tomek1950 24.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Z wieku mi i urzędu (komtura) ten zaszczyt jako pierwszemu sie nalezy. Cichaj więc waść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2007 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Hej - no oczywiście proszę mnie dopisac na Spotkanie w Stajence tylko również z zastrzeżeniem że do wrzesnia zbyt daleko żeby złozyc 100% deklarację.. budowa jest priorytetowa jak wiadomo a czasy takie że ... zaplanowac cos graniczy z cudem (chocby zakup cegieł czy cementu...) Ostatnie burze załatwiły nam internet (a konkretnie przepięcia pradu poburzowe rozwaliły serwer nasz główny (w gimnazjum we wsi) no i jak juz otworzyłam wczoraj, po powrocie z Wrocka, to do teraz sie jeszcze nie wygrzebałam miło dostać na raz 30 wiadomości... ale trzeba jeszcze na nie odpisac..he he. Ale - dwa zaliczenia już ZA MNĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Gagato, gratulacje. Może jako pracę dyplomową zaprojektujesz mój ogródek. Obecnie wyglada jak zaniedbany ogród w stylu angielskim Chwasty mam baaaaardzo dorodne. Niektóre mają prawie 2 m, a perz dochodzi do 60 cm i z tego buszu wychylają się gdzieniegdzie narcyzy, tulipany, floksy, mieczyki, lilie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Komturze - no i masz piękny wiejski ogród! czy na prawde cos tam trzeba projektować...... ?? Ale ja rozumiem-perz się jednak nieco rozpanoszył... Nic lepszego na takie, rozłażące się bez opamietania chwasty, jak koszenie. W Twojej sytuacji najpierw KOSĄ. Żeby Cię pocieszyć - u mnie też chwasty mnie powoli przerastają...... Ale oczywiście zlecenie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE WĄTKU AGRO: 1. asia.malczewska 2. dompodsosnami 3. Komtur Mazurski 4. Jerry Mc i Joanna 5. maksiu 6. Gagata Gagato, gratuluję bardzo serdecznie, wiem, że już i tak mamy w Twojej osobie fachowca od krajobrazów i terenów zielonych. Tomek to dietetyk, Biała i Tatjana koniary, oprócz tego Tatjana restaurator staroci i grafik, ja i Asia - językowcy... Niezły z nas zestaw! Damy sobie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Oczywiscie zartowałem. Taki ogród lubię. Nigdy niewiadomo co, gdzie i kiedy wyrośnie. Chcę, to skoszę, nie chcę, to nie skoszę, a ponieważ jestem leniwy to... ostatnio skosił perz, kosą sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Tomek - a jak to wszystko pachnie... i szumi... i brzęczy...... !! Mnie generalnie nie interesuje projektowanie ogródków przydomowych.. Raczej architektura krajobrazu rozumiana szeroko a w szczególności architektura krajobrazu wsi własnie... A gratulacje przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Właśnie moje lipy zaczynaja kwitnąć. Latają tam różne owady i cała lipa gra jak organy. Wielkie są te moje lipki. W obwodzie 250 cm. Widać je trochę w awatarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Moja lipa przy furtce już się szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.06.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE WĄTKU AGRO: 1. asia.malczewska 2. dompodsosnami 3. Komtur Mazurski 4. Jerry Mc i Joanna 5. maksiu 6. Gagata Gagato, gratuluję bardzo serdecznie, wiem, że już i tak mamy w Twojej osobie fachowca od krajobrazów i terenów zielonych. Tomek to dietetyk, Biała i Tatjana koniary, oprócz tego Tatjana restaurator staroci i grafik, ja i Asia - językowcy... Niezły z nas zestaw! Damy sobie radę! jam człek od maszyn piekielnych, zwanych komputerami, a aby być precyzyjnym to serwis i sieci pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 25.06.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ja też mam dwie lipy przy domu. Ale żeśmy je bardzo odchudzili. Nie dostalismy pozwolenia na wycięcie, to zmniejszyliśmy je odrobinę. Spytam mamy czy kwitną A mój ogród przed domem jest ta jak mówi Tomek - typowo angielski. Taki mam busz wokół, tylko na środku trawnik kosimy, a reszta sobie rośnie. Psy mają ubaw, jak się ganiają po krzakach. A co do umiejętności, to ja jestem matematyk z wykształcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 25.06.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Zdjęcia ogrodu - że nie kłamię: http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/murator/IMG_1163.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/murator/IMG_1164.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Biała, ale pięknie zarośnięte Cudeńko. A ja nie dietetyk. Raczej technolog żywności i to samouk. (Żywność bezglutenowa i niskobiałkowa) Z wykształcenia mechanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pozostali też zaproszeni (poza pewnym osobnikiem szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.06.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ja też mam dwie lipy przy domu. Ale żeśmy je bardzo odchudzili. Nie dostalismy pozwolenia na wycięcie, to zmniejszyliśmy je odrobinę. Spytam mamy czy kwitną A mój ogród przed domem jest ta jak mówi Tomek - typowo angielski. Taki mam busz wokół, tylko na środku trawnik kosimy, a reszta sobie rośnie. Psy mają ubaw, jak się ganiają po krzakach. A co do umiejętności, to ja jestem matematyk z wykształcenia żeby nie było że odstaje od grupy, to ja też mam dwie lipy przed domem oto moja lipowa aleja (sorry ze widok jesienny) http://www.dommaksia.pl/pics/2005/29pazdziernik2005/Pa294086.jpg pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Moje większe Sam widziałeś. Aleja bardzo piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Moje większe Sam widziałeś. Aleja bardzo piękna. wiesz... tak z ciekawości zmierze obwód tej większej jak pojade w sobote popracować na budowie, mierzy się metr nad ziemią, tak? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.06.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam serdecznie. Jerry-Mc,pytal o gadulstwo.To ja w odpowiedzi naklikam pare slow i niech sam zakwalifikuje czy ja naleze do gadul . Przedewszystkim to fajniasty pomysl,z tymi "grupami wsparcia na wyjezdzie"Mam nadzieje,ze sprawa sie rozwinie i jestem za!Jesli tylko stane na nogi na tyle,zeby przynajmniej wstawic lozka to zapraszam .Narazie to tylko letni domek i mozliwosc rozlozenia materacy na strychu stajni(mieszka tam sowa,ale moze sie zgodzi ).A jesli chodzi o piwko w stajni,to fajna sprawa ale...potancowka w stylu country!!!To jest zabawa! A jesli chodzi o krzaki,to w taka pore jak ta maja wielka zalete-mieszkaja w nich swietliki!Na lakach tez,ale w krzakach i trawskach po uszy szczegulnie jest ich duzo.Ostatniej nocy zalezalam sie na hamaku do zmierzchu .Kiedy zaczely wylatywac,bylo ich setki!Lataly wszedzie :nad hamakiem i pod i po bokach-cudownosci.Szkoda,ze ten teatr trwa zaledwie kilkanascie dni w roku,ale moze dzieki temu jest taki niesamowity.A jeszcze jesli doda sie do tego nocna won starej,ale ponadczasowo pieknej lili ...ech. A krzakow ci u mnie dostatek!Przydal by sie nam ktos taki jak Gagata,kto pomogl by to wszystko uladzic-zamaskowac pare bledow ,wyeksponowac naturalne piekno,poradzic jak zasadzic ulubione rosliny tak,aby ogrod nie stracil swojego wiejskiego charakteru.Niestety,narazie musimy radzic sobie sami-wiadomo-budowa. Chcialam prosic rowniez o przyjecie do podklubu posiadaczy lip i alej.Niestety nadal nie potrafie umieszczac fot,ale moze dobrze,bo byly prosby,aby nie umieszczac ich zbyt wiele. Juz wiecej nie pisze,bo obawiam sie,czy ktos doczyta .Jeszcze tylko hurtowo gratuluje ,pozdrawiam i zycze Wszystkim najlepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A ja jaj Farido, jakaś Ty małomówna. Mniej niż jeden post dziennie. Załóż sobie album na fotosiku i wklejaj zdjęcia. Jeśli o nchodzi to łóżko mi zbędne. Komtur może spać nawet na podłodze. Lubie twarde łoża. To takie rycerskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts