maciek01 16.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Przeprowadzka za dwa lata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No to masz sporo czasu na wszelakie pomysły i ich realizację. Na pewno będę Ci kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2009 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Musze skończyć do czerwca, muszę skończyć do czerwca... a kupiłem... 14 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Musze skończyć do czerwca, muszę skończyć do czerwca... a kupiłem... 14 lat temu. ale żeby robić od rana do ..... świtu to już przegięcie, no chyba, że narzędzia płuczesz o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 19.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No to masz sporo czasu na wszelakie pomysły i ich realizację. Na pewno będę Ci kibicować. Może inaczej, za dwa lata pierwsi goście. Przeprowadzka wcześniej i szlifowanie ... Kibicowanie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Tomek, to Ci się sąsiad szykuje fajny, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Fajny sąsiad to skarb. Muszę się któregoś dnia wybrać i obejrzeć ten "Malbork" Może spotkam sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 30.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Prawie tydzień milczenia tu, to jak śmierć kliniczna gdzie indziej, więc podciągam wątek pod pretekstem ankiety, którą wrzuciłem TU. Jest ona wprawdzie skierowana do gości, ale może i starzy (stażem) agroturystyczni wyjadacze dorzucą swoje 3 grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Asiu, wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czego ja nie wiem? No, jakby nie patrzył - dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego, Asiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dziś są Asi urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Oooo, zaraz jej wyślę sms z zyczeniami - dzięki za info!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Poczytuję sobie wątek o oczekiwaniach gości wakacyjnych. No i niektóre wypowiedzi fajne są i rzeczowe. A niektóre przyprawiają o ból głowy. Powszechnie wiadomo, że prowadzenie agrogospodarstwa jest de facto świadczeniem usług. Jak można oczekiwać, że niektóre z usług podstawowych będą świadczone za darmo? Jeżeli w pokoju śpią np. 3 osoby i pies, a to rodzice z 2-letnim dzieckiem i psem o długim włosie, to powinni płacić za 2 osoby? No jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 06.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Miała być sonda a jest goraca dyskusja, ale co mi tam ... Mam jeszcze jakieś 2-3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dobrze, że dyskutują - to pokazuje z czym gospodarze mają czasem do czynienia. Jedni chcą, żeby psy za darmo (najczęściej ludzi dziwi, że nie przyjmuje się osób ze zwierzętami - zapominają, że u nas są nasze zwierzęta i te przyjezdne byłyby z pewnością powodem stresów i konfliktów np. mojego psa z pieskiem Gości, nie mówiąc o całości skóry moich kotów, czystości pościeli, na którą pieski nagminnie właziły, całości poobgryzanych i podrapanych drzwi i mebli...), inni żeby dzieci za darmo... Za darmo to - bez żadnej złośliwości z mojej strony - na swoją działkę można pojechać, a każdy właściciel jakiejkolwiek kwatery ma ją po to, aby zarabiać. A dyskusja niewątpliwie ciekawa, choć niestety - mam swoje zdanie o niektórych uczestnikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A dyskusja niewątpliwie ciekawa, choć niestety - mam swoje zdanie o niektórych uczestnikach... heheheh, mam swoje zdanie .... dobrze to ujęłaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Podczytuję sobię tę "sondę" i odczucia to mam różne ... najczęściej zbliżone do odczuć Depsi Cześć Wieśniaki moje kocjane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no i przez Was musiałam cały wewontek przeczytać .... żadnych rewelacji, same wymagania, nic wspólnego z agro jak dla mnie, więc o co te halo, kobiety? Albo ja już jestem pozytywnie nastawiona do wiosny, albo .... mnie to wszystko mówiąc brzydko "wisi" Albo mam! Ja jestem wieśniak a oni z duuuużych ... wsi chyba som, że tak wybrzydzajom I tu mi się przypomina, jak kiedyś poznałam ludzi z wawki, którzy całą pielgrzymkę udawali, że istnieje tylko wawka - Tomek, tylko mi się zaraz nie obraź, ja cię bardzo proszę - i że w wawce to wszystko jest ekstra. No więc wybrałam się do nich któregoś razu z Gorzówka (tego zapyziałego i marcinkiewiczowskiego ) i walę do nich na podajże ulicę Synów Pułku a oni tak w dwóch małych klitkach w rodzinie trzypokoleniowej, telewizor jakby z lat 80-tych i bieda aż piszczy. A oni całą pielgrzymkę szpanowali , jakby między nami był mur .... kasy i innych takich rzeczy. Jakaś mania wyższości Nawiasem mówiąc kiedyś pojechałam do Rewala i trafiłam na kwaterę typu piwnica z jednym oknem - wiecie jak mi się dobrze wracało do domu? i jakby luksusowo sie zrobiło w moim mieszkaniu w bloku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Asiu, a o co mam się gniewać ja, warszawiak z dziada pradziada, zarówno po mieczu, jak i po kądzieli. Dlaczego uciekłem z Warszawy? Bo tam lepiej? To już nie ta Warszawa, to już nie warszawiacy tylko warszawianie. I wyscig szczurów, a biegać teraz to ja... niezabardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.04.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Asiu, a o co mam się gniewać ja, warszawiak z dziada pradziada, zarówno po mieczu, jak i po kądzieli. Dlaczego uciekłem z Warszawy? Bo tam lepiej? To już nie ta Warszawa, to już nie warszawiacy tylko warszawianie. I wyscig szczurów, a biegać teraz to ja... niezabardzo. masz jak zwykle rację, kochany noga znowu boli? jejku, przestałaby już, ile można tak męczyć człowieka pokazałbyś coś nowego w dzienniku ... ciekawa jestem co się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts