Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich ponownie i za nieobecność dość długą ostatnio najmocniej przepraszam :oops:

spowodowana była jednak 3 tygodniami obozów jeździeckich na których miałam być przyjemność instruktorem i opiekunem szajki dzieciaków oraz co najpiękniejsze Kochani !! klucze do domu naszego dzierżę już w dłoni i prace wstępne trwają już od 2 tygodni mniej więcej :) :) :)

Czekamy co prawda jeszcze na decyzję z ANR o rezygnacji z prawa pierwokupu jednak z tego co wiemy wszystko idzie w dobrym kierunku, i my więc się w pracach nie oszczędzamy się :)

Więcej na owy temat w moimi zagubionym już i zapomnianym Dzienniku Budowy, jednak teraz Kochani gdy praca już wre, i coś się dzieje a dom żyć znowu zaczyna a i ja choć chwili wytchnienia nie mam pisać znowu będę bo wreszcie o czym jest :) :) :)

Poniżej zdjęcie zrobione wczoraj :) tak na zachętę :) więcej w Dzienniku :)

http://img75.imageshack.us/img75/6411/dsc9018gt7.th.jpg

ps. temat doczytam odkąd nie czytałam, obiecuję :)

Jasne, że jesteśmy dobrzy. :wink: Jesteśmy świetni! :D A wiadomość na priva poszła. 8)

a ja dodam... jesteście najlepsi :D :D :D

pozdrawiam

m.

O matko, maksiu... Dziękuję... :oops: :D :D Chyba kwiatki przed Twoim zdjęciem postawię... :lol: 8)

to jeszcze nie stoją? :evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

m. :D :D :D

Jasne, że jesteśmy dobrzy. :wink: Jesteśmy świetni! :D A wiadomość na priva poszła. 8)

pozdrawiam

m.

O matko, maksiu... Dziękuję... :oops: :D :D Chyba kwiatki przed Twoim zdjęciem postawię... :lol: 8)

to jeszcze nie stoją? :evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

m. :D :D :D

Ostatnio zwiędły i nie postawiłam nowych, bo nie odzywałeś się kilka dni... :oops: :oops: Ale już postawiłam! Świeczkę mi gdzieś wcięło, cholerka. :evil: Wybaczysz, nie...? :wink: :lol:

Ostatnio zwiędły i nie postawiłam nowych, bo nie odzywałeś się kilka dni... :oops: :oops: Ale już postawiłam! Świeczkę mi gdzieś wcięło, cholerka. :evil: Wybaczysz, nie...? :wink: :lol:

żeby mi to było ostatni raz... jak to zwiędły... :D :D :D

świeczka powiadasz... a może pójść z postępem.. i jakiś ładny halogenik? :D

pozdrawiam

m.

żeby mi to było ostatni raz... jak to zwiędły... :D :D :D

świeczka powiadasz... a może pójść z postępem.. i jakiś ładny halogenik? :D

pozdrawiam

m.

hm... halogenik powiadasz... pomyślę, pomyślę... :D

Nawet nie wiedziałam, że taki watek istnieje na forum :o

Ukończyłam organizację usług turystyczno-hotelarskich. Jednym z moich zadań było stworzenie gospodarstwa agroturystycznego. Od tego czasu marzy nam się przeniesienie tego gospodarstwa z papieru do rzeczywistości. Gospodarstwo nazywało się "Świętokrzyska Strzecha". Ciekawa jestem czy takie już istnieje w Polsce :wink:

Super wątek. Idę czytać dalej :wink: :p

Basiu - witaj w naszych skromnych progach. Na pewno tutaj znajdziesz coś dla siebie, a może i nam podpowiesz. :D

Dziękuję za iście rodzinne przywitanie :D Już znalazlam coś dla siebie. Jest tu superaśnie. A jeśli będę mogła w coś podpowiedzieć, na pewno to uczynię. :p

Lecę dalej czytać wątek :p :wink:

Od tego czasu marzy nam się przeniesienie tego gospodarstwa z papieru do rzeczywistości. Gospodarstwo nazywało się "Świętokrzyska Strzecha". Ciekawa jestem czy takie już istnieje w Polsce :wink:

Google mówią, że nie :) http://tiny.pl/592b

Ufff. To jeszcze nic straconego. Muszę szybko skończyć dom i zabrać się za marzenie mojego życia :D

Od tego czasu marzy nam się przeniesienie tego gospodarstwa z papieru do rzeczywistości. Gospodarstwo nazywało się "Świętokrzyska Strzecha". Ciekawa jestem czy takie już istnieje w Polsce :wink:

Google mówią, że nie :) http://tiny.pl/592b

Ufff. To jeszcze nic straconego. Muszę szybko skończyć dom i zabrać się za marzenie mojego życia :D

Czy to znaczy, że zamierzasz robić dwie budowy jedna po drugiej? :o To może lepiej buduj od razu to gospodarstwo? :roll: :D

pozdrawiam

m.

Jakieś specjalne rabaciki dla forumowiczów? :wink:

:D W ramach rabatu Nasza Pre...Datorka wpycha forumowiczów do basenu osobiscie. Obcy muszą wchodzić sami. :wink: :D

Osobiscie testowałem, :D odżyłem po długiej podróży w potwornym upale. :D