuacji wszystkiego nie zmieszczę, Majka nie ma odpowiedzi z ZUSu, noga mnie boli jak cholera, araz startuję wyładowana knedliczką + przyczepa do komturii. Dojadę pewnie ok. 2 w nocy. Może choć samochód uda się zarejestrować, bo brakuje mi jednego dokumentu z US. :evil: :evil: :evil: :evil: ....

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki dziewczyny, :)

Właśnie dojechałem wyładowanym samochodem z przyczepą do komturii. W sobotę rano musimy się wynieść z miejsca obecnego "postoju". Mam na część gratów wynajęty garaż i strych. Tylko to pakowanie. :evil: Kartonów przybywa, a maneli, nie. :o

Tomek, powoli wszystko się przewiezie, najważniejsze, żeby Majka jakoś ze swoją pracą miała wszystko załątwione - musi tam dotrzeć przecież, nie będzie przecie jeździć z Mazur.

No i Wasze zdrowie (nogi!).

Jak Majka już pożegna się z robotą to będzie OK - byle to jak najszybciej nastąpiło. :-?

Kochani,

internet mi wysiadł i nie chcial wsiąść, więc nie mogłam Wam powiedzieć, że ...

BYLIŚMY W KOMTURII !!!!!!!

ale było fajnie :D :D :D

tak było fajnie, że zdążyliśmy jedno zdjęcie grupowe zrobić, podczas grilowania, człowiek jak zajęty to zapomina o obowiązkach niestety :oops:

Tomek, dziękujemy Ci gorąco za gościnę i polecamy się na przyszłość - no i pozdrowienia dla Wojtka (chyba ... ja mam trochę sklerozę do imion)

Asiu, mnie było też baaaaardzo miło, tylko przykro, że podejmowałem Was w środku budowlanego bałaganu. Od Waszego przyjazdu trochę się zmieniło w wygladzie "komturii" Jest ułożona i polakierowana podłoga. (lakier matowy), skończony kominek, na górze są okna dachowe, a mała łazienka ma już ponad połowę ułożonych kafelków. I w kuchni kafelki są uzupełnione. Brakuje fugi. A i są zamontowane drzwi z sauny na zewnątrz.

Macie czuć się zaproszeni bezterminowo. :D

Królik, gdzieś Ty się znowu poniewierał, hę? :lol:

Retro - odzywać się trzeba, a nie za węgłem chować! :wink:

Jamles - ja sama nie mam jakichś specjalnych znajomych, jeżeli szukałabym kwatery to pewnie przy pomocy serwisu http://www.agroturystyka.pl , bo tam każda kwatera musi być albo skategoryzowana albo przynajmniej zrzeszona w stowarzyszeniu, wtedy jest większa pewnośc, że zastane warunki będą zgodne z tym, co widać w internecie.