Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

Teraz brak było sygnału przez prawie pół godz mam dodatkową antenę. Głusz proszę pani. Podobno niedźwiedzie widziano tutaj. :wink: Białe. :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teraz, jeśli chodzi o komórkę wiekszych problemów nie ma. sygnał choć słaby jest prawie zawsze. Kilka lat temu chodziłem po okolicy jak chciałem zadzwonić i "łapałem kontakt" :D . Telekompromitacja Polska SA oferowała telefon stacjonarny, ale łączność z internetem, z uwagi na sieć tylko przez zwykły modem telefoniczny. Mam więc kartę do laptopa i za 60 zł brutto miesięcznie 1G w EDGE. Później może zwolnić do GPRS. Sygnał w ostatnich dniach jest dość "słabowity". Chyba dlatego, że wieje silny wiatr i rozwiewa fale. :wink: :D

Biała - ano własnie - jak widać;-)

:D

ja mam np internet radiowy bo we wsi jest gimnazjum a oni zgodnie z programem muszą mieć internet. Więc i mysmy (70 m za wsią) się załapali. ja zasięg (orange) na ogół mam. Stacjonarnego nie mam tylko bramke telefoniczną przez ten sam internet dzieki czemu po całym (no prawie...) świecie dzwonię za darmo tyle że nie mam własnego numeru.

A Tomasz odpowie jak złapie sygnał hi hi ...... :D

..nie nie - ja sie nie nabijam! U mnie jak były burze (w a tym roku to częste..) to i po prądzie i po internecie i po telefonie.. :-? :-? A komórka tylko do wyczerpania bateriii.. Muszę kupić ładowarkę samochodową do komóry!

W sytuacjach awaryjnych można dawać znaki dymne lub grać na tam-tamach. :D Mam od niedawna CB radio w samochodzie, więc w sytuacji jakiegoś kataklizmu moze być przydatne. Sprawdzony zasięg w linii prostej do 12 km.

Zastanawiałem się właśnie czy dołączysz. :D

Jak się scieśnimy, to cała agroturystyczna grupa się zmieści. Na siedząco. Dotychczasowy rekord to 9 osób, ale jeszcze ze 3 by weszły. :D

........ Farida - trzymamy Cię za słowo, jak da radę, to zapraszasz! :wink: A w tym roku do Asi nie możesz przyjechać? :o .............

Jasne,trzymajcie :D .A o ten przyjazd mnie pytasz :oops: bo nie mam pewnosci :oops:

A wiecie,piszecie sobie o takich odludziach.Ja to kiedys sobie o takim marzylam,nawet mialam jedno upatrzone,ale teraz to nie wiem czy mialabym odwage :roll: .

Dziewczyny, ja też trochę :o przechodzony i wyliniały :D

Z doświadczenia jednak wiem, że chętnych na koedukacyjną saunę nie ma zbyt... wiele. :lol: