Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

Woow! Ale sie wydazylo, i wiele mnie minelo :wink:

Rowniez Gratuluje Tomkowi wnuczusia!

Slicznie dziekuje za zaproszenie sosenko mila. Za dwa tyg wylatuje!! Planow jeszcze nie mam, ale nie ukrywam, iz chcialabym sie spotkac na herbatce :wink: , nie pije kawy, pfeeee paskudztwo! :wink:

Jezeli uda mi sie wyrwac wolna chwilke napewna przyjade, oczywiscie poinformuje Ciebie wczesniej abym klamki nie calowala :wink: :lol: , ook?

Jestescie cudowni!!

Uciekam gdyz jestem w trakcie przeprowadzki, zaraz mi sie oberwie, ze "marnuje" czas przy kompie, zamiast targac pudla ... wrrrrrr :evil:

Bawcie sie milo, a ja biegne ...

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochana Pre... datorko, to chyba nie jest ostatnie słowo :wink: w naszej rodzinie, jeśli chodzi o nasze wnuki. Został jeszcze syn. Mam nadzieję, że... czarny bocian mu coś przyniesie. Znów go widziałem nad komturią. Bociana, znaczy się :o :D

Właśnie wróciłem do Warszawy. Lało całą drogę, a oponki w knedliczce :oops: Mieli przysłać nowe parę dni temu :evil:

Slicznie dziekuje za zaproszenie sosenko mila. Za dwa tyg wylatuje!! Planow jeszcze nie mam, ale nie ukrywam, iz chcialabym sie spotkac na herbatce :wink: , nie pije kawy, pfeeee paskudztwo! :wink:

Jezeli uda mi sie wyrwac wolna chwilke napewna przyjade, oczywiscie poinformuje Ciebie wczesniej abym klamki nie calowala :wink: :lol: , ook?

No to czekam na telefon. :D

Jestescie cudowni!!

To się wi... :lol:

Tomku - miejmy nadzieję, że jak ten bocian czarny, to Komturowa wreszcie zostanie Babcią! :lol:

Sosenko dzięki za ciacho i miłą pogawędkę. :D

No właśnie próbowałam podziękować na wątku wioskowym za wspaniałą czekoladę od Michasi, ale nie wiem, czy się wysłało, net mi się chwilowo zbiesił. Ja dziękuję więc za fantastyczną czekoladę i baaaardzo miłe odwiedziny - mam nadzieję, że nie ostatnie! :D

No - juz wiem jak dowolnie zmienieć avatarka. Nie wiem tylko jak go pozbawic podpisu powiększ zdjęcie. Przy zapisywaniu na fotosiku dałam opcję bez podpisu ale system wydaje sie to lekceważyc :-?

Zmniejsz zdjęcie w IrfanView do docelowego rozmiaru avatara i dopiero takie mazlutkie wstaw na fotosik. Potem podasz adres do obrazka w pełnym rozmiarze i nie będzie się pokazywać to "Powiększ zdjęcie". Zresztą - piękne zdjęcie. Jak należało się spodziewać. :D :D :D

I mam problem techniczny :evil:

Chciałem pochwalić się kamiennymi schodkami do komturii - nowość!

Zrobiłem 5 zdjęć i każde jest zbyt duże, by umieścić je na moim koncie w fotosiku. :(

Mam już te zdjęcia na komputerze w Warszawie.

One są od 1,53 do 1,6 Mb, a ja "jezdem" ciemna masa :oops:

Już wysyłam. :D Dzięki.

Rozdzielczość miałem ustawioną na min. 3 mln pixeli. :(

Niepotrafię inaczej :(

D.upa jestem. Miałem ustawioną rozdzielczość na 3 Mp bo to daje najdłuższy zoom. To przez te ptaszki co je podglądam. A mogłem ustawić na 1 Mp.