czandra 01.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. Dzięki za telefony. Odesłałam wiadomość na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 01.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich ponownie i za nieobecność dość długą ostatnio najmocniej przepraszam spowodowana była jednak 3 tygodniami obozów jeździeckich na których miałam być przyjemność instruktorem i opiekunem szajki dzieciaków oraz co najpiękniejsze Kochani !! klucze do domu naszego dzierżę już w dłoni i prace wstępne trwają już od 2 tygodni mniej więcej :) Czekamy co prawda jeszcze na decyzję z ANR o rezygnacji z prawa pierwokupu jednak z tego co wiemy wszystko idzie w dobrym kierunku, i my więc się w pracach nie oszczędzamy się Więcej na owy temat w moimi zagubionym już i zapomnianym Dzienniku Budowy, jednak teraz Kochani gdy praca już wre, i coś się dzieje a dom żyć znowu zaczyna a i ja choć chwili wytchnienia nie mam pisać znowu będę bo wreszcie o czym jest :) Poniżej zdjęcie zrobione wczoraj tak na zachętę więcej w Dzienniku http://img75.imageshack.us/img75/6411/dsc9018gt7.th.jpg ps. temat doczytam odkąd nie czytałam, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.08.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. a ja dodam... jesteście najlepsi :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 01.08.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. a ja dodam... jesteście najlepsi :D pozdrawiam m. Jakieś specjalne rabaciki dla forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja myślałam, że specjalne dopłaty dla forumowiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. a ja dodam... jesteście najlepsi :D pozdrawiam m. O matko, maksiu... Dziękuję... Chyba kwiatki przed Twoim zdjęciem postawię... to jeszcze nie stoją? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 01.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja myślałam, że specjalne dopłaty dla forumowiczki. No, to zależy, kto tę dopłatę będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. a ja dodam... jesteście najlepsi :D pozdrawiam m. O matko, maksiu... Dziękuję... Chyba kwiatki przed Twoim zdjęciem postawię... to jeszcze nie stoją? pozdrawiam m. Ostatnio zwiędły i nie postawiłam nowych, bo nie odzywałeś się kilka dni... Ale już postawiłam! Świeczkę mi gdzieś wcięło, cholerka. Wybaczysz, nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja myślałam, że specjalne dopłaty dla forumowiczki. No, to zależy, kto tę dopłatę będzie robił No, pomoc foruma dla DPS, nie? Trzeba się wspierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ostatnio zwiędły i nie postawiłam nowych, bo nie odzywałeś się kilka dni... Ale już postawiłam! Świeczkę mi gdzieś wcięło, cholerka. Wybaczysz, nie...? żeby mi to było ostatni raz... jak to zwiędły... :D świeczka powiadasz... a może pójść z postępem.. i jakiś ładny halogenik? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ostatnio zwiędły i nie postawiłam nowych, bo nie odzywałeś się kilka dni... Ale już postawiłam! Świeczkę mi gdzieś wcięło, cholerka. Wybaczysz, nie...? żeby mi to było ostatni raz... jak to zwiędły... :D świeczka powiadasz... a może pójść z postępem.. i jakiś ładny halogenik? pozdrawiam m. hm... halogenik powiadasz... pomyślę, pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Nawet nie wiedziałam, że taki watek istnieje na forum Ukończyłam organizację usług turystyczno-hotelarskich. Jednym z moich zadań było stworzenie gospodarstwa agroturystycznego. Od tego czasu marzy nam się przeniesienie tego gospodarstwa z papieru do rzeczywistości. Gospodarstwo nazywało się "Świętokrzyska Strzecha". Ciekawa jestem czy takie już istnieje w Polsce Super wątek. Idę czytać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Basiu - witaj w naszych skromnych progach. Na pewno tutaj znajdziesz coś dla siebie, a może i nam podpowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Basiu - witaj w naszych skromnych progach. Na pewno tutaj znajdziesz coś dla siebie, a może i nam podpowiesz. Dziękuję za iście rodzinne przywitanie Już znalazlam coś dla siebie. Jest tu superaśnie. A jeśli będę mogła w coś podpowiedzieć, na pewno to uczynię. Lecę dalej czytać wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Od tego czasu marzy nam się przeniesienie tego gospodarstwa z papieru do rzeczywistości. Gospodarstwo nazywało się "Świętokrzyska Strzecha". Ciekawa jestem czy takie już istnieje w Polsce Google mówią, że nie http://tiny.pl/592b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Od tego czasu marzy nam się przeniesienie tego gospodarstwa z papieru do rzeczywistości. Gospodarstwo nazywało się "Świętokrzyska Strzecha". Ciekawa jestem czy takie już istnieje w Polsce Google mówią, że nie http://tiny.pl/592b Ufff. To jeszcze nic straconego. Muszę szybko skończyć dom i zabrać się za marzenie mojego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witaj Basiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Od tego czasu marzy nam się przeniesienie tego gospodarstwa z papieru do rzeczywistości. Gospodarstwo nazywało się "Świętokrzyska Strzecha". Ciekawa jestem czy takie już istnieje w Polsce Google mówią, że nie http://tiny.pl/592b Ufff. To jeszcze nic straconego. Muszę szybko skończyć dom i zabrać się za marzenie mojego życia Czy to znaczy, że zamierzasz robić dwie budowy jedna po drugiej? To może lepiej buduj od razu to gospodarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć!!Szukam ładnego miejsca, na Kaszubach, gdzie można pojechać na parę dni z dzieckiem półtorarocznym. Najlepiej blisko jeziora, które nadaje się do surfingu. Możecie mi coś takiego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. a ja dodam... jesteście najlepsi :D pozdrawiam m. Jakieś specjalne rabaciki dla forumowiczów? W ramach rabatu Nasza Pre...Datorka wpycha forumowiczów do basenu osobiscie. Obcy muszą wchodzić sami. Osobiscie testowałem, odżyłem po długiej podróży w potwornym upale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts