Gagata 30.07.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ...a widzisz! nie tak źle z Tobą, sam doszedłeś Będzie chyba problem z kontaktem z Tobą via email obecnie (pchają się te zdjęcia) więc zapytam tędy: Mogę je od razu wrzucić na mój fotosik i na muratora, nie ma problemu, tylko gdzie - na Twoje komentarze Komturowe np czy na wieloczynnościowy wątek AGRO;-). chyba że wolisz zrobic to sam a ja Ci przeslę drogą powrotną zmniejszone. Dla mnie nie ma problemu tak czy tak:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dziękuję za uznanie Wrzuć w ten wątek bo to wiejska komturia. Jak pozwolisz skopiuję adres i dodam dodatkowo umieszczę w dzienniku. Pozostałych zdjęć nie będę Ci przesyłał. Za kilka dni pstryknę na zmiejszonej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Oto Komturowe schodki: Opis Tomkowy,zdjęcia też, tylko ja mam lepsze łącza.... http://images29.fotosik.pl/42/5cbc6ce0a0c331bfm.jpg Dwa schodki zrobione są z oryginalnych stopni jakie były w komturii, reszta kamieni dobrana. Szerokość podestu ok. 140 cm. Po drugiej stronie niż schodki jest zjazd dla wózków, narazie dziecięcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Tomku - jesli tylko chcesz - przesyłaj następne. To naprawdę żaden problem dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Cześć, kochani! Gagata - kotek mi się podoba, jesiona nie widziałam. Tomku - cieszę się, że już niedługo obejrzę schody. Jest chyba jednak jakieś podobieństwo między mną i Gagatą - ja też właśnie uzupełniłam dziennik - wrzuciłam cały mały reportaż z nowej jadalni, zaszalałam z limitem, a co! Ciekawa jestem Waszych opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Już wysyłam. Dzięki serdeczne. Twój dozgonny dłużnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Eeeee tam Na tym to wszystko polega (że się tak wyrażę filozoficznie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 DPS-ko mój komentarz już masz A bo dziś taki dobry dzień na uzupełnienie dzienników, pogoda, chmmmm, barowa Pierwszy raz wstawiłam tyle zdjęc na raz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Poszło drugie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja to się w ogóle zmuszam żeby nie wpychać wszystkiego co przyjdzie mi do głowy na watek AGRO... widzę że niektórzy maja chyba te same objawy Staram się dzielić tematy wg wątków ale ... nie zawsze się udaje, ciekawe czemu ?? Np o plamy na mięcie albo o sadzenie trawy tez chciałam Was pytać... w pierwszym odruchu.. ale wzięłam się w garść Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Voila - Komturowe schodki cd http://images30.fotosik.pl/42/9a9bc69b4c581a32m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No i trzeba było pytać, to też tematy WIEJSKIE. A tak to nalatać się muszę za Tobą. Oczywiście, że też tak mamy, nie widać? I bardzo dobrze, to NASZ wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2007 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 DOBRA NASZA - to mam już czyste sumienie (...co prawda wiejskie a nie agroturystyczne, ale co mi tam.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 "Pierwsze" primo, agroturystyka jest na wsi, a nie w mieście więc wszelkie wiejskie wątki są moim zdaniem na miejscu. "Drugie" primo, widać musimy się spotkać by wyjaśnić sobie wszelkie sprawy i poznać się wszyscy w realu. Więc chyba na koń i niedługo do stajni. (Koń może być mechaniczny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Komturska głowa, widać od razu. Madrego to i dobrze posłuchać. Ma na czym czapkę nosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ma na czym czapkę nosić! Na łysinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 31.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witaj dompodsosnami, właśnie obejrzałam twoją stronkę. Wygląda nieźle i niezbyt daleko od nas. Jesteśmy z Leszna. Jak wygląda obłożenie na sierpień, bo trzeba trochę odpocząć, a mamy małe dziecko i jechać przy takiej pogodzie nad morze to mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czandro, u nas już od dawna obłożenie pełne, jeśli chcesz, tp rześlę Ci na priva telefony kilku bardzo fajnych gospodarstw w naszej okolicy - daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 31.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czandro, u nas już od dawna obłożenie pełne, jeśli chcesz, tp rześlę Ci na priva telefony kilku bardzo fajnych gospodarstw w naszej okolicy - daj znać. Telefony możesz oczywiście przesłać, będzie miło z twojej strony. Jeżeli chodzi o twoje gospodarstwo, to wydaje mi się, iż odległość jest na tyle nieduża, iż będziemy mogli skorzystać również z innego terminu. Jak prześlesz telefony, to odeślę ci swoje namiary, jeżeli byłyby wolne terminy, to daj znać. Tylko proszę chociaż z tygodniowym wyprzedzeniem. Pozdrawiam P.S. Jeżeli macie obłożenie, to znaczy, że jesteście dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts