asia.malczewska 14.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Właśnie dzwoniłem do Depesi, ale... ona nie odbiera. może poszła zapodać na mszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Właśnie dzwoniłem do Depesi, ale... ona nie odbiera. może poszła zapodać na mszę ? Za mą grzeszną duszę? Depesiu, ja się jeszcze nie wybieram. Muszę najpierw skończyć ten cholerny remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Właśnie dzwoniłem do Depesi, ale... ona nie odbiera. może poszła zapodać na mszę ? Za mą grzeszną duszę? Depesiu, ja się jeszcze nie wybieram. Muszę najpierw skończyć ten cholerny remont. A Ty gdzie się niby wybierasz, hę ? Że niby w :piórnikowym garniturze" ??? * Powariowali ... czy co ? * Lech Janerka .... kocham go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Aaaa, czy kto widział lub słyszał Gagatę ??? Wsiąkła na amen w ten remont, cy co ? Gagato, jak remont to tylko forum M ... daj choć jaki znak, że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Aaaa, czy kto widział lub słyszał Gagatę ??? Wsiąkła na amen w ten remont, cy co ? Gagato, jak remont to tylko forum M ... daj choć jaki znak, że żyjesz Gagaty, żyjecie!!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Tomek - nie mogłam odebrac, telefon leżał, a ja zajęta bardzo z gośćmi byłam, sorki. Ale cieszę się, że wszystko w porządku. Asia - zajrzyj do komentarzy Gagaty - skończyła, gospodarstwo już przyjmuje gości, zakończyła dziennik budowy, pożegnała się. Jak chwilkę pomyślisz, to wszechwiedzący pan google pomoże Ci ją znaleźć... Ma przecudnie urządzone, bardzo warto zobaczyć! Chyba zapiszą się do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 znaczy już nie będzie do nas zaglądać ? ojej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 znaczy już nie będzie do nas zaglądać ? ojej .... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i imieniny Sylwestra też nie tam? Predatorko zadzwonie jutro. Dziś już chyba zbyt późno. Żyjemy, ale co to za życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 E, no nie jest źle, latem spędzili oboje u nas kilka dni, było bardzo fajnie, jesteśmy z nimi w stałym kontakcie mailowym i innym. No i chcą do naszego stowarzyszenia agro, Asiu. Tomku - no to ja jutro czekam na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 no to mi trochę się poprawiło, bo przez chwilę myślałam, że jakaś feralna niedziela ... niby człowiek cały tydzień tęskni za weekendem, a potem niedziela zaskakuje go złym nastrojem skąd to się bierze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 no to mi trochę się poprawiło, bo przez chwilę myślałam, że jakaś feralna niedziela ... niby człowiek cały tydzień tęskni za weekendem, a potem niedziela zaskakuje go złym nastrojem skąd to się bierze??? Bo w niedzielę.... to różnie bywa. Pre... datorko, zadzwonię z samego rana, to znaczy ok......... 09:00 Wesołe jest życie Mazura, wesołe jak piosnka jest ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 quote="braza"] A czy można szambo zamienić na POSia ??? I ile to może kosztowac pracy i pieniędzy, wiecie coś na ten temat?? Przerabiają takie szamba. Można dokupić u producenta posiów studzienkę rozdzielczą bo ja trudno byłoby samemu wykonać. Samemu radzę zrobić dreny ze zwykłych rur kanalizacyjnych. Wystarczy je ponacinać piłą. Dokupić trzeba też kominki napowietrzające. następnie wynając koparkę lub kopać samemu rowki. Wsypać kruszywo o odpowiedniej granulacji i zasypać. Gotowe edyny problem jaki może się pojawić to wejscie do zbiornika. Trzeba bedzie zrobić dziurę by dostać się do zbiornika. Ale z tym można się pobawić i uważnie to wykonać. Na takie przerobienie przewiduję kwotę ok. 2000-3000tys. Zalezy ile pracy własnej a ile np. pana koparkowego. Największy koszt to koszt kruszywa jakieś 1500zł. Na reszcie można zaoszczędzic pracą własną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam serdecznie Maylandzia, na Ciebie to zawsze można liczyć Dziękuję Gorzej byłoby z tą pracą własną... Zresztą, tak pytałam z ciekawości, bo to diabli wiedzą gdzie nas wiatry powieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No i zaś Tomek nie dzwonił. Mayland, chyba zachowam sobie gdzieś tę informację od Ciebie, przyda mi się. Asiu - nie trzeba zawczasu się martwić, może byc tak, że myslimy, że jest źle, a tak naprawdę wcale nie jest źle, tylko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No nie zadzwonił, bo sspać w nocy nie mógł, a jak sie obudził to była 11. Czyli skoro świt. Potem drzwi malował, po zakupy pojechał, bo zeżarł wszystko z lodówki z wyjatkiem swiatła, a teraz dopiero wrócił od sąsiada gdzie robił za tłumacza. Sąsiad Niemiec, po polsku ni słowa, a kotłownie chce zmienić, ponieważ ogrzewanie olejem opałowym jest zbyt drogie. Ma być piec na ekogroszek + solary do ciepłej wody latem. Instalator po niemiecku nic, więc trochę się zmęczyłem. Jak jest po niemiecku pompa obiegowa i zawór trójdrożny? Zadzwonie jutro. Godziny wole nie podawać. Zrobię Ci niespodziankę. Idę napalić w kominku bo coś chłodnawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No to będę czekała. U mnie pod kuchnią się pali dzisiaj od rana. Lubię, jak pali się pod kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No to będę czekała. U mnie pod kuchnią się pali dzisiaj od rana. Lubię, jak pali się pod kuchnią. A ja kuchnię mam dopiero mieć. Pieprzona ekipa, chyba sam ulepię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Tralalala a my juz mamy swoją !!!! tylko palić trochę nie umimy ... więc czasem się kopci ale się wprawimy ... zdjęcia później będą, bo trzeba jeszcze pomalować ścianę pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Tralalala a my juz mamy swoją !!!! tylko palić trochę nie umimy ... więc czasem się kopci ale się wprawimy ... zdjęcia później będą, bo trzeba jeszcze pomalować ścianę pa pa Szczerze zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ha, kuchnia kaflowa to naprawdę powinien być przedmiot dzikiej zazdrości. U Gagaty na pewno też codziennie palone. A mój kominek wciąz niegotowy. I tylko kuchnia nas ratuje. Chyba chora jestem, zapuchnięte oczy mam i wyglądam jak Eskimos, a głowę mam ciężką jak piłka lekarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts