Dopuser 25.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE WĄTKU AGRO: 1. asia.malczewska 2. dompodsosnami 3. Komtur Mazurski 4. Jerry Mc i Joanna ... Wrzesień już niedługo! Tatjana, Biała, co z Wami?! Dopuser, Fairy Dream! Was też to dotyczy! W moim przypadku praca nie pozwala... we wrześniu nie będzie mnie w kraju... ale z chęcią obejrzę jakieś fotki z party "agroturystów" z jakiejś zagranicznej kafejki netowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 ahhhhhhhh lipa, to jest to. Herbatki z niej popijacie? Tak czy siak, ja stawiam dla wszystkich herbatke z Malva Verticellata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 ... nadal nie potrafie umieszczac fot,ale moze dobrze,bo byly prosby,aby nie umieszczac ich zbyt wiele. To trza się nauczyc... w sumie proste jak barszcz... a jak już się nauczysz to wrzuc swe foty na fotowątek o siedliskach: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=105163&highlight= rowniez polecam i zapraszam na herbate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 ahhhhhhhh lipa, to jest to. Herbatki z niej popijacie? Tak czy siak, ja stawiam dla wszystkich herbatke z Malva Verticellata. Popijamy, ale tylko wtedy, kiedy się przeziębimy. Tę lipę. A ślaz... Chciałbyś nas odchudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pozostali też zaproszeni (poza pewnym osobnikiem szkoda Naprawde żałujesz? Jak będziesz miły to kto wie... Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Biała - zdjęcia po prostu piękne, chociaż nieco duże... Baaardzo mi się podoba u Ciebie. Farida - trzymamy Cię za słowo, jak da radę, to zapraszasz! A w tym roku do Asi nie możesz przyjechać? Maksiu - taka piękna aleja... Dopuser, szkoda, że Cię nie będzie, na pewno postaramy się wrzucić fotki na wątek, niech tam stracę mój limit ten raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pre...datorko, puścimy z mojego. ja mam dwa razy większy limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 ahhhhhhhh lipa, to jest to. Herbatki z niej popijacie? Tak czy siak, ja stawiam dla wszystkich herbatke z Malva Verticellata. Popijamy, ale tylko wtedy, kiedy się przeziębimy. Tę lipę. A ślaz... Chciałbyś nas odchudzić? Oczywiscie , ze nie. Ma rowniez inne dzialanie. P.S. grzeczny bylem zawsze i uczynny- no przecie "niewidzialna reka". Swoja porcje herbaty chetnie odstapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 No właśnie, po tym "innym działaniu" się chudnie. Jak się pije więcej niż raz. Cwaniaczek, he, he... Lepiej jakieś rady dla budujących byś zapodał, zwłaszcza dla tych z ruinkami, przecież fachowiec jesteś. Mógłbyś poradzić od czego zacząć i na co zwracać uwagę. Twoje rady w tym względzie mogłyby być naprawdę cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 25.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Biała - zdjęcia po prostu piękne, chociaż nieco duże... Baaardzo mi się podoba u Ciebie. Ups One mają po 60-80 kilo, to za duże? A jakie by miały być, żeby były dobre? Ja mam dość szybki internet i nie mam limitów, więc nie zwracałam do tej pory na to uwagi, ale nie ma problemu i chętnie je przerobię, żeby wszyscy mogli je oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ciezko podejsc jak widze. P.S. nikogo w dziadostwo ladowac nie bede, a takie mam zdanie na temat szkieletu . Tylko kto teraz ta herbate wypije, tyle sie naszykowalem i porcelana swietna zastawilem - Made in England. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Biała - zdjęcia po prostu piękne, chociaż nieco duże... Baaardzo mi się podoba u Ciebie. Ups One mają po 60-80 kilo, to za duże? A jakie by miały być, żeby były dobre? Ja mam dość szybki internet i nie mam limitów, więc nie zwracałam do tej pory na to uwagi, ale nie ma problemu i chętnie je przerobię, żeby wszyscy mogli je oglądać. Ojej, nie chciałam terroru wprowadzać... Chodziło mi o to, że nie mam za dużej rozdzielczości i troszeczkę mi "wyłazi" z ramek, ale nie przejmuj się mną aż tak, te 60 kilo to bardzo dobry wynik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ciezko podejsc jak widze. P.S. nikogo w dziadostwo ladowac nie bede, a takie mam zdanie na temat szkieletu . Tylko kto teraz ta herbate wypije, tyle sie naszykowalem i porcelana swietna zastawilem - Made in England. Staram się jak mogę. Co do budowania - może napisałbyś kilka rad dla np. Białej czy Tatjany - mają do remontu świetne ceglane poniemieckie (chyba) domy, ale pracy sporo, pewnie chciałyby wiedzieć, czego np. się strzec a na co zwracać uwagę w czasie prac. Na pewno się na tym znasz, choć może nie tak, jak na szkielecie. My szkieletów nie stawiamy (chyba na szczęście...?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pierwsza rada to, chodzic po terenie budowy w nakryciu glowy. Zawsze jest lepiej ceglowke wyciagnac z czaszki ciagnac za beret. P.S. wymiana doswiadczen to prawdziwa skarbnica z tego zakresu. Chyba sie oddalam jak przyblizam do spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A z tym oddalaniem nie bądź taki pewien... Dobra, idę spać, bo późno, a rano muszę wstać. Dzięki za wieczór - było całkiem miło! I ta porcelana, taka ładna... Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Dobranoc Pre...datorko. A w "komturii" to mam kilka ciekawych porcelanek .... po babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Dobranoc Pre...datorko. A w "komturii" to mam kilka ciekawych porcelanek .... po babci. Rozumiem , ze babcia wink wyemigrowala razem z Erika. Ja tylko trzymam rzeczy, ktore maja wartosc sentymentalna i uzytkowa. Na inne szkoda miejsca. Np. ten "cziemadan" po dziadku- teraz dobrze przechowuje cd-r i dvd-r i inne nosniki, inaczj wyladowalby w smietniku. http://img222.imageshack.us/img222/4809/p1010286xw0.jpg http://img352.imageshack.us/img352/5866/p1010285cran5.jpg Porcelana tylko - cale stare komplety lub nowe zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Rozumiem , ze babcia wink wyemigrowala razem z Erika. Och, nasi dziadkowie nie musieli emigrować, potrafili odnaleźć się na miejscu... Porcelana tylko - cale stare komplety lub nowe zestawy. Cesarz chiński zmartwiłby się. Dobranoc Pre...datorko. A w "komturii" to mam kilka ciekawych porcelanek .... Ha, zaczynam się zastanawiać nad odwiedzeniem Mazur... Może w przyszłym roku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ha, zaczynam się zastanawiać nad odwiedzeniem Mazur... Może w przyszłym roku...? komturia fajna jest... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Trzymam Cię za słowo Pre...datorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts