DPS 27.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif Asia! Co Ty na to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Już jestem spowrotem, wy to zawsze tak - jak tylko na chwilę odejdę od komputera - od razu knują coś na bliźniego człowiek wraca, stęskniony, a oni już ugadali sprawę .... No trudno, zgadzam się ale będziecie musieli trochę poczekać ... bo u nas teraz lada dzień przyjdą ukladać podłogę na piętrze, więc nie ma szans, bo potworny smród ... ale rozmawialismy z mężem i to świetny pomysł, fajnie byłoby się spotkać. Co powiecie na weekend woodstockowy ? bo my do woodstocku mamy jakieś 2 km od naszego domu - jeśli mielibyście ochotę, to będzie mozna upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i przy okazji zobaczyć, jak to wygląda. Zdaje się, że impreza jest w połowie wakacji - my już się wyrobimy z podłogą i malowaniem i zdobędziemy jakieś materace do spania, więc bedzie można spędzić mile czas. Dajcie znać, Tomku z Komturową, Anetko i Gagato z połówkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Asiu, spóźnione, ale nie mniej serdeczne! Zajęłam się wczoraj ściskaniem mojej córki, której dałam to imię, najpiękniejsze na świecie Jeśli nosi takie imię to na pewno udany "wypusk", ja ci to mówię Dziękuję za życzenia!!! No i WSZYSTKIM MAMOM życzę wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego DNIA MAM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Już jestem spowrotem, wy to zawsze tak - jak tylko na chwilę odejdę od komputera - od razu knują coś na bliźniego człowiek wraca, stęskniony, a oni już ugadali sprawę .... No trudno, zgadzam się ale będziecie musieli trochę poczekać ... bo u nas teraz lada dzień przyjdą ukladać podłogę na piętrze, więc nie ma szans, bo potworny smród ... ale rozmawialismy z mężem i to świetny pomysł, fajnie byłoby się spotkać. Co powiecie na weekend woodstockowy ? bo my do woodstocku mamy jakieś 2 km od naszego domu - jeśli mielibyście ochotę, to będzie mozna upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i przy okazji zobaczyć, jak to wygląda. Zdaje się, że impreza jest w połowie wakacji - my już się wyrobimy z podłogą i malowaniem i zdobędziemy jakieś materace do spania, więc bedzie można spędzić mile czas. Dajcie znać, Tomku z Komturową, Anetko i Gagato z połówkami ??? Nie gniewaj się na nas, Asiu... My fajne chłopaki... Nie wiem, jak pozostali, ja to właściwie wolałabym wrzesień, bo latem sezon i trudno mi się wyrwać, a w drugiej połowie września mam takich zaprzyjaźnionych gości, których mogę z Rodzicami Pawła zostawić na 2-3 dni. Ale niech wypowiedzą się pozostali, trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 A wyglądało na to, że się gniewam ? Kurza stopa ... Sezon ważna rzecz, zrozumiem, więc wypowiedzmy się wszyscy i ... no przyjedźcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.05.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Kochane dziewczyny, ja w dniu dzisiejszym sięgam aż do 6 czerwca. Kuchnia ma byc gotowa na 100%. Brakuje części instalacji elektrycznej, trzeba przesunąć rury kanalizacyjne i wodę, wymienić okno, (brakuje okuć) Kiedy przyjedzie ekipa z meblami nie wiadomo, Glazura w większości leży w paczkach itd. Na długi weekend mają przyjechać koleżanki komturowej ze studiów - doroczne spotkanie. Ja się chyba powieszę. Dziś zamiast kłaść glazurę Tłumaczyłam na polski metki i przepisy kulinarne. Wystawa w sobotę. Tylko spokój może mnie uratować. Pax, pax, pax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Kochane dziewczyny, ja w dniu dzisiejszym sięgam aż do 6 czerwca. Kuchnia ma byc gotowa na 100%. Brakuje części instalacji elektrycznej, trzeba przesunąć rury kanalizacyjne i wodę, wymienić okno, (brakuje okuć) Kiedy przyjedzie ekipa z meblami nie wiadomo, Glazura w większości leży w paczkach itd. Na długi weekend mają przyjechać koleżanki komturowej ze studiów - doroczne spotkanie. Ja się chyba powieszę. Dziś zamiast kłaść glazurę Tłumaczyłam na polski metki i przepisy kulinarne. Wystawa w sobotę. Tylko spokój może mnie uratować. Pax, pax, pax. a co się stanie jak nie będzie te tłumaczenie chyba ważniejsze a kafelki...... moim zdaniem ...niedzielna praca w nic się obraca .....oczywiście nie każda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Tomku! Komturze nasz kochany! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzą Ci Twoje ulubione dziewczyny z forum - agrogospodynie!!! !00 lat i jeszcze dłużej!!! http://www.roze.pl/gfx/S003_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.05.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Dzięki serdeczne za pamięć. Włączyłem komputer, wchodzę na stronę Forum Muratora, a z ekranu wyskakują kwiaty i życzenia Nie macie pojęcia jak zrobiło mi się przyjemnie. Na tarasie wywiesiłem flagę. Jak swięto to święto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Mam nadzieję, że flaga jest odpowiednio duża do okazji... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/g140.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e118.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Tomku, jeszcze jedno - jak byś się zapatrywał na wrześniowy termin spotkania? Czy w Twoim przypadku jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Aneto, obecnie sięgam planami do Bożego Ciała i resztki włosów stają dęba na głowie Zaczynam niedługo nową pracę. Do wrzesnia powinno się wszystko ustabilizować. Jakies grzybobranie na ziemi lubuskiej miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.05.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 A flaga normalnych rozmiarów. Wywieszam w świeta i z okazji uroczystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.05.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Święto się kończy. Może i dobrze? Małe co nieco na zakończenie. : Te beczki są pełne bardzo rzadkiej whisky http://www.laphroaig.com/images/friends/ecards/source_images/thmb_horizontal_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ooooo, Komturze nasz, dziękujemy! Cóż za piękny widok. Tylko kto da radę tyw wszystkim beczkom?! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a077.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2007 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 no no - znów nowy image nie poznaję naszej pre... Sosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.05.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Nasza pre... znów pod żaglami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 O, żesz kurna, Wy... Ja Wam dam pre... PREdatorem zostanę! Gagata, czy u Ciebie ewentualnie możliwy jest wrześniowy termin spotkania u Asi Malczewskiej? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.05.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 O, żesz kurna, Wy... Ja Wam dam pre... PREdatorem zostanę! Chciałem napisać nasza predatorka, ale się bałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Predatorka - dobre Mocne. ... w tych okularach..... choć nie żagielek powienien się w nich odbijać Mnie jest rudno sięgnąć tak daleko wprzód.. Wstępnie jestem ZA jak najbardziej! Ale coś więcej będę mogła powiedziec w miarę zbliżania się września...(budowa, plany promocyjne, urządzanie, wykańczanie-siebie i wnętrz, praca, chmmm, inzynierska i takie tam) Ale bardzo bym chciała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts