Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeżeli Majka może w inny weekend, to napisz, Tomku - pomyślimy! :D

A teraz nie wiadomo, czy 100% = się 100%. Majka pracuje jak pogotowie i nigdy nic nie wiadomo. Proponuję nie zmieniać terminu.

Kochani do mnie tez nie ma co dopasowywać.

Jak będe tylko mogła - przyjadę.

A czy będę mogła okaze się po prostu w ostatniej chwili - niestety budowa to taki stwór który rządzi człowiekiem.... :o

Może sie okazać że w tym czasie muszę być bo np Romek MUSI być w firmie we Wrocku a u nas rozgrywa się coś istotnego typu - przyjeżdża ekpia kryć dach...To tylko pierwsza z brzegu możliwa koncepcja :-? .

Tak więc termin znam i jesli tylko będzie to możlwie - BĘDĘ. Lub BĘDZIEMY :D

No i masz babo placek :evil:

Przed chwilą miałem telefon w sprawie... poprowadzenia szkolenia w dniach 8 - 9 września bieżącego roku...

Nasza Pre... datorka ma nowy awatarek. Kobieta, fregata... ech... konia tylko brakuje...

Udało się przesunąć szkolenie o 2 tygodnie.

Asiu, przybędę, wprawdzie na białym, ale nie koniu. :wink: :D

Pozdrawiam wszystkich najserdeczniej.

Rany, Tomek, Ty to umiesz napięcie zbudować! :lol: Najpierw ciśnienie mi skoczyło na 200 chyba, potem ulga... Ufff. Ja Ci dam, straszyć nas tutaj! :evil: :wink:

Dziękuję za miłe słowa o awatarku, ale ta kobieta...hmmm... lepiej już nic nie mówmy. :D :D :D A żaglowiec też nie fregata ale przecudnej piękności jest. Jeden z moich dwóch faworytów na świecie. Ale na tym drugim nie pływałam. :( I tak się udało, na tym popływałam, choć krótko! Ech, co ja Wam tu będę głowę zawracać... :wink: 8)

No cóż... Udało się przepłynąć "Kruzenszternem" - jeden z największych i najpiękniejszych żaglowców świata, "rejs" trwał 3 dni, ale jestem naprawdę szczęśliwa. Jak wrzucę go na fotosik, za chwilę, to go pokażę. Cudny... Ekstra... Prosto z Rosji... A jakie Wańki fajne... Zwłaszcza jeden kuchcik... :lol: :lol: :lol: Elegancka nawigacyjna - zwłaszcza stół. Pływanie jak z bajki - megafonowe komendy, wspaniała praca przy linach (ledwie się gdzieś na szary koniec tej najmniejszej dopchałam za kadetami)... Ach... Idę wrzucić parę fotek! 8)

A niech tam, raz sobie pozwolę ze zdjęciami – mam nadzieję, że nikt inny nie ma aż takich ograniczeń. :D :roll:

Mój ulubieniec w całej okazałości – łatwo zobaczyć ogrom, popatrzywszy na dźwigi portowe w tle.

http://images23.fotosik.pl/57/28c980f13ad7a272.jpg

Tutaj nieco bliższe spotkanie

http://images26.fotosik.pl/57/67f1d0df87eda738.jpg

Widok na imprezę w Szczecinie z pokładu „Kruzenszterna” – na pierwszym planie nasz sąsiadujący „Dar Młodzieży”

http://images26.fotosik.pl/57/1c35a969c0ba07ee.jpg

Nawigacyjna – w niej piękny stół (co tam przyrządy!)

http://images30.fotosik.pl/58/79d29ee6ea1dfd03.jpg

Ja, przyłapana w czasie chwili spokoju (potrzebuję kilka razy w ciągu dnia się wyciszyć) – wydawało mi się, że w najspokojniejszym miejscu...

http://images30.fotosik.pl/58/8f9a130e873a5977.jpg

No, super!!! :D :D :D 8) Szkoda, że tak krótko... :wink:

Już trochę znam uzytkowników forum, narazie tak po cichutku sobie czytam Wasze rozmowy i dyskusje. Moje miejsce jest na Pałukach, gmina Gąsawa, to jest byłe woj. Bydgoskie. Mam jakieś 40 km do Bydgoszczy i tyle samo do Gniezna. Najbliżej ze znanych miejsc leży Biskupin, jakieś 10 km od nas. Posiadłość jest w samym środku lasu, z kiepskim dojazdem po leśnych drogach. Najbliższy sąsiad jest jakies 1.5 km od nas drogą i na skróty 800m lasem.

Melduje że właśnie wróciłem z króciutkiego urlopu z okolic koleżanki Białej

Żnin, Rogowo, Biskupin, Wenecja... wszystko obejrzane..

kto oprócz koleżanki Białej wie co jest w Rogowie? :D :D :D

jeśli nikt nie zgadnie to jutro odpowiem :D a może i pokaże :D

pozdrawiam

m.

coś widzę że nikt tu nie zagląda...

no dobrze... dam wam jeszcze szanse.. a jak do wieczora nikt nie odpowie na zagadkę (nagrodą jest ...) to podam odpowiedź

pozdrawiam

m.

A czy tam przypadkiem nie ma czegoś w stylu parku jurajskiego? :wink: I te... strachozaury, czy jakoś tak.... :lol: :wink:

A u mnie dziś leje.... Wczoraj było 34 w cieniu :o