Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kot na pewno chciał wyrazić głębokie zadowolenie z faktu, że wreszcie na wsi mieszka i swobodę oraz świeże powietrze i myszy do woli ma. :D

Mayland - Mazowsze nieatrakcyjne? :o

Jestem absolutnie i niezłomnie pewna, że każdy, ale to każdy teren może być i jest atrakcyjny turystycznie. To tylko kwestia chwilki zastanowienia.

Nam, jak zaczynalismy, wszyscy pukali się palcami w czoło - że niby ludzie nie mają co robić, tylko do nas za stodołę na wczasy jechać i jeszcze za to pieniądze płacić, ha, ha, ha.

No i przyjeżdżają i płacą. :D

Brazunia - działać proszę, działać, jechać, gdzie trzeba i brać, i kupować... :wink: :lol:

Nie poszli. "Mam talent" oglądają. :D

Gadaj, co słychać? :D

w miarę .., pracy dużo, ale pozytywnie :)

a ten "mam talent", to tak wciąga ??? ja tam nie lubię takich autoreklamowych bzdetów - wolę se poczytać ...

a co u Was, kochani ?? Czy Sylwester w tym roku równie fajny będzie jak w zeszłym ? Jakby co, to chatę mam wolną :p

Kochana, żałuj, jakie dziewczynki śpiewające z talentem, głosem, słuchem niesamowitym i taką dojrzałą interpretacją, że szok! :o

Zapraszasz na Sylwka? :lol:

Ja w tym roku nigdzie się nie ruszam, bo synus zza morza przyjedzie, przecie go nie zostawię, malutkiego chłopczyka mojego... :roll: 8) :D

Kochana, żałuj, jakie dziewczynki śpiewające z talentem, głosem, słuchem niesamowitym i taką dojrzałą interpretacją, że szok! :o

Zapraszasz na Sylwka? :lol:

Ja w tym roku nigdzie się nie ruszam, bo synus zza morza przyjedzie, przecie go nie zostawię, malutkiego chłopczyka mojego... :roll: 8) :D

no nie! synuś na pewno będzie chciał się rozerwać a ty masz zamiar mu w tym przeszkodzić ???

ty weź się zastanów ....

a zapraszam, zapraszam ...

Nie bucz, jak będziesz głośno zapraszać, to może jednak będzie fajnie i ludzie przyjadom. Ja to myślę, że oni nie wiedzą, że Ty ich zapraszasz, musowo by na PW napisać. :wink:

Ja też czekam na PW, bo nie wiem, co się dzieje w wiadomym temacie. :evil:

Asia... ja osobiście to na balu mediuów tego Sylwestra spędzę, alem przyzwyczajona. Szanowny w młerzu, to sama wiesz...

Słuchajcie!!! Dworku szukam, w jakiejś sensownej cenie i w miarę sensownym stanie technicznym!!!! (no wiem, takie rzeczy tylko w Erze, ale ....) :D