DPS 15.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Oooo, witaj, amonite, w naszym kąciku! Jak miło Ciebie tutaj zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Depeesiu kochana, ja tu zaglądam stale , kiedyś nawet chyba cuś napisałam Ale zazwyczaj podglądam i delektuję się klimatem tej grupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Depeesiu kochana, ja tu zaglądam stale , kiedyś nawet chyba cuś napisałam Ale zazwyczaj podglądam i delektuję się klimatem tej grupki Amonite, nie ładnie tak tylko podgladać. Trzeba też pokazać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Komturze, ja nieśmiała jestem i pokazuję się, kiedy już naprawdę czuję, że muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Komturze, ja nieśmiała jestem i pokazuję się, kiedy już naprawdę czuję, że muszę Amonite, nie ma się czego wstydzić. Sami swoi i przyjaźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Komturze, ja nieśmiała jestem i pokazuję się, kiedy już naprawdę czuję, że muszę Amonite, nie ma się czego wstydzić. Sami swoi i przyjaźni. Absolutnie, nawet bardzo przyjaźni pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Wiem I dlatego tak Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 My Ciebie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 My Ciebie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 No, tośmy sobie nasłodzili. Teraz proszę się skupić i od jutra zabrać do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja sie dziś już skupiałem, a jutro to krew honorowo oddaję do analizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 O, i to mi sie bardzo podoba. Chociaz z tą krwią własną to uważać trzeba, żeby krwawicą nie zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Nie oddałem. Nie miałem własnej glukozy. Mam zrobić krzywą cukrową. Chciałem zapłacić, ale to okazało się niemożliwe. i... time over. Cho*era, co za kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Boszszsz... Szlag człowieka trafia, jak sie po raz kolejny okazuje, że w tym kraju trzeba mieć żelazne zdrowie i worek pieniędzy, żeby się leczyć. Tomku, no współczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dziś się udało. Sukces jednak połowiczny. Wyniki będą w... piatek, bo odebrać ich nie mogę, tylko laboratorium wysle je kurierem do lekarza, a kurier do mojej przychodni przywozi wyniki w piatki. Fajnie pomyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 No proszę co za postęp w medycynie :D pozdrawiam serdecznie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jak w dowcipie: operacja się udała, tylko pacjent zmarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.11.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Asia... ja osobiście to na balu mediuów tego Sylwestra spędzę, alem przyzwyczajona. Szanowny w młerzu, to sama wiesz... Słuchajcie!!! Dworku szukam, w jakiejś sensownej cenie i w miarę sensownym stanie technicznym!!!! (no wiem, takie rzeczy tylko w Erze, ale ....) Braza, a ja dopiero teraz doczytałam się, że Ty marynarska żona jesteś well, witaj w rodzinie - u mnie brat i kuzyn i kuzynka na marynarskich stołkach siedzą ... a bratanek właśnie wstąpił w WSM w Szczecinie. A ja, chol... pływać nie umiem nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Asia, wielkie gratulacje i wyrazy radości!!! Kochana, napisz cos więcej o tej nagrodzie! Jakie inwestycje były brane pod uwagę, kto zgłosił Wasz dom, jakie finansowanie (własne, fundusze?) inwestycji i w ogóle! No i przede wszystkim - poprosimy o demonstrację nagrody!!! Buziaki!!! Wstyd się przyznać, ale ja nie wiem jakie były kryteria, bo nie zgłaszałam się ze stajnią do tego konkursu tylko chyba mnie ktoś zgłosił Zaprosili nas na uroczystą sesję miasta i gminy 11 listopada, pokazali fajny film o Piłsudskim (naprawdę super był, z nim mówiącym o sobie prywatnie), potem dali nagrodę nam za budownictwo mieszkalne i jeszcze jednym państwu za inwestycję związaną z działalnością gospodarczą i tyle. No i fajny bufet był wiecie, że ja żarłok jestem, a sery francuskie były i białe wino oto zdjęcie nagrody, kasy nie dali, a szkoda ... http://images35.fotosik.pl/33/5ae5f0103484f6b2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Komtur, ty podobno wiesz coś o sprzęcie do piaskowania - Sołtysy mnie doniosły ... powiedziałbyś coś więcej, albo wkleił link do posta, gdzie coś pisałeś A wiecie, że u mnie była DPS-ia z Sołtysem ??? No! I jeszcze wpadną w niedzielę, tralalalala ... nawet chleb mi upiekli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts