maksiu 08.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. a ja dodam... jesteście najlepsi :D pozdrawiam m. Jakieś specjalne rabaciki dla forumowiczów? W ramach rabatu Nasza Pre...Datorka wpycha forumowiczów do basenu osobiscie. Obcy muszą wchodzić sami. Osobiscie testowałem, odżyłem po długiej podróży w potwornym upale. po takiej rekomendacji nie pozostaje nic innego jak pojechać i wypróbować :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Booooże, jak ja tu dawno nie byłam ..... przepraszam najmocniej kochani, ale próbujemy jakoś nadgonić budowę, co nie jest łatwe jak prawie wszyscy umiejący cokolwiek wyjechali byli poza nasz kontynent Mimo tak wielkich niedogodności jeszcze tylko blat w kuchni i drzwi na pięterku i przeprowadzamy się potem czekamy na Was, kochani agroforumowicze .... DPS - prosimy o uaktualnienie listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Asiu miła, na komtura, możesz liczyć w 99%, jeśli chodzi o mą komturową to 80% bo białogłowa ona wielce zapracowana i nie zna dnia ani godziny. Obecnie, osobiscie prac w komturii nie tylko doglądam, ale i sam w miarę swych umiejętności pewne prace wykonuję. Pas rycerski z tego powodu sromotu nijakiego nie odczuwa, ale trochę uwiera. W co to nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.08.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Komturze, a białogłowa twa nie poradziła Ci w swej mądrości by pas swój zzuć i w ten oto sposób uwieranie owe zakończyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja w komturii, a białogłowa ma w stolicy. Echhhhh, białogłowy tu brak..., sam sobie strawę gotować muszę. Burza dziś nad komturią okropna przechodziła, prąd wyłączony został, a gaz w butli się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 to nic nie jadłeś bidulku ??? oj, musisz przywołać twa białogłowę do porządku, miast w stolicy przesiadywać, do domu raczyć by powróciła !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jako, że dwa domy posiadamy, a rozdwoić się nie potrafimy... Miała ma białogłowa po latach wielu wielce wyczerpujacej pracy na zasłużony odpoczynek, tej jesieni w komturii na stałe osiąść i tylko wnuków doglądać. Jednakże, naszą dziatwę doglądając zbyt mało pracowała zdaniem urzędu i na wcześniejszy odpoczynek nie zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jako, że dwa domy posiadamy, a rozdwoić się nie potrafimy... Miała ma białogłowa po latach wielu wielce wyczerpujacej pracy na zasłużony odpoczynek, tej jesieni w komturii na stałe osiąść i tylko wnuków doglądać. Jednakże, naszą dziatwę doglądając zbyt mało pracowała zdaniem urzędu i na wcześniejszy odpoczynek nie zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Macierz moja, w tym samym roku co Ty komturze miły na jesień rodzona, przeszła już na ów odpoczynek, radując się niezmiernie z chwil spędzanych z latorośli swoich dziatkami. Mam-li tylko takąż nadzieję, iż nie tęskno jej teraz za błogostanem, który jąż dotykał kiedy ową wielce wyczerpującą pracę wykonywała była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cudna jesteś Asiu. Pozdrów Mamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jasne, że jesteśmy dobrzy. Jesteśmy świetni! A wiadomość na priva poszła. a ja dodam... jesteście najlepsi :D pozdrawiam m. Jakieś specjalne rabaciki dla forumowiczów? W ramach rabatu Nasza Pre...Datorka wpycha forumowiczów do basenu osobiscie. Obcy muszą wchodzić sami. Osobiscie testowałem, odżyłem po długiej podróży w potwornym upale. po takiej rekomendacji nie pozostaje nic innego jak pojechać i wypróbować :D pozdrawiam m. Witajcie, kochani, po kilkudniowej przerwie! Byłam na zlocie żaglowców w Szczecinie i Świnoujściu, troszkę popływałam, troszkę pozwiedzałam, troszkę szanty pośpiewałam... Super!!! Asiu, cieszę się ogromnie, że finiszujecie. Niezwłocznie zabiorę się za ustalanie terminu wrześniowego i aktualizację listy na spotkanie. Tomku, Gagato, maksiu - proponuję wstępnie weekend od 7 do 9 września - co Wy na to? Jeśli chodzi o mnie, zmiana jest możliwa, więc "ustalmy się jakoś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jestem ZA a nawet NIE PRZECIW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witajcie, kochani, po kilkudniowej przerwie! Byłam na zlocie żaglowców w Szczecinie i Świnoujściu, troszkę popływałam, troszkę pozwiedzałam, troszkę szanty pośpiewałam... Super!!! Asiu, cieszę się ogromnie, że finiszujecie. Niezwłocznie zabiorę się za ustalanie terminu wrześniowego i aktualizację listy na spotkanie. Tomku, Gagato, maksiu - proponuję wstępnie weekend od 7 do 9 września - co Wy na to? Jeśli chodzi o mnie, zmiana jest możliwa, więc "ustalmy się jakoś". byłaś w szczecinie i nic nie powiedziałaś.. mogliśmy się spotkać i wspólnie pooglądać żaglowce... co do wrześniowego weekendu to ja postaram sie dopasować do każdego jaki uzgodnicie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 byłaś w szczecinie i nic nie powiedziałaś.. mogliśmy się spotkać i wspólnie pooglądać żaglowce... co do wrześniowego weekendu to ja postaram sie dopasować do każdego jaki uzgodnicie pozdrawiam m. Maksiu, kochany, bo ja sama nie wiedziałam, jak czas się ułoży, a zgodnie z moimi przewidywaniami okazało się, że zaraz trafiłam na pokład, potem już nie dali zejść i potem... wiesz jak to jest... pora w morze nam... Pokornie proszę o wybaczenie... Jeśli Tobie termin pasuje, to może Tomek i Gagata też dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Muszę dać radę Daję dobry przykład. Kto za? Sprzeciwu nie widzę. Termin ustalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 W komturii leje deszcz, na czacie pusto, siedzę sam. Nikt mnie nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 W komturii leje deszcz, na czacie pusto, siedzę sam. Nikt mnie nie lubi. tez siedzę sam.. za oknem sie błyska i leje deszcz.... normalnie kacza pogoda m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Tak Maksiu, kaczki to jest alternatywa Na taką pogodę, bo kury mogą się potopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Gagato, a co Wy myślicie o tym terminie? Widzę, że jestes na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Już wiem, że na 100% bez komturowej. od 6 do 10 wrzesnia zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts