DPS 20.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Wiecie co? Odkryłam ostatnio dla siebie stronkę kulinarną. Kiedyś wcześniej już zajrzałam na stronkę Pascala Brodnickiego - poprostugotuj - mnóstwo świetnych przepisów, a ostatnio zalazłam na stronkę Macieja Kuronia. Fajnie też tam jest, dużo ciekawych przepisów. Czasem jak człowiek nie wie jak coś zrobić, albo nie ma pomysłu na danie, warto tam zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A tu jest dobra strona dla łasuchów: http://www.ciasta.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 30.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Zarłoki przebrzydłe !!!tylko chwilkę mnie nie było, a oni już o jedzeniu ... Komtur, przeprowadziliście się już całkiem czy procedura trwa ?My wyrywamy chwasty pod trawnik przed domem, wszystko mnie boli jak pomyślę ile mi jeszcze zostało zielska ... buuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Zarłoki przebrzydłe !!! tylko chwilkę mnie nie było, a oni już o jedzeniu ... Komtur, przeprowadziliście się już całkiem czy procedura trwa ? My wyrywamy chwasty pod trawnik przed domem, wszystko mnie boli jak pomyślę ile mi jeszcze zostało zielska ... buuuu! Asiu, trwamać. jestem właśnie w Warszawie by zabrać kolejna partię gratów, a Majka ustawia poprzednią. Majstry się zbiesiły i mała łazienka niekończona , że o reszcie nie wspomnę. A koszty: opróżnienie szamba... 130 zł zgroza Dobrze, że worek śmieci tańszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 31.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Komtur, albo napraw sławojkę albo myśl powoli o POŚ-u. My już rok prawie mieszkamy i zapomnieliśmy o szambiarzu .... ponoć tak do 3 lat przy naszym zbiorniku ... Tylko ten koszt początkowy był ... jakby tu powiedzieć ? Dużyyyyy ? Niektórzy sprawni małżonkowie - ja takiego nie mam niestety, jeżeli chodzi o samodzielne montaże - potrafią zminimalizować koszty znacznie kupując tylko materiał. I tu mam pytanie: CZY KTOŚ WIE O ICH ISTNIENIU ? TAA? TO PROSZĘ NA PRIVA .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Właśnie poważnie myślę o POSiu. Liczę, liczę i doliczyć się nie mogę - kasy Oglądałem kilka dni temu takie cudo u jednego z forumowiczów. Koszt całkowity ok.12 000. Z robocizny trochę urwę, ale niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Komtur, albo napraw sławojkę albo myśl powoli o POŚ-u. My już rok prawie mieszkamy i zapomnieliśmy o szambiarzu .... ponoć tak do 3 lat przy naszym zbiorniku ... Tylko ten koszt początkowy był ... jakby tu powiedzieć ? Dużyyyyy ? Niektórzy sprawni małżonkowie - ja takiego nie mam niestety, jeżeli chodzi o samodzielne montaże - potrafią zminimalizować koszty znacznie kupując tylko materiał. I tu mam pytanie: CZY KTOŚ WIE O ICH ISTNIENIU ? TAA? TO PROSZĘ NA PRIVA .... Wiem. Mam. NIE ODDAM. Jak chcesz, to przyślij Twojnego na przeszkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Już go pakuję , tylko karmijcie go tam lepiej niż ja .... a w ogóle skąd taki wielki koszt ci się urodził ??? Nasz POŚ był w komplecie z odkurzaczem centralnym i kosztował nas z robocizną ok. 10 tysiączków. Marki Sotralentz, duuuuży na 5-6 osob, dużo za duży ja na naszą sprawną czwórkę Może poszukaj firmy na www i zdzwon się z nimi, bo cena 12 000 jakaś spora jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Hmmm... Może podwyżki byli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.08.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Ja POŚ kupiłam w Obi i montowalismy sami. Za POŚ zapłaciłam ok. 3000. DO tego koparka-200zł i kruszywo-1000. Reszta roboty samodzielna. Wyszlo sporo taniej niż przez firmę. POS z Ciechocinka jest z Euro-Plastu http://www.euro-plast.biz.pl/index.php?oczyszczalnie=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Mayland, a mogłabyś mi puścić na PW jakąś dużo bardziej szczegółową informację o tym POŚ z OBI? Mam tak blisko, może po niemieckiej stronie byłoby jeszcze taniej - z wieloma matbud tak jest, często tam robimy zakupy budowlane a nie w Polsce. Jaki typ, ile, za ile, jakie roboty musieliście wykonać - wszystko, co możliwe, bardzo mnie to interesuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Poszło i przepraszam, ze tyle czekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dziękuję Ci bardzo, Kochana, i przepraszam, że taka namolna byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Tyle roboty, czy zbiesili się wszyscy wakacyjnie ? Przekopaliśmy podwórko pod trawnik, udeptali i zasiali ... trawa rośnie az miło, chwasty też ... - będę pryskać Chwastoxem, może przepadną ? Staramy się posprzątać trochę przed domem, bo straszy bardzo śmieciami różnemi, póki mamy wakacje i czasu trochę więcej pozdrowienia dla całej Agro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Cześć Co na wsi słychać...u mnie nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Roboty full. Nie wiadomo za co najpierw się łapać. I tak wszystkiego się nie zrobi. Jutro znowu w słoiczkach siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Roboty full. Nie wiadomo za co najpierw się łapać. I tak wszystkiego się nie zrobi. Jutro znowu w słoiczkach siedzę. ... i zawija je w sreberka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 29.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jesień idzie, wracać do domu i ... forum ! porozłazili się po kątach i ciężko spędzić ich w jedno miejsce, chol.... pozdrawiamy cieplutko z deszczowego Dąbroszyna! właśnie dotarła do nas piękna emaliowana tabliczka adresowa - jak powiesi się, to może się pokaze gremium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Roboty full. Nie wiadomo za co najpierw się łapać. I tak wszystkiego się nie zrobi. Jutro znowu w słoiczkach siedzę. ... i zawija je w sreberka ... Folia alu się skończyła... A ja dalej ze słoiczków wyleźć nie mogę... Teraz były sliwki w winie, nasze, zielonogórskie. Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.09.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 lubuskie, nie zielonogórskie KOLEŻANKO !!! i żeby mi to było ostatni raz pozdrawiam z ... gorzowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts