Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiochman GRATULACJE. :D

Kafle nowe. Napisz czy są do kupienia tylko białe, czy i kolorowe i ile kosztują. Wybudowanie kuchni jeszcze mnie czeka.

Kafle mam z firmy http://www.kafle.com.pl/ nie sa za tanie ale ladne. W szprotawie robia tanie kafle ale jakosc kiepska choc maja swoj urok.

Uuuuuuu! Piękne. Daj na priva ile kosztują.

Jak kupię i zbuduję kuchnię z piecem chlebowym moja małza będzie zadowolona. A to bezcenne. :)

Na herbatkę czy kawkę oczywiście zapraszam zawsze a co do kafli to kosztowały mnie 2200 pln.

Mam teraz mało czasu na przyjemności :cry: ... chcę zdążyć przed mrozami z ociepleniem no i rozkręcam firmę co też mnie mocno absorbuje.Jestem szefem , księgową, robolem....ufff Ale lubię to :) od kiedy wylazłem we wrześniu zza biurka schudłem 6 kg hurra!!!

Pozdrawiam

no to ja z prośbą...nie mam czasu przeglądać 47 stron Waszej grupy, a chciałabym znaleźć jakieś fajne miejsce w górach na jakiś tygodniowy pobyt od 15.01.09. Nie jeździmy na nartach. Bardziej zależy nam na jakiś spacerach, może kulig, dobre regionalne jedzenie. Jakieś atrakcje dla córki. Poproszę o informacje na priv, żeby nie było, że ktoś sobie reklamę robi :wink:

Spróbuj tutaj. Byłam, widziałam. Przedwojenna willa, zbudowana przez dziadków obecnych właścicieli, ma swój klimat i koniecznie weź pokój z łazienką, niektóre mają też fajny mały balkon albo bardzo duży taras. Dobre jedzenie, doskonały punkt wypadowy na spacery o niezbyt wielkim stopniu trudności, znajdą się i inne atrakcje. Nie jakiś cud miód, ale na spokojny wyjazd z dzieckiem w spacerową malowniczą okolicę - polecam. :D

Wiochman, kuchnia cudna - taka śnieżnobiała i świeżutka!!! mniam mniam ...

zakatarzyłam się cosik i kicham aż głowę urywa, buuu!

mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo pogoda na dworze taka piękna, że aż żal w domu siedzieć ...

Zapomnialam się pochwalić:

wczoraj nasza Stajenka dostała nagrodę Inwestycja Roku 2007 w naszej gminie. Pękaliśmy z dumy, mówię Wam :lol:

Szukamy miejsca do powieszenia emblematu :o

wiochman, kuchnia cudna - taka śnieżnobiała i świeżutka!!! Mniam mniam ...

Zakatarzyłam się cosik i kicham aż głowę urywa, buuu!

Mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo pogoda na dworze taka piękna, że aż żal w domu siedzieć ...

Zapomnialam się pochwalić:

Wczoraj nasza stajenka dostała nagrodę inwestycja roku 2007 w naszej gminie. Pękaliśmy z dumy, mówię wam :lol:

Szukamy miejsca do powieszenia emblematu :o

asiu gratulacje!!!!!!!!!!!!

Asia, wielkie gratulacje i wyrazy radości!!!

Kochana, napisz cos więcej o tej nagrodzie!

Jakie inwestycje były brane pod uwagę, kto zgłosił Wasz dom, jaie finansowanie (własne, fundusze?) inwestycji i w ogóle! No i przede wszystkim - poprosimy o demonstrację nagrody!!! :D :D :D :D :D :D :D

Buziaki!!!