majkoski 13.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i przenoszę sie do obserwowania wątku klubu Użytkowników kominków z płaszczem wodnym. Ale nie pogniewacie sie, jesli tu jeszcze zajrzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Podniosłam się z lekka z łoża boleści to i nadrabia. Koniom ciepło, na szczęście Depsia, jakżeby m się śmiało nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Majkoski - zaglądaj, jakże mielibyśmy się gniewać? Sam/a widzisz, tutaj teraz nie za często bywamy, jakoś w budowlanych tematach nam przycichło, ale na pewno miło czasem wpaść i pogadać o wszystkim. Asia - i tak niewiele zrozumiałam, musze do Was pojechać zobaczyć... Brazunia - a zdrowiejesz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ciach... Maksiu, żona puchnie ? ..ciach a puchnie, puchnie... z dnia na dzień coraz bardziej widać, z czego zresztą bardzo się ciesze.... gorzej, że ja razem z nią puchnę, choć na to wcale nie mam ochoty pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ciach... Maksiu, żona puchnie ? ..ciach a puchnie, puchnie... z dnia na dzień coraz bardziej widać, z czego zresztą bardzo się ciesze.... gorzej, że ja razem z nią puchnę, choć na to wcale nie mam ochoty pozdrawiam m. Maksiu, czasami mężowie odczuwają fantomowe bóle porodowe, kirdy żona rodzi. Uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ciach... Maksiu, żona puchnie ? ..ciach a puchnie, puchnie... z dnia na dzień coraz bardziej widać, z czego zresztą bardzo się ciesze.... gorzej, że ja razem z nią puchnę, choć na to wcale nie mam ochoty pozdrawiam m. Maksiu, czasami mężowie odczuwają fantomowe bóle porodowe, kirdy żona rodzi. Uważaj. sądząc po mojej fantomowej opuchliźnie brzucha, to już pewnie z 20miesiąc, niedługo jakiś wieloryb powinien ze środka sie wydostać.... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Urodzisz po 25 miesiacach i jednym dniu i będzie po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Urodzisz po 25 miesiacach i jednym dniu i będzie po sprawie. gorzej jak nie .... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Urodzisz po 25 miesiacach i jednym dniu i będzie po sprawie. gorzej jak nie .... :D pozdrawiam m. Dasz radę Maksiu, odwagi Nie takie rzeczy się robiło. "Dziecko, cóż, poboli, poboli, Pomęczy się żeńskie ciało, A z niego powoli, powoli Wyjdzie coś i będzie krzyczało" KIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ho, ho, jak nam się rodzinnie i rozwojowo zrobiło! I nawet nasz Wielki Komtur się nam pokazał! Tomek, czamu Ty tak teraz mało....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ho, ho, jak nam się rodzinnie i rozwojowo zrobiło! I nawet nasz Wielki Komtur się nam pokazał! Tomek, czamu Ty tak teraz mało....? Siły kompletnie nie mam. Więcej leżę niż chodzę. A prace trwaja. Dziś pan Zenek kładzie kafelki. I muszę zaraz jechać po drewno do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ... muszę zaraz jechać po drewno do kominka. do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nie kupuję 2 mp porabanego. Tylko transport własny, bo sie firmie samochód zepsuł. Przyczepkę biorę od sasiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nie kupuję 2 mp porabanego. Tylko transport własny, bo sie firmie samochód zepsuł. Przyczepkę biorę od sasiada. ja też w tym roku kupiłem 4mp połupanego.... brzoza super.... buk niestety tylko 8 miesięczny... trochę jeszcze kipi jak się nim pali... ale i tak nieźle się pali pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a po ile u Was leci mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Siły kompletnie nie mam. Więcej leżę niż chodzę. Choróbsko jakieś Cię dopadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a po ile u Was leci mp Grab, jesion i dąb porąbane 150 za kubik Inne taniej. Z lesnictwa można kupić świeżo ściętą brzozę 120 cm długie, po 80 zł. + transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a po ile u Was leci mp Grab, jesion i dąb porąbane 150 za kubik Inne taniej. Z lesnictwa można kupić świeżo ściętą brzozę 120 cm długie, po 80 zł. + transport. ceny chyba w Sejmie ustalali wszędzie takie same chociaż spotkałem się z ceną 200zł/mp z przywozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a po ile u Was leci mp Grab, jesion i dąb porąbane 150 za kubik Inne taniej. Z lesnictwa można kupić świeżo ściętą brzozę 120 cm długie, po 80 zł. + transport. ceny chyba w Sejmie ustalali wszędzie takie same chociaż spotkałem się z ceną 200zł/mp z przywozem To drewno za 200 zł to heban czy inne egzotyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ech, Tomek, Ty marzyciel jednak jesteś. Dobrze, że w ogóle liściaste w tej cenie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts