tomek1950 01.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Komtur jest u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 01.07.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 To właśnie miałam na myśli mówiąc nałogowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2007 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wszyscy odpoczywają w niedzielę. Tylko nałogowcy nie mogą się oderwać od komputera Że niby ja nałogowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.07.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jerry-Mc - "..Moją drugą pasją i poniekąd zawodem jest obrót nieruchomościami.." - napisz prosze coś więcej na ten temat! myslę (częściowo już i działam) o czyms chyba podobnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 03.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziendoberek. Jak tam wszystko? Widze , ze troche zwalniacie ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.07.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://img117.imageshack.us/img117/5990/strzaox0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2007 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... U mnie na wsi jeszcze okropiej. Jedna baba chciala zastrzelic suke, ktora jej sie skundlila. Afera, ze ho-ho. Przeciez mogla jej lepiej pilnowac i tak odrazu wyskoczyla z takim zlym pomyslem - hmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 05.07.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jak nie ma o czym rozmawiać, to zawsze można pogadać o pogodzie U nas leje od kilku tygodni codziennie. Nie było dnia, żeby choć chwilę nie padało. Łąki i pastwiska wyglądają jak błotniste jeziora. Z racji tego część koni wróciła dostajni sporo wcześniej niż było planowane. Dlatego u mnie zaczyna się pożądna. Ale i tak się cieszę, że nie mieszkamy bardziej na północ. W chrabstwie Yorkshire w nocy ewakuowali ludzi, bo było ryzyko, że tama nie wytrzyma i wszystko zaleje. W ciągu nocy mieli godzinę na spakowanie się. Koszmar. Nawet autostrada M1 zamknięta. No i sporo ludzi zginęło w powodziach. A to tylko Anglia, a nie jakieś kraje tropikalne. Co to się porobiło na tym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... leje od dwóch dni.. niemal bez przerwy... fajnie lato, prawda? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.07.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Lato w tym roku juz było - w maju i czerwcu. Nie przesadzajcie - co za wygórowane oczekiwania.... W głowach im się poprzewracało Dps - goście palą w kominku? Bo chyba chłodno, co? A wtedy taki kominek czyni cuda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... U mnie na wsi jeszcze okropiej. Jedna baba chciala zastrzelic suke, ktora jej sie skundlila. Afera, ze ho-ho. Przeciez mogla jej lepiej pilnowac i tak odrazu wyskoczyla z takim zlym pomyslem - hmmm. To faktycznie zły pomysł. Ja szczepię sunię co pół roku i nie ma możliwości, żeby mi się puściła. Grosze kosztuje, spokój zappewnia. A baba - sama winna, a psa chce zabić. To ze wszech miar głupi pomysł i dobrze, że afera była. Mam nadzieję, że jej sunia ocalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jak nie ma o czym rozmawiać, to zawsze można pogadać o pogodzie U nas leje od kilku tygodni codziennie. Nie było dnia, żeby choć chwilę nie padało. Łąki i pastwiska wyglądają jak błotniste jeziora. Z racji tego część koni wróciła dostajni sporo wcześniej niż było planowane. Dlatego u mnie zaczyna się pożądna. Ale i tak się cieszę, że nie mieszkamy bardziej na północ. W chrabstwie Yorkshire w nocy ewakuowali ludzi, bo było ryzyko, że tama nie wytrzyma i wszystko zaleje. W ciągu nocy mieli godzinę na spakowanie się. Koszmar. Nawet autostrada M1 zamknięta. No i sporo ludzi zginęło w powodziach. A to tylko Anglia, a nie jakieś kraje tropikalne. Co to się porobiło na tym świecie. No tak, Anglia zawsze słynie z deszczu, a co dopiero w takie "lato" jak tegoroczne... A u nas teraz znowu potężnie leje i zaczynam się czuć jak w Anglii. Żal tylko tych ludzi tam, to okropne, co piszesz o ofiarach i ewakuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Lato w tym roku juz było - w maju i czerwcu. Nie przesadzajcie - co za wygórowane oczekiwania.... W głowach im się poprzewracało Dps - goście palą w kominku? Bo chyba chłodno, co? A wtedy taki kominek czyni cuda..... A co będzie, jak przyjdzie kalendarzowa jesień? Wróci lato? Goście jak na razie nie palą, choć się odgrażają, że to zrobią. Ale chyba nie chce im się, w pokoikach mają ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... U mnie na wsi jeszcze okropiej. Jedna baba chciala zastrzelic suke, ktora jej sie skundlila. Afera, ze ho-ho. Przeciez mogla jej lepiej pilnowac i tak odrazu wyskoczyla z takim zlym pomyslem - hmmm. To faktycznie zły pomysł. Ja szczepię sunię co pół roku i nie ma możliwości, żeby mi się puściła. Grosze kosztuje, spokój zappewnia. A baba - sama winna, a psa chce zabić. To ze wszech miar głupi pomysł i dobrze, że afera była. Mam nadzieję, że jej sunia ocalała. Widze, ze mamy jednakowe zdanie na ten temat. Glupia BABA, antykoncepcja jej nieznana. Serdecznie pozdrawiam. P.S. zapytam sie jak tam jej sunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... leje od dwóch dni.. niemal bez przerwy... fajnie lato, prawda? m. Piękną mamy jesień tego lata... Co prawda wykorzystałam ten czas i zaszyłam się w kuchni. Narobiłam domowych soków, dżemów i konfitur z wiśni. PYCHA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... U mnie na wsi jeszcze okropiej. Jedna baba chciala zastrzelic suke, ktora jej sie skundlila. Afera, ze ho-ho. Przeciez mogla jej lepiej pilnowac i tak odrazu wyskoczyla z takim zlym pomyslem - hmmm. To faktycznie zły pomysł. Ja szczepię sunię co pół roku i nie ma możliwości, żeby mi się puściła. Grosze kosztuje, spokój zappewnia. A baba - sama winna, a psa chce zabić. To ze wszech miar głupi pomysł i dobrze, że afera była. Mam nadzieję, że jej sunia ocalała. Widze, ze mamy jednakowe zdanie na ten temat. Glupia BABA, antykoncepcja jej nieznana. Serdecznie pozdrawiam. P.S. zapytam sie jak tam jej sunia. Wow! To widzę, Kolega na linii! Jak miło! A u Was? Jaka pogoda? Też deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy u Was też tak mokro i niefajnie? Moi goście okropnie się nudzą... U mnie na wsi jeszcze okropiej. Jedna baba chciala zastrzelic suke, ktora jej sie skundlila. Afera, ze ho-ho. Przeciez mogla jej lepiej pilnowac i tak odrazu wyskoczyla z takim zlym pomyslem - hmmm. To faktycznie zły pomysł. Ja szczepię sunię co pół roku i nie ma możliwości, żeby mi się puściła. Grosze kosztuje, spokój zappewnia. A baba - sama winna, a psa chce zabić. To ze wszech miar głupi pomysł i dobrze, że afera była. Mam nadzieję, że jej sunia ocalała. Widze, ze mamy jednakowe zdanie na ten temat. Glupia BABA, antykoncepcja jej nieznana. Serdecznie pozdrawiam. P.S. zapytam sie jak tam jej sunia. Wow! To widzę, Kolega na linii! Jak miło! A u Was? Jaka pogoda? Też deszcz? Tak jak teraz. O tak - milo, jak najbardziej. W nocy padalo, przez dzien chmury i 85% wilgotnosci, ale jakos sie zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.07.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ..ja tam Kolegę po pierwszym poście rozpoznaję choćby nie wiem za kogo się przebrał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ..ja tam Kolegę po pierwszym poście rozpoznaję choćby nie wiem za kogo się przebrał.. Ciesze sie bardzo , ze jestem rozpoznawalny. Obecnie guścik jestem, milo mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts