Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już jestem spowrotem, wy to zawsze tak - jak tylko na chwilę odejdę od komputera - od razu knują coś na bliźniego :-? człowiek wraca, stęskniony, a oni już ugadali sprawę .... :) :) :)

No trudno, zgadzam się :lol: ale będziecie musieli trochę poczekać ... bo u nas teraz lada dzień przyjdą ukladać podłogę na piętrze, więc nie ma szans, bo potworny smród ... ale rozmawialismy z mężem i to świetny pomysł, fajnie byłoby się spotkać. Co powiecie na weekend woodstockowy ? bo my do woodstocku mamy jakieś 2 km od naszego domu - jeśli mielibyście ochotę, to będzie mozna upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i przy okazji zobaczyć, jak to wygląda. Zdaje się, że impreza jest w połowie wakacji - my już się wyrobimy z podłogą i malowaniem i zdobędziemy jakieś materace do spania, więc bedzie można spędzić mile czas.

Dajcie znać, Tomku z Komturową, Anetko i Gagato z połówkami ???

Asiu, spóźnione, ale nie mniej serdeczne! Zajęłam się wczoraj ściskaniem mojej córki, której dałam to imię, najpiękniejsze na świecie :)

Jeśli nosi takie imię to na pewno udany "wypusk", ja ci to mówię :lol:

Dziękuję za życzenia!!!

No i WSZYSTKIM MAMOM życzę wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego DNIA MAM !!!!

Już jestem spowrotem, wy to zawsze tak - jak tylko na chwilę odejdę od komputera - od razu knują coś na bliźniego :-? człowiek wraca, stęskniony, a oni już ugadali sprawę .... :) :) :)

No trudno, zgadzam się :lol: ale będziecie musieli trochę poczekać ... bo u nas teraz lada dzień przyjdą ukladać podłogę na piętrze, więc nie ma szans, bo potworny smród ... ale rozmawialismy z mężem i to świetny pomysł, fajnie byłoby się spotkać. Co powiecie na weekend woodstockowy ? bo my do woodstocku mamy jakieś 2 km od naszego domu - jeśli mielibyście ochotę, to będzie mozna upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i przy okazji zobaczyć, jak to wygląda. Zdaje się, że impreza jest w połowie wakacji - my już się wyrobimy z podłogą i malowaniem i zdobędziemy jakieś materace do spania, więc bedzie można spędzić mile czas.

Dajcie znać, Tomku z Komturową, Anetko i Gagato z połówkami ???

Nie gniewaj się na nas, Asiu... My fajne chłopaki... :oops: Nie wiem, jak pozostali, ja to właściwie wolałabym wrzesień, bo latem sezon i trudno mi się wyrwać, a w drugiej połowie września mam takich zaprzyjaźnionych gości, których mogę z Rodzicami Pawła zostawić na 2-3 dni. Ale niech wypowiedzą się pozostali, trzeba kombinować. :D

Kochane dziewczyny, ja w dniu dzisiejszym sięgam aż do 6 czerwca. :o Kuchnia ma byc gotowa na 100%. :evil: :cry: Brakuje części instalacji elektrycznej, trzeba przesunąć rury kanalizacyjne i wodę, wymienić okno, (brakuje okuć) Kiedy przyjedzie ekipa z meblami nie wiadomo, Glazura w większości leży w paczkach itd.

Na długi weekend mają przyjechać koleżanki komturowej ze studiów - doroczne spotkanie. Ja się chyba powieszę. Dziś zamiast kłaść glazurę Tłumaczyłam na polski metki i przepisy kulinarne. Wystawa w sobotę. :o :o :o

Tylko spokój może mnie uratować. Pax, pax, pax. :roll:

Kochane dziewczyny, ja w dniu dzisiejszym sięgam aż do 6 czerwca. :o Kuchnia ma byc gotowa na 100%. :evil: :cry: Brakuje części instalacji elektrycznej, trzeba przesunąć rury kanalizacyjne i wodę, wymienić okno, (brakuje okuć) Kiedy przyjedzie ekipa z meblami nie wiadomo, Glazura w większości leży w paczkach itd.

Na długi weekend mają przyjechać koleżanki komturowej ze studiów - doroczne spotkanie. Ja się chyba powieszę. Dziś zamiast kłaść glazurę Tłumaczyłam na polski metki i przepisy kulinarne. Wystawa w sobotę. :o :o :o

Tylko spokój może mnie uratować. Pax, pax, pax. :roll:

a co się stanie jak nie będzie :roll: te tłumaczenie chyba ważniejsze :roll:

a kafelki...... moim zdaniem ...niedzielna praca w nic się obraca .....oczywiście nie każda 8)

:) Dzięki serdeczne za pamięć. Włączyłem komputer, wchodzę na stronę Forum Muratora, a z ekranu wyskakują kwiaty i życzenia :D Nie macie pojęcia jak zrobiło mi się przyjemnie.

Na tarasie wywiesiłem flagę. Jak swięto to święto. :D

Aneto, obecnie sięgam planami do Bożego Ciała i resztki włosów stają dęba na głowie :wink:

Zaczynam niedługo nową pracę. Do wrzesnia powinno się wszystko ustabilizować. Jakies grzybobranie na ziemi lubuskiej :D miodzio. :wink:

A flaga normalnych rozmiarów. Wywieszam w świeta i z okazji uroczystości. :D

Święto się kończy. Może i dobrze?

Małe co nieco na zakończenie.

:

Te beczki są pełne bardzo rzadkiej whisky :D

http://www.laphroaig.com/images/friends/ecards/source_images/thmb_horizontal_2.jpg

O, żesz kurna, Wy... :evil: :wink: :D Ja Wam dam pre... :evil: PREdatorem zostanę! 8)

Gagata, czy u Ciebie ewentualnie możliwy jest wrześniowy termin spotkania u Asi Malczewskiej? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c041.gif

O, żesz kurna, Wy... :evil: :wink: :D Ja Wam dam pre... :evil: PREdatorem zostanę! 8)

Chciałem napisać nasza predatorka, ale się bałem :D :wink:

Predatorka - dobre :D Mocne.

... w tych okularach..... 8) choć nie żagielek powienien się w nich odbijać :wink: :wink: :D

Mnie jest rudno sięgnąć tak daleko wprzód.. Wstępnie jestem ZA jak najbardziej! Ale coś więcej będę mogła powiedziec w miarę zbliżania się września...(budowa, plany promocyjne, urządzanie, wykańczanie-siebie i wnętrz, praca, chmmm, inzynierska :o i takie tam)

Ale bardzo bym chciała!