asia.malczewska 06.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 to może jednak ten październik u mnie ? please please please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No jakoś się umówić musimy. Proszę myśleć. Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 U mnie sprawa jasna - ja nie mogę w październiku. ..zaczyna się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Oooo - a do mnie to zparaszam ..na wczasy..chm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No jakoś się umówić musimy. Proszę myśleć. Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem .... próbujcie dalej nie październik, może być i listopad - a może MIKOŁAJKI ?!!!! please ... Maksiowe dzieci i moje, może Komtur wnuki zabierze w podróż i bedzie impra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No jakoś się umówić musimy. Proszę myśleć. Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem .... próbujcie dalej nie październik, może być i listopad - a może MIKOŁAJKI ?!!!! please ... Maksiowe dzieci i moje, może Komtur wnuki zabierze w podróż i bedzie impra ! w kwestii formalnej... mam jedno dziecię :D w dodatku cherlające jak silnik bez oleju... jeśli chodzi o inne terminy, to mnie ogranicza praca, a konkretnie zależy dużo od tego co uchwalą barany na wiejskiej w w-wie, jeśli będą wcześniejsze wybory (a wiele wskazuje na to że będą) to tak koło 2 tygodnie przed nimi jestem ugotowany, nie ma szans abym sie gdzieś ruszył, tak to jest jak się pracuje przy organizacji wyborów pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 a może chociaż drugie w drodze, chę ? no dobra, żartowałam .... ale dzieciaki z wiejskiej wyrobią się do końca października, ja ci to mówię jak to było kiedyś ? zima wasza, wiosna nasza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Zimą to w "komturii" proszę. Radocha duża z sauny w śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No jakoś się umówić musimy. Proszę myśleć. Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem .... próbujcie dalej Ha, koleżanko - nie z Gagatą do Asi tylko do Gagaty! I nigdzie dalej. Może nawet na jakiś cały weekend... I nie dam się wygonić. Aż do niedzieli. Gagato, może w listopadzie...? Jeszcze nie wiem. Czekam, aż apartamenta dla gości gotowe będą, cobym chociaż herbacinę jakąś mogła z Pawłem sobie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 DPSko - uuuuu..., apartamenty (jak to w swej łaskawości ładnie nazwałaś ) nie będą gotowe w listopadzie NA PEWNO. Ale APARTAMENTY w naszym domu są za to gotowe już TERAZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ale Wersal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Wiejski Wersal albo Wersalska Wieś Ale wypatrzyłam na winorośli sliczna rzekotkę! Zrobiłam jej kilka fotek, ale nagle gdzies znikła. podobno żabki te potrafia zmieniać kolor od seledynowej do bardzo ciemno zielonej - może sie nagle tak zasymilowała z liścmi.. Ale śliczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 DPSko - uuuuu..., apartamenty (jak to w swej łaskawości ładnie nazwałaś ) nie będą gotowe w listopadzie NA PEWNO. Ale APARTAMENTY w naszym domu są za to gotowe już TERAZ ! Uuuuu... To ja lepiej poczekam na tamte, nie będę Wam w domu siedziała, bo byście nas potem więcej nie wpuścili albo coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Też miałem rzekotkę. Lazła na górę po słupie. Piękna. Posadziłem ja na moją lipkę i po paru minutach wdrapała się tak wysoko, że zniknęła między liśćmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 http://images25.fotosik.pl/76/a5ab2a8aee909157m.jpg Kapitalna! Na zdjęciu tego tak nie widac tym bardziej że juz było słabe światło a nie mogłam jej przecież w oczka błyskać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 DPSko a co Ty znowu wygadujesz! Tamte APARTAMENTA są dla Gości płatnych a ja Ciebie-Was osobiście zaparszam DO NAS. APARTAMETA (ala fajnie) w domu sa dla takich własnie Gosci. Przyjeżdżają do nas od wiosny i baardzo sobie chwalą. A my tez i zapraszamy ponownie! Jest specjalna częśc dla Gości i nikt nikomu nie przeszkadza, w razie czego mozna nawet (o zgrozo! ) osobno spędzać czas...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Piękna. Mojej też zrobiłem zdjęcie, ale wstyd się przyznać, "idioten kamerą". Wyszło trochę nieostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 DPSko a co Ty znowu wygadujesz! Tamte APARTAMENTA są dla Gości płatnych a ja Ciebie-Was osobiście zaparszam DO NAS. APARTAMETA (ala fajnie) w domu sa dla takich własnie Gosci. Przyjeżdżają do nas od wiosny i baardzo sobie chwalą. A my tez i zapraszamy ponownie! Jest specjalna częśc dla Gości i nikt nikomu nie przeszkadza, w razie czego mozna nawet (o zgrozo! ) osobno spędzać czas...... To ja zapytam chyba Pawła... Mam skrupuły... Ale - z drugiej strony u Was tak pięknie w domu i wokół niego... Kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No. A jesli chcecie NA WCZASY do mnie to zupełnie inna sparwa! I zapraszam bardzo zapraszam ale nie wczesniej niż na wiosnę przyszłego roczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Po naradzie bojowej stanęło na tym że jednak nie jedziemy do naszej kochanej DPS'ki.. poczekamy na kolejny termin, miejmy nadzieje ze bedzie odpowiadał osobiście jesli mialbym wybierać głosowałbym za spotkaniem za miesiąc u Asi, kochana DPS'ki... wiem że teraz zamiast obstawiania kwiatkami posłużę za tarczę do rzucania lotkami :D w ramach zadość uczynienia mogę zwolnić Cię na pół roku z płacenia składek członkowskich, co ty na to? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts