wiochman 05.10.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 No tragedia z tą aktywnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.10.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 DPSia jak minął sezon? Co u Ciebie na haziajstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzień dobry. Aktywność spadła do zera po zmianach na forum, które stało się... takie, jak każdy widzi. No i nie ma Tomka Komtura Mazurskiego, jednego z filarów grupy... A może jest ktoś nowy, kto ma agro, kto wie? Jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 no przestań, ja jestem tylko mi ten cholerny przypominacz coś nie działa ... nie jojczyć mi tu gospodyni tylko chleb zaczynić, bo mimo późnej pory zgłodniałam )) Acha, wypchnęłam na licytację komturową naleweczkę pierwyj sort ... pooleeeeccccaaaamm, póki stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 No masz - i u mnie w ogóle w subskrypcjach nie pojawiają się zajawki, że coś ktoś tutaj w ogóle napisał! Ech, to nowe forum... Naleweczkę to ja mam nadzieję kiedyś u Ciebie spróbować, z pierwszej ręki. Lalkie byś sobie lepiej ode mnie kupiła, taka wyjątkowa jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 25.04.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witajcie Rzeczywiście to nowe forum jest strasznie nieprzejrzyste . A co do leczniczych trunków to spożywam właśnie winko z dzikiej róży z jesiennych zbiorów. Mniam... Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i Wasze zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 04.12.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam wszystuch.Troche zaczynam bawic sie min. w rolnika (drugi doam na wsi siedze na KRUSIE ect), i tez zabawial sie bede w niby agro , bo juz znudzilao mnie sluchanie jak to wies utrzymuje miastowych i troche ma dosc placenia 10 razy wiecej ZUSu niz wynosi Krus .Chcialbym zwrocic uwage moim szacownym przedmowca ,iz owszem rolnik moe posiadac prowadac agro do max 5 pokoi ,ale z tego co sie orientowalem to dotyczy do gospodarstwa rolnego posiadajacego swoj numer i ktos prowadzacy agro musi miec pow 1h przeliczniowego,Nic nie stoi na przeszkodzie aby wspolmazonek uzyskal inny numer gospodarstwa rolnego i majac rozdzilenosc majatkowa kupil lub wydzierzawil sobie 1 hektar od wspolmazonka ,a to daje juz podstawy do posiadnia 10 pokoi ,ze nie wspomne od dzieciach, szwagrach, tesciach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej2424-74 30.12.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam wszystkich jako nowy forumowicz. Agroturystyka? Właśnie się nad tym zastanawiam i czy to ma sens i czy znajdą się chętni na takie spędzanie czasu. Posiadam stary drewniany dom na skraju Puszczy Augustowskiej 20 km od Augustowa, 10 od Lipska. Wokół domu tylko las. Do najbliższego sąsiada 500 m. Działka ma powierzchnię 6 hektarów. Było to kiedyś pole orne, ale obecnie porośnięte drzewami. Całość wymaga sporej inwestycji, którą w większości wykonałbym sam. Mam też dylemat, gdyż na te siedlisko nadarzył się kupiec, który oferuje przyzwoite pieniądze. Proszę o wasze opinie, może rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.09.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Prośba nasza wielka do właścicieli obiektów agroturystycznych: Czy możemy prosić o wypowiedź "do prasy" w następującej kwestii: jak Państwo zapewniacie ogrzewanie i ciepłą wodę dla obiektu agroturystycznego? Skala potrzeb jest różna, niecykliczna, a często duża. Jak to jest u Państwa? Jakie źródło ciepła, jakie instalacje, jaka skuteczność, oszczędności i koszty. Bardzo proszę o prywatną wiadomość do Redakcja - odpowiem. Autor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2013/03/wielkanoc-2011-tradycje-i-zwyczaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 :bye: .. no bo co by tu powiedzieć........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.11.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Wieśniaki, żyjecie?? Pozdrawiam serdecznie,Wieśniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts