Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Biała, "kiepski dojazd po leśnych drogach" :D znam to z autopsji. Mam 5 km takiego dojazdu, albo 3. Zależy z której strony. :D Sąsiada tylko mam bliżej, jakieś 800 m (kiepską drogą oczywiście) :D

Przepraszam bardzo, jak ktos wie jak, to niech pomoże zmniejszyć, pls ...

Proszę, Asiu, możesz zmniejszać: http://img55.imageshack.us/img55/24/im000220ktko8.jpg

Na serwerze http://img55.imageshack.us/ masz opcję zmniejszania zdjęć od razu. Tylko rozwijasz pasek i wybierasz rozmiar jaki chcesz :)

Słoneczko,

najmocniej przepraszam, ale dopiero dotarłam do kompa ... Dziękuję bardzo za pomoc

.. buu, znowu się trochę zgubiłam :( powiedz-że mi Słoneczko, jaki rozmiar mam wybierać z tego paska ??? Bo ja naprawdę nie wiem ... nie udaję ...

A z innej beczki: wiecie jak mi się fajnie rozmawiało z Anetką ? Żałujcie, że nie byliście z nami, było super - aż mnie do dzisiaj gardło boli od trajkotania! :oops:

Asiu, ja jestem potwornym gadułą :oops:

wiecie co ? pomyślałam sobie, że my wszyscy jesteśmy okropnymi gadułami, więc jesteśmy tutaj na forum, bo:

1. nas najbliżsi nie są w stanie przyjąć "takiej" dawki gadulstwa

2. ad.1 rekompensujemy sobie jakoś pisemnie tą niedogodność ...

Co wy na to ? Przyznawać mi się kolejno :lol:

Asiu, ja jestem potwornym gadułą :oops:

wiecie co ? pomyślałam sobie, że my wszyscy jesteśmy okropnymi gadułami, więc jesteśmy tutaj na forum, bo:

1. nas najbliżsi nie są w stanie przyjąć "takiej" dawki gadulstwa

2. ad.1 rekompensujemy sobie jakoś pisemnie tą niedogodność ...

Co wy na to ? Przyznawać mi się kolejno :lol:

ja ta gadułą nie jestem.. no chyba że już zacznę.... :D :D :D

pozdrawiam

m.

Chyba masz Asiu rację. W niedzielę zagadałem Jarkotową i mi głupio.

Tomek - ale to trzeba by spytać Jarkotową co ona na to :roll: ? Może dziewczyna ZACHWYCONA :D !

Ja się zgadzam z Asią. U mnie to dokładnie tak jest. I w domu się wyżyć nie mogę... :-? Teraz akurat to może tego nie widać z przyczyn wiadomych o których juz przynudzać NIE BĘDĘ więcej.. ale niech ja tylko....dojdę do siebie! :D

A co dopiero ja... :wink: I po spotkaniu z Gagatą, i po spotkaniu z Asią mam silny niedosyt rozmowy - bo czasu było za mało... :oops: Ale ja to nadrobię we wrześniu, na spotkaniu wątku agro u Asi!!!

A tak w ogóle to proponuję założyć wstępną listę chętnych do przyjazdu na spotkanie. :D Ja się wpisuję pierwsza, nie przepuszczę TAKIEJ OKAZJI. 8) Proszę się dopisywać - oczywiście wszyscy "wątkowicze" są zaproszeni, najwyżej będziemy spać pokotem na materacach. :lol: :lol: :lol:

LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE WĄTKU AGRO:

1. asia.malczewska

2. dompodsosnami

Proszę mnie dopisać, ale obiecuję, że wpadnę i tak wcześniej :D

Serdecznie pozdrawiam WSZYSTKICH :)

Czesc Biala.A u mnie tez maja byc koniki :D ! Stajnia sie buduje,ale niestetynie nie jestest taka fajna jak u Was.Jest nowa,jeszcze brak jej tego czegos.Chetnie poczytam,co piszesz o remoncie stajni-moze jakies ciekawostki z wielkiego swiata :roll: .Tylko moze na jakims innym watku,coby ten nie zmienil sie w watek chodowcow i pasjonatow koni :D .Bo wiecie,jak my koniarze zaczniemy...

......

Taka lodowka jest czyms wskazanym w wiejskiej kuchni. 8)

.......

Jestem ciekawy.Napewno jest to piekna sprawa w czasie wiekszej ilosci gosci. :p 8) :p

Hej,w wiejskiej szanujacej sie kuchni to taka lodowka jest spowita mrokiem,panuje tam specyficzny mikroklimat,wilgotny chlod.Zwykle ma kilka metrow kwadratowych i otwiera sie ja schodzac po schodkach :) .I powinien sie tam zniescic zapas dla baarrdzo duzej ilosci gosci :) . A zwlaszcza,jesli w sasiedztwie jest "sad"winogronowy.