DPS 09.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 hmmm... wolalabym zdjac taka kiecke i wygodniej i chlodniej Szkoda, że nie wylądujesz na Okęciu. Dobrze kombinujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Extra, damy ci nawet łazienkę ... którąś! Jak będzie słoneczko, to nawet bedzie gorąca woda z solarów, więc kąpiel wchodzi w grę. Mam nadzieję, że do tej pory uda mi się zamontować kuchenkę, to zrobimy ci herbatkę i obiadek! Czekamy z niecierpliwością!!!! Dzięki Asiu. Zazdroszczę Wam solarów. Mam je w planach,ale brakuje czasu. Tego szeleszczącego. Po drugie póki tu nie mieszkamy istnieje niebezpieczeństwo dewastacji. Przeprowadzamy się jesienią, więc może w przyszłym roku... Ale mamy saunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To co, dostanę usprawiedliwienie za mój "niebyt " ? No ja nie wiem, musi się Zarząd zebrać, przedyskutować... Chyba, że nas przyjmiesz na spotkanie jesienią... A nie widać, że się rzuciłam w wir pracy, żeby Was "godnie" przyjąć ? i nie chcą wybaczyć, no masz, buuuu Przecież już się zgodziłam ! I czekam niecierpliwie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.06.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Extra, damy ci nawet łazienkę ... którąś! Jak będzie słoneczko, to nawet bedzie gorąca woda z solarów, więc kąpiel wchodzi w grę. Mam nadzieję, że do tej pory uda mi się zamontować kuchenkę, to zrobimy ci herbatkę i obiadek! Czekamy z niecierpliwością!!!! Dzięki Asiu. Zazdroszczę Wam solarów. Mam je w planach,ale brakuje czasu. Tego szeleszczącego. Po drugie póki tu nie mieszkamy istnieje niebezpieczeństwo dewastacji. Przeprowadzamy się jesienią, więc może w przyszłym roku... Ale mamy saunę U nas tego czasu też nie było dużo, tylko zdolność kredytowa ... hmm. A saunę też bym chciała, tylko taką "banię" na ogrodzie - ale nie wiem jak zrobić, moze ktos na forum z białostoczcyzny będzie wiedział ??? Czekam na konsultacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To co, dostanę usprawiedliwienie za mój "niebyt " ? No ja nie wiem, musi się Zarząd zebrać, przedyskutować... Chyba, że nas przyjmiesz na spotkanie jesienią... A nie widać, że się rzuciłam w wir pracy, żeby Was "godnie" przyjąć ? i nie chcą wybaczyć, no masz, buuuu Przecież już się zgodziłam ! I czekam niecierpliwie .... Pre...datorko nasza kochana, uważam, że Asia jest więcej niż usprawiedliwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.06.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Uwielbiam takie wsparcie ... męskiego ramienia (do tego zbrojnego, Komturze) ... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Extra, damy ci nawet łazienkę ... którąś! Jak będzie słoneczko, to nawet bedzie gorąca woda z solarów, więc kąpiel wchodzi w grę. Mam nadzieję, że do tej pory uda mi się zamontować kuchenkę, to zrobimy ci herbatkę i obiadek! Czekamy z niecierpliwością!!!! no proszę.. ależ koleżanka blisko mieszka... nawet niedawno byłem baaaardzo blisko, bo w świerkocinie, przy następnej okazji również się wproszę na herbatkę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To co, dostanę usprawiedliwienie za mój "niebyt " ? No ja nie wiem, musi się Zarząd zebrać, przedyskutować... Chyba, że nas przyjmiesz na spotkanie jesienią... nie macie jakiegoś wakatu w Zarządzie? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Extra, damy ci nawet łazienkę ... którąś! Jak będzie słoneczko, to nawet bedzie gorąca woda z solarów, więc kąpiel wchodzi w grę. Mam nadzieję, że do tej pory uda mi się zamontować kuchenkę, to zrobimy ci herbatkę i obiadek! Czekamy z niecierpliwością!!!! no proszę.. ależ koleżanka blisko mieszka... nawet niedawno byłem baaaardzo blisko, bo w świerkocinie, przy następnej okazji również się wproszę na herbatkę pozdrawiam m. Herbatkę Maksiu dostaniesz jak kuchenka będzie zamontowana. Bez kuchenki tyllko woda. Jak zwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.06.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Extra, damy ci nawet łazienkę ... którąś! Jak będzie słoneczko, to nawet bedzie gorąca woda z solarów, więc kąpiel wchodzi w grę. Mam nadzieję, że do tej pory uda mi się zamontować kuchenkę, to zrobimy ci herbatkę i obiadek! Czekamy z niecierpliwością!!!! no proszę.. ależ koleżanka blisko mieszka... nawet niedawno byłem baaaardzo blisko, bo w świerkocinie, przy następnej okazji również się wproszę na herbatkę pozdrawiam m. W Świerkocinie to kiedyś tata mojej przyjaciółki miał domek drewniany - uwielbiałyśmy tam latem jeździć na łódkę. Ale na drugi raz to sie obrażę jak nie przyjedziesz, no wiesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To co, dostanę usprawiedliwienie za mój "niebyt " ? No ja nie wiem, musi się Zarząd zebrać, przedyskutować... Chyba, że nas przyjmiesz na spotkanie jesienią... A nie widać, że się rzuciłam w wir pracy, żeby Was "godnie" przyjąć ? i nie chcą wybaczyć, no masz, buuuu Przecież już się zgodziłam ! I czekam niecierpliwie .... No nie becz...Przecież wiesz, jak Cię lubię... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/g010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To co, dostanę usprawiedliwienie za mój "niebyt " ? No ja nie wiem, musi się Zarząd zebrać, przedyskutować... Chyba, że nas przyjmiesz na spotkanie jesienią... nie macie jakiegoś wakatu w Zarządzie? :D pozdrawiam m. A to kolega nie wiedział, że jest członkiem honorowym??? Bo ta reszta to członkowie rzeczywiści... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i047.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.06.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 No! ulżyło mi, ale wiecie, mało że budowa to jeszcze nie dorosłe dzieciaki w domu - juz nie wiem gdzie mam ręce włozyć czasami ... Hania zaczęła się czołgać po mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Spróbuj załatwić Hani duży kojec - nie będziesz się o nią martwić, a będzie mogła raczkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Małe dzieci na budowie, to trzeba mięć oczy wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 No proszę, jakie nam miłe spotkanie wyszło - jak na czacie! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c012.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To co, dostanę usprawiedliwienie za mój "niebyt " ? No ja nie wiem, musi się Zarząd zebrać, przedyskutować... Chyba, że nas przyjmiesz na spotkanie jesienią... nie macie jakiegoś wakatu w Zarządzie? :D pozdrawiam m. A to kolega nie wiedział, że jest członkiem honorowym??? Bo ta reszta to członkowie rzeczywiści... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i047.gif OOOOO ... to dobry wybór.. honorowy członek nie płaci składek :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To co, dostanę usprawiedliwienie za mój "niebyt " ? No ja nie wiem, musi się Zarząd zebrać, przedyskutować... Chyba, że nas przyjmiesz na spotkanie jesienią... nie macie jakiegoś wakatu w Zarządzie? :D pozdrawiam m. A to kolega nie wiedział, że jest członkiem honorowym??? Bo ta reszta to członkowie rzeczywiści... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i047.gif OOOOO ... to dobry wybór.. honorowy członek nie płaci składek :D pozdrawiam m. I tu kolega się myli... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e112.gif Honorowi płacą podwójnie, bo są honorowi... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c026.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.06.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Bo jesteśmy mili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Spróbuj załatwić Hani duży kojec - nie będziesz się o nią martwić, a będzie mogła raczkować. jesli mówimy o kojcach, to mam chwilowo nie używany kojec po Małgosi, mogę koleżance pożyczyć, wygląda tak jak na zdjęciu poniżej pozdrawiam m. http://www.dommaksia.pl/pics/dziecko/05lipca2004/Img_0131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts