Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE WĄTKU AGRO:

1. asia.malczewska

2. dompodsosnami

3. Komtur Mazurski

4. Jerry Mc i Joanna

... Wrzesień już niedługo! Tatjana, Biała, co z Wami?! :evil: Dopuser, Fairy Dream! Was też to dotyczy!

W moim przypadku praca nie pozwala... we wrześniu nie będzie mnie w kraju... ale z chęcią obejrzę jakieś fotki z party "agroturystów" z jakiejś zagranicznej kafejki netowej...

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... nadal nie potrafie umieszczac fot,ale moze dobrze,bo byly prosby,aby nie umieszczac ich zbyt wiele.

To trza się nauczyc... w sumie proste jak barszcz... a jak już się nauczysz to wrzuc swe foty na fotowątek o siedliskach:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=105163&highlight=

rowniez polecam :p i zapraszam na herbate. 8)

ahhhhhhhh lipa, to jest to. :p Herbatki z niej popijacie?

Tak czy siak, ja stawiam dla wszystkich herbatke z Malva Verticellata. 8)

Popijamy, ale tylko wtedy, kiedy się przeziębimy. Tę lipę. A ślaz... Chciałbyś nas odchudzić? :o

Biała - zdjęcia po prostu piękne, chociaż nieco duże... :wink: Baaardzo mi się podoba u Ciebie. :D Farida - trzymamy Cię za słowo, jak da radę, to zapraszasz! :wink: A w tym roku do Asi nie możesz przyjechać? :o Maksiu - taka piękna aleja... :D

Dopuser, szkoda, że Cię nie będzie, na pewno postaramy się wrzucić fotki na wątek, niech tam stracę mój limit ten raz! :lol:

Pre...datorko, puścimy z mojego. ja mam dwa razy większy limit :D

ahhhhhhhh lipa, to jest to. :p Herbatki z niej popijacie?

Tak czy siak, ja stawiam dla wszystkich herbatke z Malva Verticellata. 8)

Popijamy, ale tylko wtedy, kiedy się przeziębimy. Tę lipę. A ślaz... Chciałbyś nas odchudzić? :o

Oczywiscie , ze nie. :p Ma rowniez inne dzialanie.8)

P.S. grzeczny bylem zawsze i uczynny- no przecie "niewidzialna reka". Swoja porcje herbaty chetnie odstapie. :D

No właśnie, po tym "innym działaniu" się chudnie. Jak się pije więcej niż raz. :lol: Cwaniaczek, he, he... :p Lepiej jakieś rady dla budujących byś zapodał, zwłaszcza dla tych z ruinkami, przecież fachowiec jesteś. Mógłbyś poradzić od czego zacząć i na co zwracać uwagę. Twoje rady w tym względzie mogłyby być naprawdę cenne. 8)

Biała - zdjęcia po prostu piękne, chociaż nieco duże... :wink: Baaardzo mi się podoba u Ciebie. :D

Ups :oops: One mają po 60-80 kilo, to za duże? A jakie by miały być, żeby były dobre? Ja mam dość szybki internet i nie mam limitów, więc nie zwracałam do tej pory na to uwagi, ale nie ma problemu i chętnie je przerobię, żeby wszyscy mogli je oglądać. :p

Biała - zdjęcia po prostu piękne, chociaż nieco duże... :wink: Baaardzo mi się podoba u Ciebie. :D

Ups :oops: One mają po 60-80 kilo, to za duże? A jakie by miały być, żeby były dobre? Ja mam dość szybki internet i nie mam limitów, więc nie zwracałam do tej pory na to uwagi, ale nie ma problemu i chętnie je przerobię, żeby wszyscy mogli je oglądać. :p

Ojej, nie chciałam terroru wprowadzać... :oops: Chodziło mi o to, że nie mam za dużej rozdzielczości i troszeczkę mi "wyłazi" z ramek, ale nie przejmuj się mną aż tak, te 60 kilo to bardzo dobry wynik! :D

Ciezko podejsc jak widze.

P.S. nikogo w dziadostwo ladowac nie bede, a takie mam zdanie na temat szkieletu 8) . Tylko kto teraz ta herbate wypije, tyle sie naszykowalem i porcelana swietna zastawilem - Made in England. :p

Staram się jak mogę. 8) Co do budowania - może napisałbyś kilka rad dla np. Białej czy Tatjany - mają do remontu świetne ceglane poniemieckie (chyba) domy, ale pracy sporo, pewnie chciałyby wiedzieć, czego np. się strzec a na co zwracać uwagę w czasie prac. :D Na pewno się na tym znasz, choć może nie tak, jak na szkielecie. My szkieletów nie stawiamy (chyba na szczęście...?). :p

Pierwsza rada to, chodzic po terenie budowy w nakryciu glowy. :p

Zawsze jest lepiej ceglowke wyciagnac z czaszki ciagnac za beret. :D

P.S. wymiana doswiadczen to prawdziwa skarbnica z tego zakresu. Chyba sie oddalam jak przyblizam do spotkania? 8)

:lol: :lol: :lol: A z tym oddalaniem nie bądź taki pewien... :p

Dobra, idę spać, bo późno, a rano muszę wstać. Dzięki za wieczór - było całkiem miło! I ta porcelana, taka ładna... Dobranoc! :D

Dobranoc Pre...datorko. :D

A w "komturii" to mam kilka ciekawych porcelanek :D....

po babci. :wink:

Dobranoc Pre...datorko. :D

A w "komturii" to mam kilka ciekawych porcelanek :D....

po babci. :wink:

Rozumiem , ze babcia wink wyemigrowala razem z Erika.

Ja tylko trzymam rzeczy, ktore maja wartosc sentymentalna i uzytkowa. Na inne szkoda miejsca. 8)

Np. ten "cziemadan" po dziadku- teraz dobrze przechowuje cd-r i dvd-r i inne nosniki, inaczj wyladowalby w smietniku. :p

http://img222.imageshack.us/img222/4809/p1010286xw0.jpg

http://img352.imageshack.us/img352/5866/p1010285cran5.jpg

Porcelana tylko - cale stare komplety lub nowe zestawy. :D

Rozumiem , ze babcia wink wyemigrowala razem z Erika.

Och, nasi dziadkowie nie musieli emigrować, potrafili odnaleźć się na miejscu... :wink: :D

Porcelana tylko - cale stare komplety lub nowe zestawy.

Cesarz chiński zmartwiłby się. :p

Dobranoc Pre...datorko.

A w "komturii" to mam kilka ciekawych porcelanek ....

Ha, zaczynam się zastanawiać nad odwiedzeniem Mazur... :wink: Może w przyszłym roku...? :D