maksiu 12.06.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Edzię, jamlesa, Froszkę i innych. Szkoda tylko, że to tak daleko. Ale... może kiedyś... przyjadą całym fan clubem na spotkanie z Komturem... Oczywiście w Lubuskiem... Ech, rozmarzyłam się... Albo w "komturii" takie miłe spotkanie... o tak... 'komturia' to takie magiczne miejsce, w sam raz nadaje sie takie spotkanie, a jak w jej murach brzmi slynna piesń o królewnie Gryzelocie... a jak nostalgicznie brzmią skrzypce nastrajane przez wujka Aneski... długo by jeszcze wymieniac... pozdrawiam m, ps. jakby co podpisuje listę obecności, żeby mnie nie pozbawić honorowego członkostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A w tym roku to może i trąbka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Oj, przestańcie, bo mi serce z żalu pęknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Oj, przestańcie, bo mi serce z żalu pęknie... oj to nie trzeba pękać z żalu, tylko zrobić tak jak ja: wstać rano, stwierdzić że ładny dzień i trzeba go dobrze wykorzystać, wsiąść w samochód, przejechać prawie 600km, wypić piwko na słynnym tomkowym tarasie, pogadać (do białego rana), potem znowu w samochód i wrócić do domu na kolacje (następnego dnia) :D ot po prostu mały wypadzik na piwko pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Potwierdzam, Maksiu tak zrobił. I śpiewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Tiaaaa... jak tylko nasze auto zdecyduje się na wodę jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Tiaaaa... jak tylko nasze auto zdecyduje się na wodę jeździć... moj tez nie na wode.. ino na gaz... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Zrobiłem swoją "knedliczką" od tankowania do tankowania 702 km. Zatankowałem 36,92l l za 131,44 zł. Nie szaleję na drodze, ale jeżdżę dynamicznie. 19 zł za 100 km. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 To co mam zrobić? Kupić Skodę czy założyć gaz? Bo nie mogę sobie pozwolić ani na to, ani na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.06.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ja tu widzę, że jak człowiek ciężko pracuje, to tu się toczy życie towarzyskie Byłam zobaczyć raniutko to wszyscy spali snem sprawiedliwego, wracam wieczorem a tu -naście postów wysłali! Chciałam Wam pokazać moją Hanię, która od tygodnia mniej wiecej potrafi sztywno siedzieć: http://img530.imageshack.us/img530/708/im000220kt1.jpg A tu podłoga, o której tak trajlowałam ostatnio - w łazience: http://img525.imageshack.us/img525/1687/im000222ue5.jpg właśnie dzisiaj skończyli kłaść na całości, teraz musi trochę poleżeć i od poniedziałku będą cyklinować! Tak więc, impreza w Starej Stajni dla gremium agroturystycznego zbliża się wielkimi krokami !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 No i jak zwykle nie wiem, dlaczego wyszły mi takie duże? Zaraz oberwie mi się od tych, co ciagną na "pomarańczce" i innych takich. Przepraszam bardzo, jak ktos wie jak, to niech pomoże zmniejszyć, pls ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Z tyłu trochę mało widać, może z boczku ? Nie jestem ludożerczynią, ale jak ja widzę, to mam ochotę na jej rączkę lub nóżkę ... mniam mniam ... http://img527.imageshack.us/img527/7104/haniakwiecie2007yk5.th.jpg A tutaj moja Julka-kulka w stroju galowym: http://img525.imageshack.us/img525/193/julkawponcho2zl6.th.jpg teraz wyszły małe - ale nie wiem dlaczego - procedurę przeszłam tą samą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 12.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czlowiek zaganiany, kompa nie odpala, a tu takie wątki ciekawe umykają. Albo w "komturii" takie miłe spotkanie... Tak wsiąklam w remont swojej chacjendy na podkarpaciu, że na Mazurach nie bylam już 3 lata. Ale jutro pruję do Krutyni na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 12.06.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 http://images21.fotosik.pl/367/0bd902e8f9df5cebm.jpg http://images22.fotosik.pl/151/3add8894728d7dc6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 12.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czlowiek zaganiany, kompa nie odpala, a tu takie wątki ciekawe umykają. Albo w "komturii" takie miłe spotkanie... Tak wsiąklam w remont swojej chacjendy na podkarpaciu, że na Mazurach nie bylam już 3 lata. Ale jutro pruję do Krutyni na tydzień Tak nieśmiało, może po spływie wpadniecie do "komturii"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Przepraszam bardzo, jak ktos wie jak, to niech pomoże zmniejszyć, pls ... Proszę, Asiu, możesz zmniejszać: http://img55.imageshack.us/img55/24/im000220ktko8.jpg Na serwerze http://img55.imageshack.us/ masz opcję zmniejszania zdjęć od razu. Tylko rozwijasz pasek i wybierasz rozmiar jaki chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 12.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 jarkotowa napisał: Czlowiek zaganiany, kompa nie odpala, a tu takie wątki ciekawe umykają. Cytat: Albo w "komturii" takie miłe spotkanie... Tak wsiąklam w remont swojej chacjendy na podkarpaciu, że na Mazurach nie bylam już 3 lata. Ale jutro pruję do Krutyni na tydzień Tak nieśmiało, może po spływie wpadniecie do "komturii"? Ale beszczelna jestem Pamiętam Krutyń z dzieciństwa-wiocha aż milo, cisza, spokój, krowy, ląki, raki, A teraz-tlumy turystow, zero raków, zero krów, zero ląk - albo pensjonaty albo parkingi, ruch jak na Marszalkowskiej.....dlatego ucieklam. Ale trochę mi brakuje mazurskich lasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 jarkotowa napisał: Czlowiek zaganiany, kompa nie odpala, a tu takie wątki ciekawe umykają. Cytat: Albo w "komturii" takie miłe spotkanie... Tak wsiąklam w remont swojej chacjendy na podkarpaciu, że na Mazurach nie bylam już 3 lata. Ale jutro pruję do Krutyni na tydzień Tak nieśmiało, może po spływie wpadniecie do "komturii"? Ale beszczelna jestem Pamiętam Krutyń z dzieciństwa-wiocha aż milo, cisza, spokój, krowy, ląki, raki, A teraz-tlumy turystow, zero raków, zero krów, zero ląk - albo pensjonaty albo parkingi, ruch jak na Marszalkowskiej.....dlatego ucieklam. Ale trochę mi brakuje mazurskich lasów. Okolice "komturii" są jeszcze dziewicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts