wiochman 05.11.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzień dobry Przesyłam zdjęcie tej wężownicy na kominku . Ta folia na niej jest chwilowo dopóki nie ma czopucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.11.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzień dobry Przesyłam zdjęcie tej wężownicy na kominku . Ta folia na niej jest chwilowo dopóki nie ma czopucha. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/7/6/6/38737149_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.11.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No i w końcu skończyłem piec...http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/7/1/6/38737148_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wiochman GRATULACJE. Kafle nowe. Napisz czy są do kupienia tylko białe, czy i kolorowe i ile kosztują. Wybudowanie kuchni jeszcze mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wiochman, cudny ten piekarnik!!! Taki mi się marzy, właśnie w stylu retro!!! Gratuluję kuchni!!!! Depsia, mój telewizor to by się pewnie obraził, jakbym go zostawiła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 07.11.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kafle mam z firmy http://www.kafle.com.pl/ nie sa za tanie ale ladne. W szprotawie robia tanie kafle ale jakosc kiepska choc maja swoj urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wiochman, kuchnia piękna!!! Gratuluję! Chyba niedługo się do Was na kawę wprosimy, teraz już macie na czym zagotować wodę. No i do nas zapraszamy, zobaczycie zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kafle mam z firmy http://www.kafle.com.pl/ nie sa za tanie ale ladne. W szprotawie robia tanie kafle ale jakosc kiepska choc maja swoj urok. Uuuuuuu! Piękne. Daj na priva ile kosztują. Jak kupię i zbuduję kuchnię z piecem chlebowym moja małza będzie zadowolona. A to bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No i masz - pochwalił się i poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 11.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Na herbatkę czy kawkę oczywiście zapraszam zawsze a co do kafli to kosztowały mnie 2200 pln. Mam teraz mało czasu na przyjemności ... chcę zdążyć przed mrozami z ociepleniem no i rozkręcam firmę co też mnie mocno absorbuje.Jestem szefem , księgową, robolem....ufff Ale lubię to od kiedy wylazłem we wrześniu zza biurka schudłem 6 kg hurra!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no to ja z prośbą...nie mam czasu przeglądać 47 stron Waszej grupy, a chciałabym znaleźć jakieś fajne miejsce w górach na jakiś tygodniowy pobyt od 15.01.09. Nie jeździmy na nartach. Bardziej zależy nam na jakiś spacerach, może kulig, dobre regionalne jedzenie. Jakieś atrakcje dla córki. Poproszę o informacje na priv, żeby nie było, że ktoś sobie reklamę robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Spróbuj tutaj. Byłam, widziałam. Przedwojenna willa, zbudowana przez dziadków obecnych właścicieli, ma swój klimat i koniecznie weź pokój z łazienką, niektóre mają też fajny mały balkon albo bardzo duży taras. Dobre jedzenie, doskonały punkt wypadowy na spacery o niezbyt wielkim stopniu trudności, znajdą się i inne atrakcje. Nie jakiś cud miód, ale na spokojny wyjazd z dzieckiem w spacerową malowniczą okolicę - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Wiochman, kuchnia cudna - taka śnieżnobiała i świeżutka!!! mniam mniam ... zakatarzyłam się cosik i kicham aż głowę urywa, buuu! mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo pogoda na dworze taka piękna, że aż żal w domu siedzieć ... Zapomnialam się pochwalić: wczoraj nasza Stajenka dostała nagrodę Inwestycja Roku 2007 w naszej gminie. Pękaliśmy z dumy, mówię Wam Szukamy miejsca do powieszenia emblematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 wiochman, kuchnia cudna - taka śnieżnobiała i świeżutka!!! Mniam mniam ... Zakatarzyłam się cosik i kicham aż głowę urywa, buuu! Mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo pogoda na dworze taka piękna, że aż żal w domu siedzieć ... Zapomnialam się pochwalić: Wczoraj nasza stajenka dostała nagrodę inwestycja roku 2007 w naszej gminie. Pękaliśmy z dumy, mówię wam Szukamy miejsca do powieszenia emblematu asiu gratulacje!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Asia, wielkie gratulacje i wyrazy radości!!! Kochana, napisz cos więcej o tej nagrodzie! Jakie inwestycje były brane pod uwagę, kto zgłosił Wasz dom, jaie finansowanie (własne, fundusze?) inwestycji i w ogóle! No i przede wszystkim - poprosimy o demonstrację nagrody!!! Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 właśnie coś mało zdjeciuFF ja się domagam jakiejś fotorelacji no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 13.11.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 aaa i GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Asia!!! Gratuluję serdecznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Eeeeeee!!!! Haloooooo!!!!!! Co z tymi zdjęciami?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No i w końcu skończyłem piec... http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/r/7/1/6/38737148_d.jpg Ale ci zazdroszczę! Piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts