FairyDreamBasniowySen 29.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Woow! Ale sie wydazylo, i wiele mnie minelo Rowniez Gratuluje Tomkowi wnuczusia! Slicznie dziekuje za zaproszenie sosenko mila. Za dwa tyg wylatuje!! Planow jeszcze nie mam, ale nie ukrywam, iz chcialabym sie spotkac na herbatce , nie pije kawy, pfeeee paskudztwo! Jezeli uda mi sie wyrwac wolna chwilke napewna przyjade, oczywiscie poinformuje Ciebie wczesniej abym klamki nie calowala , ook? Jestescie cudowni!! Uciekam gdyz jestem w trakcie przeprowadzki, zaraz mi sie oberwie, ze "marnuje" czas przy kompie, zamiast targac pudla ... wrrrrrr Bawcie sie milo, a ja biegne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kochana Pre... datorko, to chyba nie jest ostatnie słowo w naszej rodzinie, jeśli chodzi o nasze wnuki. Został jeszcze syn. Mam nadzieję, że... czarny bocian mu coś przyniesie. Znów go widziałem nad komturią. Bociana, znaczy się Właśnie wróciłem do Warszawy. Lało całą drogę, a oponki w knedliczce Mieli przysłać nowe parę dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Slicznie dziekuje za zaproszenie sosenko mila. Za dwa tyg wylatuje!! Planow jeszcze nie mam, ale nie ukrywam, iz chcialabym sie spotkac na herbatce , nie pije kawy, pfeeee paskudztwo! Jezeli uda mi sie wyrwac wolna chwilke napewna przyjade, oczywiscie poinformuje Ciebie wczesniej abym klamki nie calowala , ook? No to czekam na telefon. Jestescie cudowni!! To się wi... Tomku - miejmy nadzieję, że jak ten bocian czarny, to Komturowa wreszcie zostanie Babcią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 30.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Sosenko dzięki za ciacho i miłą pogawędkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No - juz wiem jak dowolnie zmienieć avatarka. Nie wiem tylko jak go pozbawic podpisu powiększ zdjęcie. Przy zapisywaniu na fotosiku dałam opcję bez podpisu ale system wydaje sie to lekceważyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Sosenko dzięki za ciacho i miłą pogawędkę. No właśnie próbowałam podziękować na wątku wioskowym za wspaniałą czekoladę od Michasi, ale nie wiem, czy się wysłało, net mi się chwilowo zbiesił. Ja dziękuję więc za fantastyczną czekoladę i baaaardzo miłe odwiedziny - mam nadzieję, że nie ostatnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No - juz wiem jak dowolnie zmienieć avatarka. Nie wiem tylko jak go pozbawic podpisu powiększ zdjęcie. Przy zapisywaniu na fotosiku dałam opcję bez podpisu ale system wydaje sie to lekceważyc Zmniejsz zdjęcie w IrfanView do docelowego rozmiaru avatara i dopiero takie mazlutkie wstaw na fotosik. Potem podasz adres do obrazka w pełnym rozmiarze i nie będzie się pokazywać to "Powiększ zdjęcie". Zresztą - piękne zdjęcie. Jak należało się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Aaaa - w PEŁNYM ROZMIARZE... i tu jest pies pogrzebany! Zrobione. Dzieki za pochwałę A które zdjęcie? bo zabrałam się za temat avatarka i kombinuję... Nie każde wychodzi dobrze (niewiele!) w tej wielkości rzecz jasna i tak sprawdzam "na żywym materiale".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Innymi słowy - KOT czy JESION? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No - uzupełniłam troszkę dziennik..troszkę zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 I mam problem techniczny Chciałem pochwalić się kamiennymi schodkami do komturii - nowość! Zrobiłem 5 zdjęć i każde jest zbyt duże, by umieścić je na moim koncie w fotosiku. Mam już te zdjęcia na komputerze w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Tomek dawaj te fotki na maila - zrobi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 One są od 1,53 do 1,6 Mb, a ja "jezdem" ciemna masa Już wysyłam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 OK, coś poradzimy Ja mam teraz czas i lepsze łącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Jedno poszło, szybkie mam łącze, tylko 10 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 To są naprawdę spore zdjęcia, niedziwne.. Musisz cos sobie w aparacie przestawic bo chyba Ci niepotrzebne takie duże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Rozdzielczość miałem ustawioną na min. 3 mln pixeli. Niepotrafię inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Cos nic na razie do mnie nie przyszło... Ale wysyłasz na hossa....itp? Jak zwykle? Może to tylko kwestia wielkości zdjęć. Czekam spokojnie niech sobie idą Inaczej nie umiesz robić czy INACZEJ NIE UMIESZ USTAWIĆ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 OK jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 D.upa jestem. Miałem ustawioną rozdzielczość na 3 Mp bo to daje najdłuższy zoom. To przez te ptaszki co je podglądam. A mogłem ustawić na 1 Mp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts