tomek1950 08.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Asiu, coś moze dziś napiszę, a zdjęcia... syn zabrał mi mój aparat na jakiś czas, a przez chałupę ledwo przejść można bo wszędzie kartony z gratami. Majka w drodze z ostatnimi paczkami. Dojedzie pewnie ok. 2. Zastanawiam się gdzie my to pomieścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A duże koniki (polne) czasami się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A duże koniki (polne) czasami się trafiają. piękny on był, ale trochę się brzydzę, brrrrr ... a co do ilości paczek - masakra, weź większość wyrzuć, bo i tak do nich nie zajrzysz mówię z doświadczenia, właśnie próbuję opróżnić chałupę, bo będzie tam kolega antyki sprzedawał no i muszę wszystko wywalić ..... po co ja to zwoziłam wczesniej nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mamy zamiar to zrobić, a w Warszawie nie było jak. Część mebli zasili kominek, Trochę odda się w formie posegregowanej firmie od śmieci - odbierają gratis, niektóre książki podaruję szkolnej lub gminnej bibliotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mamy zamiar to zrobić, a w Warszawie nie było jak. Część mebli zasili kominek, Trochę odda się w formie posegregowanej firmie od śmieci - odbierają gratis, niektóre książki podaruję szkolnej lub gminnej bibliotece.\ no fakt, nie zawsze jest możliwe, żeby posortować, ale pomysł który masz jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Tak sobie myślę, że ja to już chętnie bym tym wieśniakiem została ... ciągle stoi coś na przeszkodzie, psia krętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Tak sobie myślę, że ja to już chętnie bym tym wieśniakiem została ... ciągle stoi coś na przeszkodzie, psia krętka Braza, ty nie zwracaj uwagi na przeszkody - ty je bierz, jak na Brazylce ... spokojna czaszka, wieśniakiem się nie zostaje, wieśniakiem się jest ... całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Noooo, wreszcie wsiowe jakoś się do kupy zeszli! Co do tamtego wątku - każdy, kto ma kwaterę, wie, jak to jest, co tu dużo język strzępić. Obie wymagające bardzo panie na szczęscie same piszą, że w Polsce nie jeżdżą na wakacje, tylko w ciepłych morzach sie pluskaja, więc na szczęście mamy problem z głowy. No to ja lecę spać, jutro muszę pójśc i z okrzykami rozpaczy mój odosobniony domek przygotowac dla jakichś biednych ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Biorę przeszkody na garba Wesołych Świąt, Wieśniaki moje Kochane http://www.tapeciarnia.one.pl/data/media/188/Wielkanoc_82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ech, niech nam garby lekkie będą. Wszystkim wieśniakom Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych, spokojnych i radosnych!!! http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/04/do-zyczen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 W polu wszyscy, czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 W polu wszyscy, czy jak ja z lasu ściółkę sosnowo- dębową znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stalker Greg 16.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 "Leśnicy ze Żmigrodu wycięli około 200 dębów objętych ochroną unijnego programu Natura 2000. Ekolodzy przekonują, że wycinka ponadstuletnich drzew była nieuzasadniona i szkodliwa dla środowiska. "http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,6497931,Stuletnie_deby_poszly_pod_topor.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 17.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Waszą Grupę Budujacą i przepraszam za spam ale.... "SOS!!!! 14 kwietnia b.r. w Wągrodnie /Piaseczno spalił się doszczętnie dach domu, naszych weterynarzy i sąsiadów. Przeprowadzając się pod Piaseczno nawet nie sądziliśmy, że spotkamy tu tak miłych i życzliwych ludzi, którzy wspaniale potrafią pomagać naszym czworonogom.Teraz sami potrzebują pomocy! Liczy się każda złotówka. My wszyscy, którzy ich znamy prosimy o pomoc dla nich!" http://pogorzelcy.sos.pl/ Wątek: http://forum.muratordom.pl/piaseczno-i-okolice,t2135-12540.htm 17 Kwiecień 2009 12:25 Temat postu: SOS!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 W polu wszyscy, czy jak ja z lasu ściółkę sosnowo- dębową znoszę Na własnych plecach Daleko masz ten las.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 W polu wszyscy, czy jak ja z lasu ściółkę sosnowo- dębową znoszę Na własnych plecach Daleko masz ten las.... Braza, Jamles. Deklarować się proszę w sprawie udziału w tegorocznym spotkaniu. Nie interesuje mnie czy, tylko ile osób (ewentualnie koni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tomek, jak Twoje pokoje dla gości - robią się już? A jadalnia/świetlica? Napiszże coś, bo aż wstyd, że nic o tym nie gadasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Komturze, ja nie dam rady Powody są różne ... szkoda gadać... Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts