Dopuser 18.06.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ... Posiadłość jest w samym środku lasu, z kiepskim dojazdem po leśnych drogach. Najbliższy sąsiad jest jakies 1.5 km od nas drogą i na skróty 800m lasem. Pięknie....również witam w klubie http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/welcome.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.06.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Biała - witaj. Też zauroczył mnie fragment - "..kiepski dojazd po leśnych drogach.." Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Biała, "kiepski dojazd po leśnych drogach" znam to z autopsji. Mam 5 km takiego dojazdu, albo 3. Zależy z której strony. Sąsiada tylko mam bliżej, jakieś 800 m (kiepską drogą oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Przepraszam bardzo, jak ktos wie jak, to niech pomoże zmniejszyć, pls ... Proszę, Asiu, możesz zmniejszać: http://img55.imageshack.us/img55/24/im000220ktko8.jpg Na serwerze http://img55.imageshack.us/ masz opcję zmniejszania zdjęć od razu. Tylko rozwijasz pasek i wybierasz rozmiar jaki chcesz Słoneczko, najmocniej przepraszam, ale dopiero dotarłam do kompa ... Dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 .. buu, znowu się trochę zgubiłam powiedz-że mi Słoneczko, jaki rozmiar mam wybierać z tego paska ??? Bo ja naprawdę nie wiem ... nie udaję ... A z innej beczki: wiecie jak mi się fajnie rozmawiało z Anetką ? Żałujcie, że nie byliście z nami, było super - aż mnie do dzisiaj gardło boli od trajkotania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.06.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Asia: Może ja się tym razem do czegoś przydam. Ja wstawiam zdjęcia wielkości 640X480. Sa nie za małe, nie za duże, wszystko na nich widać, a otwierają się też w miarę szybko. Jeśli chcesz trochę mniejsze, to wybierz rozmiar 320X240. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Asiu, ja jestem potwornym gadułą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 .. buu, znowu się trochę zgubiłam powiedz-że mi Słoneczko, jaki rozmiar mam wybierać z tego paska ??? Bo ja naprawdę nie wiem ... nie udaję ... Asiu, Biała ma rację, zwłaszcza że przy tym rozmiarze jest napisane "for message boards", czyli dla wiadomości forumowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.06.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 u mnie jest napisane thumbnail for forums (1) i (2) i nie bardzo wiem, jaka miedzy nimi jest różnica http://img224.imageshack.us/img224/8573/p6160004uf9.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.06.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Asiu, ja jestem potwornym gadułą wiecie co ? pomyślałam sobie, że my wszyscy jesteśmy okropnymi gadułami, więc jesteśmy tutaj na forum, bo: 1. nas najbliżsi nie są w stanie przyjąć "takiej" dawki gadulstwa 2. ad.1 rekompensujemy sobie jakoś pisemnie tą niedogodność ... Co wy na to ? Przyznawać mi się kolejno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Asiu, ja jestem potwornym gadułą wiecie co ? pomyślałam sobie, że my wszyscy jesteśmy okropnymi gadułami, więc jesteśmy tutaj na forum, bo: 1. nas najbliżsi nie są w stanie przyjąć "takiej" dawki gadulstwa 2. ad.1 rekompensujemy sobie jakoś pisemnie tą niedogodność ... Co wy na to ? Przyznawać mi się kolejno ja ta gadułą nie jestem.. no chyba że już zacznę.... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Chyba masz Asiu rację. W niedzielę zagadałem Jarkotową i mi głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Tomek - ale to trzeba by spytać Jarkotową co ona na to ? Może dziewczyna ZACHWYCONA ! Ja się zgadzam z Asią. U mnie to dokładnie tak jest. I w domu się wyżyć nie mogę... Teraz akurat to może tego nie widać z przyczyn wiadomych o których juz przynudzać NIE BĘDĘ więcej.. ale niech ja tylko....dojdę do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A co dopiero ja... I po spotkaniu z Gagatą, i po spotkaniu z Asią mam silny niedosyt rozmowy - bo czasu było za mało... Ale ja to nadrobię we wrześniu, na spotkaniu wątku agro u Asi!!! A tak w ogóle to proponuję założyć wstępną listę chętnych do przyjazdu na spotkanie. Ja się wpisuję pierwsza, nie przepuszczę TAKIEJ OKAZJI. Proszę się dopisywać - oczywiście wszyscy "wątkowicze" są zaproszeni, najwyżej będziemy spać pokotem na materacach. LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE WĄTKU AGRO: 1. asia.malczewska 2. dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Jestem za! Będzie łatwiej przydzielić zadania ... wg listy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Proszę mnie dopisać, ale obiecuję, że wpadnę i tak wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.06.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Serdecznie pozdrawiam WSZYSTKICH Czesc Biala.A u mnie tez maja byc koniki ! Stajnia sie buduje,ale niestetynie nie jestest taka fajna jak u Was.Jest nowa,jeszcze brak jej tego czegos.Chetnie poczytam,co piszesz o remoncie stajni-moze jakies ciekawostki z wielkiego swiata .Tylko moze na jakims innym watku,coby ten nie zmienil sie w watek chodowcow i pasjonatow koni .Bo wiecie,jak my koniarze zaczniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.06.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ...... Taka lodowka jest czyms wskazanym w wiejskiej kuchni. ....... Jestem ciekawy.Napewno jest to piekna sprawa w czasie wiekszej ilosci gosci. Hej,w wiejskiej szanujacej sie kuchni to taka lodowka jest spowita mrokiem,panuje tam specyficzny mikroklimat,wilgotny chlod.Zwykle ma kilka metrow kwadratowych i otwiera sie ja schodzac po schodkach .I powinien sie tam zniescic zapas dla baarrdzo duzej ilosci gosci . A zwlaszcza,jesli w sasiedztwie jest "sad"winogronowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Hej, Koniarze a nie mysliliście o założeniu Wątku Koniarzy? Po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.06.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Gagato,jest watek "na kon",ale jakos tak tam pustawo.Byl tez o budowie stajni ale tez zamarl.A tu jakos tak sympatycznie wyszlo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts