Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

farida: witam serdecznie, cieszę się, że się kolejna bratnia dusza znalazła. A konie zawsze mogą być w odniesieniu do agroturystyki, przynajmniej u mnie to się będzie nierozerwalnie łączyło. I wtedy wątek będzie pasował :)

Ja już bym chętnie się z wszystkimi spotkała, ale niestety kolejny urlop za rok :(

......

Taka lodowka jest czyms wskazanym w wiejskiej kuchni. 8)

.......

Jestem ciekawy.Napewno jest to piekna sprawa w czasie wiekszej ilosci gosci. :p 8) :p

Hej,w wiejskiej szanujacej sie kuchni to taka lodowka jest spowita mrokiem,panuje tam specyficzny mikroklimat,wilgotny chlod.Zwykle ma kilka metrow kwadratowych i otwiera sie ja schodzac po schodkach :) .I powinien sie tam zniescic zapas dla baarrdzo duzej ilosci gosci :) . A zwlaszcza,jesli w sasiedztwie jest "sad"winogronowy.

:D Jest w komturii taka lodówka. Ma nawet więcej niż kilka metrów kwadratowych :D

...jest watek "na kon",ale jakos tak tam pustawo...

Fajnie o konikach piszą dziewczyny w wątku pt. Jazda konno:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=94109&start=0

Zresztą Biała udziela się i tutaj, a wcale się - chyba przez skromnośc - nie chwali... polecam odwiedziny... zobaczyc kobietę w galopie to rzadki widok...

Ja Wam dam uciekać na inne wątki! :evil: Co to za pomysły, co?! :evil: :evil: Ładnie to tak, Gagato sabotaż wątku odwalać?! :evil: :wink: Wszyscy mają tutaj mi zostać i miło pogadywać i opowiadać co się w przyszłych i działających agroturystykach dzieje! No!!! :D 8)

Fajnie o konikach piszą dziewczyny w wątku pt. Jazda konno:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=94109&start=0

... polecam odwiedziny... zobaczyc kobietę w galopie to rzadki widok...

Taka moja praca, konie wyścigowe codziennie są trenowane na galopie. Z tym, że tu widok kobiety jeżdżącej wyścigowo nie należy do rzadkości. W ekipie jest zawsze mniej więcej pół na pół.

Trzy najpiękniejsze rzeczy na świecie to:

naga kobieta,

koń w galopie,

fregata pod pełnymi żaglami.

Trzy najpiękniejsze rzeczy na świecie to:

naga kobieta,

koń w galopie,

fregata pod pełnymi żaglami.

Raczej: kobieta w tańcu !!! :p

Nie, ;) absolutnie najpiękniejsza jest: naga kobieta w galopie pod pełnymi żaglami :oops:

Raczej: kobieta w tańcu !!! :p

Nie, ;) absolutnie najpiękniejsza jest: naga kobieta w galopie pod pełnymi żaglami :oops:

http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/icon_super.gif http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/piwox.gif http://www.ppa.pl/forum_ppa/smileys/thumbsup.gif

P.S. Tyle, że wyobraźni mi - że się tak wyrażę - nie staje aby wyobrazic sobie piękną, nagą i galopującą kobietę będącą w wieku 60-70 lat... :lol:

Dołączam opis.

W naszej chałupce - komturii zainstalowana została całkiem nowa kuchnia. Kolor, czego nie widać na zdjęciu wanilia. Kobiety wiedzą o co chodzi, a naszej brzydszej połowie ludzkości wyjasniam, że to taka przyżółcona biel. Blaty dębowe, klejone z IKEA grubość 38 mm. Na zdjęciu nie widać dwóch wysokich szafek. W jednej jest lodówka z zamrażarką, w drugiej piekarnik elektryczny. Powała oryginalna. Deski szerokie na ponad 40 cm. Na podłodze gres. Szczęścia nigdy zbyt wiele więc do sprzętu prąd doprowadzony jest przedłużaczem. Niby trochę elektryki liznąłem, ale nie mam odwagi podłączyć dodatkowych bezpieczników.

Tomek - zestawienie słów: elektryka i liznąłem :o

Brrrrrrrrr!!!

:lol: :lol:

Miałem kiedyś nawet uprawnienia do 1 kV, ale skończyły się 27 lat temu :D

Wolę więc dziś nie lizać :wink:

Ja to jestem techniczny :D Estetyka, kolorystyka to komturowa.

Kuchnia u Tomka bardzo z klasa! Naturalnie piekna,swojska.Ale mnie najbardziej "kreca" te dechy na podlodze(ba,nawet wzbudzaja pozadanie!).Swiadcza o tym,ze szanowny Komtur,ma pod wlasnym dachem i pod wlasnymi stopami, cos cudownego,do czego ja bede musiala robic wymarsze pod gole niebo.Mam racje?Czy tam jest TO??

Piękna kuchnia, gratulacje. Teraz prosimy o parę zdjęć kuchni w akcji :) A zdziwiłam się, że facet wie, że wanilia to kolor, a nie przyprawa do ciast. Mój TZ by to nazwał żółtym :D

A sufity sa poprostu boskie. Strasznie bym chciała mieć u siebie takie belki przynajmniej w kuchni i w jadalni. Ale to bym musiała nowe zrobić, bo chyba ze starych stropów nic się nie da odzyskać.