DPS 22.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Och, Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 och, ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Och, Ty... Powiedz chociaż kto ich spróbował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Komturowa i jedna komturówka karmiąca. Nie próbowały tylko ze... zjadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2007 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No to ja się bardzo cieszę! Że zjadły. Proszę je serdecznie pozdrowić ode mnie i podziękować za to, że zjadły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.07.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Pozwolę sobie z innej beczki - czy zrobienie niedużej lukarny z daszkiem jednospadowym, którego skos jest w płaszczyźnie skosu całego dachu (chmmm..czy jasno sie wyrażam... ) będzie dużo droższe niż zamontowanie okna połaciowego (tzn całość inwestycji wraz z zakupem odpowiednich w obu przypadkach okien)? ...pewnie tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.07.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 W komturii mają być dwa okna połaciowe i solary. Ale dopiero jak zamieszkamy, bo łobuzy zniszczą, a niestety z powodów ZUSowskichtermin się odsuwa Tak więc nawet nie interesowałem się cenami. I tak nie mam za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.07.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 no to masz przynajmniej problem z glowy (..chwilowo) ja planuję solary zdotowac z unii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.07.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ja planuję solary zdotowac z unii.... Gagatko droga, jaaaaaaaaaaaaaak załatwić sobie kasę z Unii na solary Na ręcach własnych bede Cie nosił (jeśli Romek1950 pozwoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ja planuję solary zdotowac z unii.... Gagatko droga, jaaaaaaaaaaaaaak załatwić sobie kasę z Unii na solary Na ręcach własnych bede Cie nosił (jeśli Romek1950 pozwoli) przegonić pisa, lisem ja bym też chciał solary .....może otwarłbym ...pole namiotowe PS. Pre.... wyjeżdżam 16 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Pozwolę sobie z innej beczki - czy zrobienie niedużej lukarny z daszkiem jednospadowym, którego skos jest w płaszczyźnie skosu całego dachu (chmmm..czy jasno sie wyrażam... ) będzie dużo droższe niż zamontowanie okna połaciowego (tzn całość inwestycji wraz z zakupem odpowiednich w obu przypadkach okien)? ...pewnie tak.. lukarny są nieco droższe ale z własnego doświadczenia wnioskuję że są wygodniejsze i bardziej komfortowe, jeśli są na południe lub zachód lub poł.- wschód. W pozostałych kierunkach mogą być okna dachowe. Chodzi mi o nasłonecznienie a właściwie ...przesłonecznienie , którego np. zwykłe rolety lub inne zasłony nie powstrzymają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ja planuję solary zdotowac z unii.... Gagatko droga, jaaaaaaaaaaaaaak załatwić sobie kasę z Unii na solary Ja też, ja też chcę wiedzieć ! PS. Pre.... wyjeżdżam 16 sierpnia Czyżbyś nadchodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.07.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Szykuj basenik i aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 24.07.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 pragne tylko skromnie zauwazyc ze tu obecny handluje takze solarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Szykuj basenik i aparat Matko kochana, co ja zrobię... Taki dostojny Gość byłby... Jak ja Mu dogodzę?! tu obecny handluje takze solarami A z dopłatami z UE? Jeśli tak, to ja bardzo chcę pogadać. Kiedy przyjedziesz? Za godzinkę? Bo ja bym już wstawiła wodę. I upiekła ciasto. I przygotowała basen i aparat. I świece. I wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu! Kochanieńki Ty nasz! Życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, szczęścia, zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz pieniążków!!! Twoja najwierniejsza fanka - DPS!!! http://www.kwiaty24h.pl/zdjecia/14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.07.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No chwileczke chwileczkę, ja napisałam PLANUJĘ a nie WIEM Ale przeciwko noszeniu na rekach nie mam nic a nic! Wiem tyle - MOZNA na to uzyskac dotację, ale jak to w przypadku UE - najpierw złozyc projekt, po zatwierdzeniu go (nie wcześniej!) rozpocząć inwestycję ( z własnych/pozyczonych od banku/ sąsiada środków ) a nastepnie, po zakończeniu prac, zatwierdzeniu przez komisję że wszystko jest jak nalezy zgodnie z zatwiedzonym projektem (ponoć standardem są też tez kontrole w trakcie prac) następuje wypłata połowy kosztów. A może będzie to więcej niz polowa - nie wiem jak w tym (2007-2013) okresie rozliczeniowym. Przykro mi że Was zapewne rozczarowałam, wiem co znaczy NADZIEJA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.07.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu - przyłączam się do życzeń - najcieplejsze i najserdeczniejsze! (Okazja nie znana mi ale czy to ważne.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Maksiu - przyłączam się do życzeń - najcieplejsze i najserdeczniejsze! (Okazja nie znana mi ale czy to ważne.... ) Poczytaj uważnie Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No chwileczke chwileczkę, ja napisałam PLANUJĘ a nie WIEM A bo my myśleli, że jak PLANUJESZ, to WIESZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts