guścik 19.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Taka nagroda to super sprawa. Raz miałem szczęście nabyć drogą kupna takie jajeczka. Były pyszne. A u naszej Pre... było fantastycznie. DZIĘKUJĘ. Jeśli chodzi o kojec, to był bardzo porządny. Piękny, czarny pies nie wnosił reklamacji. Dostanę jajeczko? Nic z tego. Tyklo zdjecie mnie przekona. PS Ja moge jedynie dac do potrzymania. Tylko najpierw nogi ufarbuje na zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Taka nagroda to super sprawa. Raz miałem szczęście nabyć drogą kupna takie jajeczka. Były pyszne. A u naszej Pre... było fantastycznie. DZIĘKUJĘ. Jeśli chodzi o kojec, to był bardzo porządny. Piękny, czarny pies nie wnosił reklamacji. Dostanę jajeczko? Nic z tego. Tyklo zdjecie mnie przekona. PS Ja moge jedynie dac do potrzymania. Tylko najpierw nogi ufarbuje na zielono. Wchodzę w ciemno... No nie musisz farbować. Lubię naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 19.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Taka nagroda to super sprawa. Raz miałem szczęście nabyć drogą kupna takie jajeczka. Były pyszne. A u naszej Pre... było fantastycznie. DZIĘKUJĘ. Jeśli chodzi o kojec, to był bardzo porządny. Piękny, czarny pies nie wnosił reklamacji. Dostanę jajeczko? Nic z tego. Tyklo zdjecie mnie przekona. PS Ja moge jedynie dac do potrzymania. Tylko najpierw nogi ufarbuje na zielono. Wchodzę w ciemno... No nie musisz farbować. Lubię naturalne. Najpierw musze isc "posadzić kloca", zeby w trakcie lapania mnie nie scisnelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 20.07.2007 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Chetnie bym pogawedzil ale obowiazki wezwaly. http://img355.imageshack.us/img355/9519/p1010885crzj9.jpg Jeszcze przed godzina 21-a bylem zajety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.07.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ...wiecie co to MIESZANE UCZUCIA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jaką formę spędzania czasu można by zaproponować gościom kiedy jest zimno i leje się z nieba. Macie może jakieś pomysły poza imprezą i grą w karty? Wszelkie ciekawe pomysły będą bardzo cenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Aneto, mam. Piękna gra, wymyślona przez polskiego matematyka w czasie okupacji. Ma ją mój wnuk, ale teraz śpi. zapytam go rano jak się nazywa. Ta gra oczywiście. Jest w Warszawie sklep z różnymi grami planszowymi. Po powrocie z Komturii kupię ją i Ci osobiscie wyślę priorytetem w prezencie. Gra jest super dla ludzi w wieku od lat 5 do 105 lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Komturze kochany, Ty jak zwykle niezawodny i zawsze pomocny. Jak ja Ci się odwdzięczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jaką formę spędzania czasu można by zaproponować gościom kiedy jest zimno i leje się z nieba. Macie może jakieś pomysły poza imprezą i grą w karty? Wszelkie ciekawe pomysły będą bardzo cenne! hm.. internecik ze stroną startową http://forum.muratordom.pl/ i podany link http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=100878&start=840 a za wychwalanie dps ..... 3% zniżki za każdy deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Gra o której pisałem została wymyślona przez prof. matematyki Karola Borsuka. Do naszych czasów zachował się jeden egz. recznie malowany. Nazywała się ta gra "Hodowla zwierzątek" obecnie można ja kupić pod nazwa "Super farmer." Gra jest strategiczna, bardzo wciąga zarówno małych jak i dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jaką formę spędzania czasu można by zaproponować gościom kiedy jest zimno i leje się z nieba. Macie może jakieś pomysły poza imprezą i grą w karty? Wszelkie ciekawe pomysły będą bardzo cenne! hm.. internecik ze stroną startową http://forum.muratordom.pl/ i podany link http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=100878&start=840 a za wychwalanie dps ..... 3% zniżki za każdy deszczowy dzień Jamles, Ty chyba dostaniesz 5% zniżki za dowcip! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Gra o której pisałem została wymyślona przez prof. matematyki Karola Borsuka. Do naszych czasów zachował się jeden egz. recznie malowany. Nazywała się ta gra "Hodowla zwierzątek" obecnie można ja kupić pod nazwa "Super farmer." Gra jest strategiczna, bardzo wciąga zarówno małych jak i dużych. Tomeczku, super pomysł, zwłaszcza, że gra jak najbardziej adekwatna (patrząc po nazwie) do gospodarstwa. Przyszło mi do głowy, że jakbym miała 1 egzemplarz, to można potem robić zajęcia z gośćmi i "produkować" kolejne egzemplarze i plansze, już samodzielnie, z użyciem szyszek, gałązek, mchu, patyczków, kory... Już się nie mogę doczekać! DZIĘKUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Pre... w Warszawie będę w poniedziałek 6 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Spróbuję znaleźć to w nec ie, jak mi się uda, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Spróbuję znaleźć to w nec ie, jak mi się uda, dam znać. Poczekaj, to już niedługo. Wyślę priorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 He, znalazłam mnóstwo o tej grze. A zamówienie złożyłam na http://www.rebel.pl. Ależ oni tam mają mnóstwo ciekawych gier dla dzieci i dorosłych! Przyszedł mi nawet do głowy kolejny pomysł w związku z tym. Komturze nasz kochany, dziękuję Ci! Jesteś wspaniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ja wspaniały? Wspaniały to był Ferdynand i grzybki w rozmarynie Widać, że Ty w gorącej wodzie kąpana a nie w basenie Na mazurach wietrznie, burzowo i deszczowo, a raczej ulewowo. A jutro ma byc kończony kamienny podest do "komturii". Czarno to widzę przy takiej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 No właśnie, powiedz jak smakowały grzybki w rozmarynie i kto spróbował? Tylko prawde, bez słodzenia! Pogoda u nas w tym roku niespecjalna, chociaż przyznam, że my rolnicy nie narzekamy. Nie musimy w tym roku ganiać ze szlauchem po naszych piaseczkach. Mimo wszystko mam nadzieję, że uda się podest zrobić - w jakiejś przerwie deszczu. A co mają powiedzieć ci biedni ludzie pod Częstochową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Grzybki zniknęły . Jak smakowały nie napiszę, bo stwierdzisz, że kadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts