Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj, pogoda u Was, widzę, bardzo podobna jak tutaj... A mówili w TV, że idzie do Was fala okropnych upałów - dbaj o siebie, noś czapkę na słońcu i dużo pij, żebyś nam nie dostał udaru! :D Pozdrawiam i miłego dnia życzę. :D 8)

Na ryby, ale i tak nic nie bierze. :p Sprawdzilem osobiscie. :D

wszyscy na ryby nie pojechali...

zreszta niedługo niebedzie trzeba nigdzie jezdzic na ryby, znowu pada i bajorko robi sie pod oknem :) a jak jest woda to i ryby sie znajda :D

zycze wątkowiczom milego i spokojnego dnia dnia,

a przede wszystkim słońca

pozdrawiam

m.

Ooooo, jak ślicznie! Moje klimaty! Woda, słońce, wiatr... Dziękuję za to, Guściku, to miłe. :D Teraz nas straszą, że od niedzieli będą upały, w środę u nas ma być UWAGA: 36 st. C W CIENIU. Już szykuję piwnicę... :roll:

A u mnie dzisiaj była Gagata, aha! :D I było bardzo fajnie, i pogadaliśmy we czwórkę, i obeszliśmy sobie wieś i i gospodarstwo, i ... A, nie powiem wszystkiego. I nawet nie powiem Wam, czego się Gagata spodziewała w garnku, a co znalazła... 8) :lol: Piękna dziewczyna, prawda? :D

http://images23.fotosik.pl/25/baca3efd5ec52445m.jpg

A u mnie dzisiaj była Gagata, aha! :D I było bardzo fajnie, i pogadaliśmy we czwórkę, i obeszliśmy sobie wieś i i gospodarstwo, i ... A, nie powiem wszystkiego. I nawet nie powiem Wam, czego się Gagata spodziewała w garnku, a co znalazła... 8) :lol: Piękna dziewczyna, prawda? :D

http://images23.fotosik.pl/25/baca3efd5ec52445m.jpg

ale macie fajnie... odwiedzacie sie... kto chce mnie odwiedzić? :D :D :D

hmm coś dawno Tomka nie było... Tomku odezwij sie

pozdrawiam

m.

Maksiu, a Ty nie chcesz mnie odwiedzić? Chociaż na kawę byś wpadł... :lol: Może nawet upiekę ciasto... :roll: 8) Bo ja, kiedy jestem w okolicach Szczecina, to tyle mam do odwiedzenia rodziny, że już na żadnych znajomych czasu nie starcza, tylko na tych z Trzebieży - Centralny Ośrodek Żeglarstwa PZŻ. 8) :D Ale baaaardzo lubię, jak mnie odwiedzają. W tym celu specjalnie kupuję kawę... :lol: :lol: :lol:

Maksiu, a Ty nie chcesz mnie odwiedzić? Chociaż na kawę byś wpadł... :lol: Może nawet upiekę ciasto... :roll: 8) Bo ja, kiedy jestem w okolicach Szczecina, to tyle mam do odwiedzenia rodziny, że już na żadnych znajomych czasu nie starcza, tylko na tych z Trzebieży - Centralny Ośrodek Żeglarstwa PZŻ. 8) :D Ale baaaardzo lubię, jak mnie odwiedzają. W tym celu specjalnie kupuję kawę... :lol: :lol: :lol:

bardzo chętnie, ale na kawkę to jakby trochę za daleko.. no i jest jeszcze jedno ale.... az sie boje napisać... ale wiesz... ja.. nie pijam kawy :oops:

pozdrawiam

m.

bardzo chętnie, ale na kawkę to jakby trochę za daleko.. no i jest jeszcze jedno ale.... az sie boje napisać... ale wiesz... ja.. nie pijam kawy :oops:

pozdrawiam

m.

Maksiu, a może jednak dasz się skusić...?

http://images21.fotosik.pl/87/5f5b5096f51bc72d.jpg

Coś bym na Twoją cześć otworzyła... :wink: :D

Nigdy nie bywasz w tych stronach? :roll:

pozdrawiam

m.

Maksiu, a może jednak dasz się skusić...?

http://images21.fotosik.pl/87/5f5b5096f51bc72d.jpg

Coś bym na Twoją cześć otworzyła... :wink: :D

Nigdy nie bywasz w tych stronach? :roll:

jak tylko bede w okolicy to na pewno wpadnę na jakiś 'słoiczek' :D :D :D

pozdrawiam

m.

Komturowa jest w "komturii" to i możliwości bycia na forum mam niewielkie. "Weż się Tomek za robotę, czas na forum będzie potem..."

Za pare dni ruszam za Poznań. I jestem rozdarty, czy wpaść na herbatkę do Aśki, czy na kawkę do naszej Pre... :wink: :D

Dwie, ładne, "laszcze" dziewczyny to wiem, a ten sympatyczny brodacz to kto? :)

Komturowa jest w "komturii" to i możliwości bycia na forum mam niewielkie. "Weż się Tomek za robotę, czas na forum będzie potem..."

Za pare dni ruszam za Poznań. I jestem rozdarty, czy wpaść na herbatkę do Aśki, czy na kawkę do naszej Pre... :wink: :D

może rundka objazdowa :D i tu i tu :D

Dwie, ładne, "laszcze" dziewczyny to wiem, a ten sympatyczny brodacz to kto? :)

stawiam na ... Gagatka :D :D

pozdrawiam

m.

stawiam na ... Gagatka :D :D

pozdrawiam

m.

Trafiony, zatopiony! :lol: :lol: :lol:

Tomku, do nas od Ciebie tak daleko, że może rzeczywiście najlepiej będzie, jak zajrzysz tu i tu...? Nie, żebym narzucała, ale to będzie chyba trudno znowu taki kawał pojechać w niedługim czasie, a inaczej to któraś z nas będzie się czuła pominięta i pokrzywdzona... :( :( :( Fajnie będzie, zobaczysz! :D

Hej hej, to ja we wlasnej osobie :D ! Tym razem z Wrocka

Maksiu - jasne że to Gagatek! He he - z różnych względów :wink: Czyli innymi słowy (pozwolę sobie Komturze 8) ) - romek1950.... :D

No - było superancko, jak to mówią! Pyszne ciasto! Świetne gospodarstwo (ten malowniczy stary mur! ten las za domem! i te pola (oraz półki) pełne dóbr wszelakich...!) - no baaardzo miłe spotkanko.

Widziałam na własne oczy stodołę od drugiej młodości - dla mnie BOMBA. A będzie jeszcze lepiej - Paweł działa!!

Niniejszym proponuję konkurs - co Gagata wyciągnęła z gara DPS-ki?

Możesz kochana DPS-ko zamieścić jakąś drugą fotkę dla ułatwienia (byle bez przesady..)

.....ale strzela się te miny, nie??