DPS 12.10.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Mayland - czyżbyś o czymś myslała? Byłoby ekstra. A link - na zdrowie, na zdrowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zapisałam w zakładkach ... dostęp jest, oby się tylko okazałao, że będzie gdzie te rady wykorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Brazunia, wiara góry przenosi, a co dopiero małe siedlisko z końmi... Trzeba wierzyć w to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 20.10.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ============================klllll,[';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;to powyżej napisał mój kot... nie wiem o co mu chodzi.A wy co ? na grzybach wszyscy od tygodnia? Nikt nic nie pisze ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Depesia ja ostatnio doszłam do wniosku, że lepiej mniej myśleć a wiecej robić Ale może kiedyś...... W kazdym razie bardzo podoba mi sie taka idea. Obawiam sie tylko, że Mazowsze to mało atrakcyjny turstycznie teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kot na pewno chciał wyrazić głębokie zadowolenie z faktu, że wreszcie na wsi mieszka i swobodę oraz świeże powietrze i myszy do woli ma. Mayland - Mazowsze nieatrakcyjne? Jestem absolutnie i niezłomnie pewna, że każdy, ale to każdy teren może być i jest atrakcyjny turystycznie. To tylko kwestia chwilki zastanowienia. Nam, jak zaczynalismy, wszyscy pukali się palcami w czoło - że niby ludzie nie mają co robić, tylko do nas za stodołę na wczasy jechać i jeszcze za to pieniądze płacić, ha, ha, ha. No i przyjeżdżają i płacą. Brazunia - działać proszę, działać, jechać, gdzie trzeba i brać, i kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dzień dobry wieczór odzywam się ... a gdzie wszyscy poszli sobie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Nie poszli. "Mam talent" oglądają. Gadaj, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Nie poszli. "Mam talent" oglądają. Gadaj, co słychać? w miarę .., pracy dużo, ale pozytywnie a ten "mam talent", to tak wciąga ??? ja tam nie lubię takich autoreklamowych bzdetów - wolę se poczytać ... a co u Was, kochani ?? Czy Sylwester w tym roku równie fajny będzie jak w zeszłym ? Jakby co, to chatę mam wolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kochana, żałuj, jakie dziewczynki śpiewające z talentem, głosem, słuchem niesamowitym i taką dojrzałą interpretacją, że szok! Zapraszasz na Sylwka? Ja w tym roku nigdzie się nie ruszam, bo synus zza morza przyjedzie, przecie go nie zostawię, malutkiego chłopczyka mojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.10.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kochana, żałuj, jakie dziewczynki śpiewające z talentem, głosem, słuchem niesamowitym i taką dojrzałą interpretacją, że szok! Zapraszasz na Sylwka? Ja w tym roku nigdzie się nie ruszam, bo synus zza morza przyjedzie, przecie go nie zostawię, malutkiego chłopczyka mojego... no nie! synuś na pewno będzie chciał się rozerwać a ty masz zamiar mu w tym przeszkodzić ??? ty weź się zastanów .... a zapraszam, zapraszam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Eeee tam, On w Polsce to w sumie mało ma sensownych znajomych, tyle, co nasze wiejskie chłopaczyska... Raczej dopiero w GB ciekawiej Mu się zrobiło. Ja też Was zapraszam, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 28.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Łeee, a ja myślałam, że przyjadą Komtury, Brazunie, Maksie, Gagaty, Sołtys i Sołtysowa etc, etc i tradycji stanie się zadość .... Z kim ja szampana otworzę w tą noc, no z kim ??? buuuuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nie bucz, jak będziesz głośno zapraszać, to może jednak będzie fajnie i ludzie przyjadom. Ja to myślę, że oni nie wiedzą, że Ty ich zapraszasz, musowo by na PW napisać. Ja też czekam na PW, bo nie wiem, co się dzieje w wiadomym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Asia... ja osobiście to na balu mediuów tego Sylwestra spędzę, alem przyzwyczajona. Szanowny w młerzu, to sama wiesz... Słuchajcie!!! Dworku szukam, w jakiejś sensownej cenie i w miarę sensownym stanie technicznym!!!! (no wiem, takie rzeczy tylko w Erze, ale ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Do telewizora idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Do telewizora idziesz? Do telewizora bendem piła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A nie możesz u nas pić? Też mamy fajny telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień Dobry wszystkim.... miłego dniapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No właśnie. Dzień dobry i miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts