tomek1950 27.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Teraz brak było sygnału przez prawie pół godz mam dodatkową antenę. Głusz proszę pani. Podobno niedźwiedzie widziano tutaj. Białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 27.06.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A tak z innej beczki. Na takiej głuszy to jak się utrzymuje łączność ze światem, mówię o telefonie, internecie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Teraz, jeśli chodzi o komórkę wiekszych problemów nie ma. sygnał choć słaby jest prawie zawsze. Kilka lat temu chodziłem po okolicy jak chciałem zadzwonić i "łapałem kontakt" . Telekompromitacja Polska SA oferowała telefon stacjonarny, ale łączność z internetem, z uwagi na sieć tylko przez zwykły modem telefoniczny. Mam więc kartę do laptopa i za 60 zł brutto miesięcznie 1G w EDGE. Później może zwolnić do GPRS. Sygnał w ostatnich dniach jest dość "słabowity". Chyba dlatego, że wieje silny wiatr i rozwiewa fale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Biała - ano własnie - jak widać ja mam np internet radiowy bo we wsi jest gimnazjum a oni zgodnie z programem muszą mieć internet. Więc i mysmy (70 m za wsią) się załapali. ja zasięg (orange) na ogół mam. Stacjonarnego nie mam tylko bramke telefoniczną przez ten sam internet dzieki czemu po całym (no prawie...) świecie dzwonię za darmo tyle że nie mam własnego numeru. A Tomasz odpowie jak złapie sygnał hi hi ...... ..nie nie - ja sie nie nabijam! U mnie jak były burze (w a tym roku to częste..) to i po prądzie i po internecie i po telefonie.. A komórka tylko do wyczerpania bateriii.. Muszę kupić ładowarkę samochodową do komóry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 W sytuacjach awaryjnych można dawać znaki dymne lub grać na tam-tamach. Mam od niedawna CB radio w samochodzie, więc w sytuacji jakiegoś kataklizmu moze być przydatne. Sprawdzony zasięg w linii prostej do 12 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Tomasz! Jak Ty myślisz, że będziecie w tej saunie sami... Jadę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Zastanawiałem się właśnie czy dołączysz. Jak się scieśnimy, to cała agroturystyczna grupa się zmieści. Na siedząco. Dotychczasowy rekord to 9 osób, ale jeszcze ze 3 by weszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kurna, już do Was jechałam, ale złapałam gumę... Teraz trochę mi zejdzie... Nie dojadę dzisiaj... Ale kiedyś na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Trochę się nadąsałam Buuuuuu a jeeeeeszcze jacyś panowieeee???? Do tej sauny??? orły i sokoły????? Gdzieee te chłooooopy????? Gdzieeeeeee......?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale nadmiar nauki jednak szkodzi na głowę.. to już udowodnione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Spoko dps-ko - toż to jeszcze nie dziś...na razie tylko podkręcamy atmosferę..... Zdążysz auto wyszykować! I SIĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A może być mój? Trochę przechodzony, ale jeszcze całkiem, całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Może być!! Jak najbardziej! Widziałam - wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Oj, siostra, coś Ty dzisiaj w szampańskim nastroju! Chyba napracowałaś się ostatnio nad tymi zaliczeniami i egzaminami i musisz odpocząć od naukowego bełkotu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A zrobiłam jedno zadanie nad wyraz szybko! Myslałam że mi zejdzie cały dzień a tu tylko 1 wieczór!!!bTo się zaraz daje zauważyć, co?? A co do Twojego chłopa to to jak najbardziej komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 27.06.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 To ja, ja do tej sauny mojego chłopa dołożę !!! Może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 27.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ........ Farida - trzymamy Cię za słowo, jak da radę, to zapraszasz! A w tym roku do Asi nie możesz przyjechać? ............. Jasne,trzymajcie .A o ten przyjazd mnie pytasz bo nie mam pewnosci A wiecie,piszecie sobie o takich odludziach.Ja to kiedys sobie o takim marzylam,nawet mialam jedno upatrzone,ale teraz to nie wiem czy mialabym odwage . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Może być!! Jak najbardziej! Widziałam - wiem co mówię Ale się cieszy - zagląda mi przez ramię... Pyta, czy sauna już odpalona, bo jakoś zimno dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 27.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Kurka,ale mam refleks .ja jeszcze o chlebie a Wy(baby)juz o chlopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Dziewczyny, ja też trochę przechodzony i wyliniały Z doświadczenia jednak wiem, że chętnych na koedukacyjną saunę nie ma zbyt... wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts