Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

...a widzisz! nie tak źle z Tobą, sam doszedłeś:-)

Będzie chyba problem z kontaktem z Tobą via email obecnie (pchają się te zdjęcia) więc zapytam tędy: Mogę je od razu wrzucić na mój fotosik i na muratora, nie ma problemu, tylko gdzie - na Twoje komentarze Komturowe np czy na wieloczynnościowy wątek AGRO;-). chyba że wolisz zrobic to sam a ja Ci przeslę drogą powrotną zmniejszone. Dla mnie nie ma problemu tak czy tak:-))

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za uznanie :D

Wrzuć w ten wątek bo to wiejska komturia. Jak pozwolisz skopiuję adres i dodam dodatkowo umieszczę w dzienniku. Pozostałych zdjęć nie będę Ci przesyłał. Za kilka dni pstryknę na zmiejszonej rozdzielczości. :D

Oto Komturowe schodki:

Opis Tomkowy,zdjęcia też, tylko ja mam lepsze łącza.... :wink:

http://images29.fotosik.pl/42/5cbc6ce0a0c331bfm.jpg

Dwa schodki zrobione są z oryginalnych stopni jakie były w komturii, reszta kamieni dobrana. Szerokość podestu ok. 140 cm. Po drugiej stronie niż schodki jest zjazd dla wózków, narazie dziecięcych :)

Cześć, kochani!

Gagata - kotek mi się podoba, jesiona nie widziałam. Tomku - cieszę się, że już niedługo obejrzę schody. :D

Jest chyba jednak jakieś podobieństwo między mną i Gagatą - ja też właśnie uzupełniłam dziennik - wrzuciłam cały mały reportaż z nowej jadalni, zaszalałam z limitem, a co! :lol: 8) Ciekawa jestem Waszych opinii... :roll:

Już wysyłam. Dzięki serdeczne.

Twój dozgonny dłużnik :D

Ja to się w ogóle zmuszam żeby nie wpychać wszystkiego co przyjdzie mi do głowy na watek AGRO... widzę że niektórzy maja chyba te same objawy :wink:

Staram się dzielić tematy wg wątków ale ... nie zawsze się udaje, ciekawe czemu ?? Np o plamy na mięcie albo o sadzenie trawy tez chciałam Was pytać... :roll: w pierwszym odruchu.. ale wzięłam się w garść :D

Też tak macie?

"Pierwsze" primo, agroturystyka jest na wsi, a nie w mieście więc wszelkie wiejskie wątki są moim zdaniem na miejscu.

"Drugie" primo, widać musimy się spotkać by wyjaśnić sobie wszelkie sprawy i poznać się wszyscy w realu. Więc chyba na koń i niedługo do stajni. (Koń może być mechaniczny).

:D

Czandro, u nas już od dawna obłożenie pełne, jeśli chcesz, tp rześlę Ci na priva telefony kilku bardzo fajnych gospodarstw w naszej okolicy - daj znać. :D

Telefony możesz oczywiście przesłać, będzie miło z twojej strony. Jeżeli chodzi o twoje gospodarstwo, to wydaje mi się, iż odległość jest na tyle nieduża, iż będziemy mogli skorzystać również z innego terminu. Jak prześlesz telefony, to odeślę ci swoje namiary, jeżeli byłyby wolne terminy, to daj znać. Tylko proszę chociaż z tygodniowym wyprzedzeniem.

Pozdrawiam

P.S.

Jeżeli macie obłożenie, to znaczy, że jesteście dobrzy :wink: