braza 25.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No co jest???? Dlaczego tutaj nikt nie zagląda Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 26.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam wieś !!! Łoj jak dobrze, jak dobrze, jak dobrze!!! Wsi moja kochana, listku zielony, ptaszku dźwięczący, oborniczku wonny... Tak mi padło po trzymiesięcznym pobycie w Berlinie Już nie chcę więcej. Ja korzenie chcę zapuszczać w głąb W ziemię mą własną orężem ojców wyrwaną germańskim łuieżcom a prze ze mnie zakupioną w ANR Sami widzicie że dłuższy pobyt w dużych aglomeracjach nie wpływa korzystnie na kondycję psychiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 O tak Wiochman - teraz wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 27.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Co do zapuszczania korzeni to zamierzam zapuscic z jeden jakis za pomoca kur zielononozek ktore zamowilem u chodowcy. Do czerwca musze zbudowac im kurnik jakis przyzwoity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Czy taki będzie dość przyzwoity?? http://www.borawscy.com/grafika/kur7d.jpg Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 27.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 To nieprzyzwoite zeby kury tak mieszkały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 28.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 taki trochę bardziej mi leżyhttp://www.forum.woliera.com/download.php?id=4918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 28.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 http://www.forum.woliera.com/download.php?id=4918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To nieprzyzwoite zeby kury tak mieszkały... Dlaczego nieprzyzwoicie???? Toż kurom też się od życia coś należy Twoja propozycja raczej nie spowoduje masowej migracji kur polskich do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 29.04.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tak powaznie to mysle o czyms takim http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01093/property-graphics-_1093043a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No śliczne kurniczki, tylko ile tam tych kurek wlezie - ze 3 albo 4, tak? Wiochman - a Ty masz absolutną pewność, że to faktycznie zielononóżki? Człowiek ma jakiś papier na to? Teraz wielu mówi, że ma właśnie zielononóżki, ale prawda bywa różna, nam na przykład wcisnęli mieszańce. Fajne, ale nie są to jednak zielononóżki czyste rasowo. Jak masz jakiś fajny kontakt, to się podziel, co? Czy to będa jednodniowe kurczaki? Bo ja to chciałabym zamówić takie już podchowane sporo, a nie takie maluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 29.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hodowce znalazlem kolo Krosna Odrzanskiego w Goli taka fajna kobitka pasjonatka. Z kurek ma tylko te zielononozki i hodowle ma nastawiona na wylegi. Jest tez czlonkiem Zwiazku Hodowcow Ptakow Ozdobnych czy jakos tak i jezdzi z tymi kurkami po wystawach. A papierow na zielononozki nie ma nikt poza dwoma osrodkami rolnymi w kraju. Ja biore takie 4 tygodniowe czyli podchowane. 10 kurek i 2 kogutki. Jak dobrze pojdzie to na przyszla wiosne powieksze stadko. Wlasnie teraz zbiera zamowienia na kurczaki. Takie 4 tyg. sa po 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A możesz mi dać jej namiar na PW? Też bym chyba sobie zamówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 04.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jaki spokój na tym forum. Prawdziwe agroturystyczne ostępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No sam widzisz... Tomek to już chyba nie chce sie do nas przyznawać , a reszta tak jakoś... Jest nadzieja, że Braza coś kupi może niedługo, będzie wtedy siedlisko urządzać i o różne sprawy na forum pytać. Pogadałabym o tym i owym, nawet zapytałabym o uprawę orkiszu, może Tomek ma jakieś przepisy i opis właściwości orkiszu (względy dietetyczne), ale... nie ma kogo pytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zeby nie było że tak całkiem nic sie nie dzieje, to przyznam się że w święto pracy odwiedziłem Asie w jej stajence pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.05.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zeby nie było że tak całkiem nic sie nie dzieje, to przyznam się że w święto pracy odwiedziłem Asie w jej stajence pozdrawiam m. słusznie gada, był z Małgosią u nas, ale zdjęć to jeszcze nie zamieścił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zeby nie było że tak całkiem nic sie nie dzieje, to przyznam się że w święto pracy odwiedziłem Asie w jej stajence pozdrawiam m. słusznie gada, był z Małgosią u nas, ale zdjęć to jeszcze nie zamieścił .... No czekałem na pozwolenie... ja tak sam z siebie nie ośmiele się pokazać zdjęcia (szt 1) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 heheh, dawaj - sama ciekawa(m) czy moje upaćkane spodnie widać czy nie maksiu złapał mnie w roboczych gaciach ... zdrapywałam 3 warstwy farby z szafki dla Julki - ktoś może zna jakąś fajną substancję do szybkiego zdejmowania olejnic? bo v3v nie bardzo teges ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No dobrze, skoro sobie życzysz to proszę bardzo na swoją obronę powiem tylko, że nie ja robiłem to zdjęcie :D http://212.244.189.200/pics/dabroszyn.jpg pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts