DPS 27.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 To ja, ja do tej sauny mojego chłopa dołożę !!! Może być ?? Dawaj!!! Niech pokaże co potrafi!!! Tylko kolacji mu nie dawaj za ciężkiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Pyta, czy sauna już odpalona, bo jakoś zimno dzisiaj... Z chęcią bym odpalił saunę, ale sam jestem i w pojedynkę żadna przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ........ Farida - trzymamy Cię za słowo, jak da radę, to zapraszasz! A w tym roku do Asi nie możesz przyjechać? ............. Jasne,trzymajcie .A o ten przyjazd mnie pytasz bo nie mam pewnosci No to wreszcie możesz czy nie możesz we wrześniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A zrobiłam jedno zadanie nad wyraz szybko! Myslałam że mi zejdzie cały dzień a tu tylko 1 wieczór!!!bTo się zaraz daje zauważyć, co?? A co do Twojego chłopa to to jak najbardziej komplement Super, że jesteś taka dobra. W tych zadaniach. A chłop szczęśliwy, wie, że to komplement. A Ty nie bądź taka skromna, Twój to też niczego sobie, jak mawiał Pawlak o narzeczonym Ani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Pyta, czy sauna już odpalona, bo jakoś zimno dzisiaj... Z chęcią bym odpalił saunę, ale sam jestem i w pojedynkę żadna przyjemność. Kurna, żeby nie ta guma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 "Super, że jesteś taka dobra. W tych zadaniach. A chłop szczęśliwy, wie, że to komplement. A Ty nie bądź taka skromna, Twój to też niczego sobie, jak mawiał Pawlak o narzeczonym Ani. " Ale tez już, że tak powiem, z tych "jasnowłosych" jako i nasz Komtur No ale, jako się rzekło, TAKICH LUBIĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 no prosze, jacy tu dziś wszyscy rozochoceni :D a ja wam powiem, że widziałem komturową saune :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Hmm, pamięć już nie ta co kiedyś, ale bałeś się Maksiu wejść. Nawet z dziewczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 27.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 dompodsosnaminiewiem,to jeszcze szmat czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Hmm, pamięć już nie ta co kiedyś, ale bałeś się Maksiu wejść. Nawet z dziewczynami sauna niestety nie dla mnie, moge wejsc do zimnej :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o zimno, to idę napalić w kominku bo mi paluszki czucie tracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o zimno, to idę napalić w kominku bo mi paluszki czucie tracą. no to dobrze ze o tym wspomniałem, bo byś jeszcze nam zamarzł biedaku :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 27.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 To ja, ja do tej sauny mojego chłopa dołożę !!! Może być ?? Dawaj!!! Niech pokaże co potrafi!!! Tylko kolacji mu nie dawaj za ciężkiej! No no, ja podobno w ogóle go głodzę Żeby tylko nie omdlał w tej saunie bo wstyd będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 no to dobrze ze o tym wspomniałem, bo byś jeszcze nam zamarzł biedaku :D m. Dzięki Maksiu. Można na Ciebie liczyć w każdej potrzebie. W kominku się pali. Muszę palić nawet latem, bo nie ma mnie kto ogrzać. Pobliska "Agencja Ruchomośc"i, niedaleko, ale nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Fakt że coś dziś chłodno a ja też sama, więc może to stąd....to "rozochocenie";-) Z, hi hi, p o t r z e b y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale na dziś juz koniec tego dobrego. Wyłączam to pudło bo szumi za głośno i nie słyszę ptaszków. Do juuuuutraaaaa....mniam mniam mniam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Maksiu, Ty chwalipięto, zobaczysz, my też pojedziemy do komturii... A dzień dzisiaj taki zimny, że każdy chciałby się ogrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Tomku, a tak na poważnie - czy mógłbyś napisać coś bliżej o swojej saunie? Chodzi mi taki pomysł po głowie od zeszłego roku... Robiłeś ją sam od podstaw czy zamówiłeś gotową kabinę? Jeśli sam, to możesz opisać jak? Z czego? Jeśli gotowa - jaka i za ile? Moi goście byliby zachwyceni mając saunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 W "komturii" już temperatura skoczyła z 16 do 19 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Gagato już piszę Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts