April 13 17.08.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Chyba masz rację amonite i prawdopodobnie zgarniesz obiecaną przez maksia nagrodę W Rogowie znajduje się Zaurolandia - Park Dinozaurów http://www.zaurolandia.pl/intro.php Podobny park mieści się w miejscowości Bałtów http://baltowskipark.pl/index.php W Bałtowskim Parku byliśmy latem 2005, ciekawe i dobrze zorganizowane miejsce Mamy ogromną liczbę zdjęć z tej wyprawy - dinozaury duże, małe, latające, bardzo straszne i mniej straszne ale wszystkie na szczęście sztuczne B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 17.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 maksiu,czy to co masz na mysli to arboretum(takie zoo z drzewami )?Jest w Rogowie ,ale czy w tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No i proszę - miał nasz maksiu wieczorem nas oświecić - i co...? Chyba, że to nie ten wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 18.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Może trzeba maksia postraszyć Np. czymś takim: http://farm2.static.flickr.com/1258/1158535022_cf7084dfe6.jpg http://farm2.static.flickr.com/1422/1158535040_41b9b4276a.jpg i jeszcze... http://farm2.static.flickr.com/1293/1158535028_5477a02b81.jpg http://farm2.static.flickr.com/1280/1158535068_c8ad223892.jpg Mam nadzieję, że to maksia zmobilizuje do odpowiedzi B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 He, fajne! To w tym Rogowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 już odpowiadam... wczoraj wieczorkiem nie dałem rady, po 10 godzinach na budowie padłem na twarz.. pierwsza dobrą odpowiedź podała amonite nagroda do odebrania przy najbliższym osobistym spotkaniu :D wkrótce pokaże zdjęcia z mojego mini urlopu, jutro powinienem mieć luźny dzień pozdrawiam m. ps. a z tym spotkaniem u Asi to już na pewno 7-9 września?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 18.08.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 He, fajne! To w tym Rogowie? Zdjęcia są z wycieczki do Parku Jurajskiego w Bałtowie W Rogowie jeszcze nie byliśmy, trochę za daleko na jednodniowy wypad pierwsza dobrą odpowiedź podała amonite nagroda do odebrania przy najbliższym osobistym spotkaniu :D Ty to masz szczęście amonite Ciekawe, jaka to będzie nagroda B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.08.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Nagroda, buziaczek od Maksia Zazdroszę Maksiowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ... a z tym spotkaniem u Asi to już na pewno 7-9 września?? W każdym razie my tak myślimy. Ale mogę obiecać, że skontaktuję się z Asią i namówię ją, żeby tutaj zajrzała i wzięła udział w ustalaniu terminu. Jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ... a z tym spotkaniem u Asi to już na pewno 7-9 września?? W każdym razie my tak myślimy. Ale mogę obiecać, że skontaktuję się z Asią i namówię ją, żeby tutaj zajrzała i wzięła udział w ustalaniu terminu. Jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.08.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Asiu, zajrzyj na wątek. Informuję, że 21 - 23 września jest dla mnie, jesli chodzi o spotkanie niemożliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No i właśnie zadzwoniłam do Asi i... na pewno nie 7-9 września. Do połowy września będzie bardzo zajęta. Potem (chyba 21?) Tomek ma to jakieś szkolenie, tak? A 28 ja nie mogę, mam chrzciny bratanicy. No to Asia już myśli o październiku... Obiecała, że wieczorem odezwie się na wątku, to może ustalimy coś konkretniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.08.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No i właśnie zadzwoniłam do Asi i... na pewno nie 7-9 września. Do połowy września będzie bardzo zajęta. Potem (chyba 21?) Tomek ma to jakieś szkolenie, tak? A 28 ja nie mogę, mam chrzciny bratanicy. No to Asia już myśli o październiku... Obiecała, że wieczorem odezwie się na wątku, to może ustalimy coś konkretniej. wygląda na to że zadałem niewygodne pytanie... sorry m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 pierwsza dobrą odpowiedź podała amonite nagroda do odebrania przy najbliższym osobistym spotkaniu Ty to masz szczęście amonite Ciekawe, jaka to będzie nagroda Nagroda, buziaczek od Maksia Zazdroszę Maksiowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No i właśnie zadzwoniłam do Asi i... na pewno nie 7-9 września. Do połowy września będzie bardzo zajęta. Potem (chyba 21?) Tomek ma to jakieś szkolenie, tak? A 28 ja nie mogę, mam chrzciny bratanicy. No to Asia już myśli o październiku... Obiecała, że wieczorem odezwie się na wątku, to może ustalimy coś konkretniej. wygląda na to że zadałem niewygodne pytanie... sorry m. Maksiu - wygląda na to, że zadałeś bardzo potrzebne pytanie! Jak byśmy wyglądali, jakbyśmy pojechali 7-9 września? Zresztą - w razie czego, jeśli Asia nie będzie mogła, to ja już mogę, jadalnia już czynna, więc najwyżej przyjedziecie do mnie... Asiu, nie gniewaj się, to był żart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 pierwsza dobrą odpowiedź podała amonite nagroda do odebrania przy najbliższym osobistym spotkaniu Ty to masz szczęście amonite Ciekawe, jaka to będzie nagroda Nagroda, buziaczek od Maksia Zazdroszę Maksiowi to ja funduję nagrode pocieszenia. Buziaczek od komtura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Hej już jestem spowrotem!!! absolutnie się na nikogo nie pogniewałam, tylko jak zwykle brakuje mi czasu, żeby wieczorem zerknąć o czym tak zawzięcie piszecie Jeśli chodzi o nasze spotkanie to u mnie wygląda to tak: moja szkola rozpoczyna zajęcia 11.09, dlatego z reguły ja i mój zespół spotykamy się weekend przed zajęciami, aby przygotować plan zajęć, dopasować godziny lekcji, etc. Dlatego nie pasuje mi ten termin, wybaczcie. Z tego co mówiła Anetka, to znowu nie bardzo pasują kolejne weekendy innym, dlatego zaproponowałam październik - może pogoda się nie zepsuje, a jak nawet to zainaugurujemy kozę kominkową, włączymy podłogówkę i będziemy siedzieć sobie i gaaaaaadać ... Co o tym myślicie? pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 pierwsza dobrą odpowiedź podała amonite nagroda do odebrania przy najbliższym osobistym spotkaniu Ty to masz szczęście amonite Ciekawe, jaka to będzie nagroda Nagroda, buziaczek od Maksia Zazdroszę Maksiowi to ja funduję nagrode pocieszenia. Buziaczek od komtura Czy ja dobrze rozumiem, że Komtur Mazurski będzie mnie pocieszał po przegranym konkursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Hej już jestem spowrotem!!! absolutnie się na nikogo nie pogniewałam, tylko jak zwykle brakuje mi czasu, żeby wieczorem zerknąć o czym tak zawzięcie piszecie Jeśli chodzi o nasze spotkanie to u mnie wygląda to tak: moja szkola rozpoczyna zajęcia 11.09, dlatego z reguły ja i mój zespół spotykamy się weekend przed zajęciami, aby przygotować plan zajęć, dopasować godziny lekcji, etc. Dlatego nie pasuje mi ten termin, wybaczcie. Z tego co mówiła Anetka, to znowu nie bardzo pasują kolejne weekendy innym, dlatego zaproponowałam październik - może pogoda się nie zepsuje, a jak nawet to zainaugurujemy kozę kominkową, włączymy podłogówkę i będziemy siedzieć sobie i gaaaaaadać ... Co o tym myślicie? pozdrowienia dla wszystkich! No to wobec tego może jeszcze poczekajmy z konkretną datą - bo na październik to ja jeszcze nie potrafię nic powiedzieć. Kroją mi się jakieś wyjazdy, jeszcze nie mam pewności kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.08.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Hej już jestem spowrotem!!! absolutnie się na nikogo nie pogniewałam, tylko jak zwykle brakuje mi czasu, żeby wieczorem zerknąć o czym tak zawzięcie piszecie Jeśli chodzi o nasze spotkanie to u mnie wygląda to tak: moja szkola rozpoczyna zajęcia 11.09, dlatego z reguły ja i mój zespół spotykamy się weekend przed zajęciami, aby przygotować plan zajęć, dopasować godziny lekcji, etc. Dlatego nie pasuje mi ten termin, wybaczcie. Z tego co mówiła Anetka, to znowu nie bardzo pasują kolejne weekendy innym, dlatego zaproponowałam październik - może pogoda się nie zepsuje, a jak nawet to zainaugurujemy kozę kominkową, włączymy podłogówkę i będziemy siedzieć sobie i gaaaaaadać ... Co o tym myślicie? pozdrowienia dla wszystkich! No to wobec tego może jeszcze poczekajmy z konkretną datą - bo na październik to ja jeszcze nie potrafię nic powiedzieć. Kroją mi się jakieś wyjazdy, jeszcze nie mam pewności kiedy. no cóż... jeśli chodzi o październik to nie mogę się jednoznacznie zadeklarować, mam kilka tematów ustawionych na ten miesiąc, cóż szanse na mój przyjazd poważnie zmalały :( aczkolwiek nie tracę nadziei pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts