Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No jakoś się umówić musimy. :evil: Proszę myśleć. :evil: Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. :D 8)

cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem ....

próbujcie dalej :lol:

nie październik, może być i listopad - a może MIKOŁAJKI ?!!!! please ...

Maksiowe dzieci i moje, może Komtur wnuki zabierze w podróż i bedzie impra !

No jakoś się umówić musimy. :evil: Proszę myśleć. :evil: Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. :D 8)

cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem ....

nie październik, może być i listopad - a może MIKOŁAJKI ?!!!! please ...

Maksiowe dzieci i moje, może Komtur wnuki zabierze w podróż i bedzie impra !

w kwestii formalnej... mam jedno dziecię :D :D w dodatku cherlające jak silnik bez oleju...

jeśli chodzi o inne terminy, to mnie ogranicza praca, a konkretnie zależy dużo od tego co uchwalą barany na wiejskiej w w-wie, jeśli będą wcześniejsze wybory (a wiele wskazuje na to że będą) to tak koło 2 tygodnie przed nimi jestem ugotowany, nie ma szans abym sie gdzieś ruszył, tak to jest jak się pracuje przy organizacji wyborów

pozdrawiam

m.

Zimą to w "komturii" proszę. Radocha duża z sauny w śnieg!

Ha, koleżanko - nie z Gagatą do Asi tylko do Gagaty! :D I nigdzie dalej. :D Może nawet na jakiś cały weekend... I nie dam się wygonić. :D Aż do niedzieli. :D Gagato, może w listopadzie...? Jeszcze nie wiem. 8) Czekam, aż apartamenta dla gości gotowe będą, cobym chociaż herbacinę jakąś mogła z Pawłem sobie zrobić. :lol: :wink:

DPSko - uuuuu..., apartamenty (jak to w swej łaskawości ładnie nazwałaś 8) ) nie będą gotowe w listopadzie NA PEWNO.

Ale APARTAMENTY w naszym domu są za to gotowe już TERAZ :D !

Uuuuu... To ja lepiej poczekam na tamte, nie będę Wam w domu siedziała, bo byście nas potem więcej nie wpuścili albo coś. :D

Też miałem rzekotkę. Lazła na górę po słupie. Piękna. Posadziłem ja na moją lipkę i po paru minutach wdrapała się tak wysoko, że zniknęła między liśćmi. :D

DPSko a co Ty znowu wygadujesz! Tamte APARTAMENTA są dla Gości płatnych a ja Ciebie-Was osobiście zaparszam DO NAS. APARTAMETA (ala fajnie) w domu sa dla takich własnie Gosci. Przyjeżdżają do nas od wiosny i baardzo sobie chwalą. A my tez i zapraszamy ponownie! Jest specjalna częśc dla Gości i nikt nikomu nie przeszkadza, w razie czego mozna nawet (o zgrozo! :o ) osobno spędzać czas...... :roll:

Piękna. Mojej też zrobiłem zdjęcie, ale wstyd się przyznać, "idioten kamerą". Wyszło trochę nieostre. :(

DPSko a co Ty znowu wygadujesz! Tamte APARTAMENTA są dla Gości płatnych a ja Ciebie-Was osobiście zaparszam DO NAS. APARTAMETA (ala fajnie) w domu sa dla takich własnie Gosci. Przyjeżdżają do nas od wiosny i baardzo sobie chwalą. A my tez i zapraszamy ponownie! Jest specjalna częśc dla Gości i nikt nikomu nie przeszkadza, w razie czego mozna nawet (o zgrozo! :o ) osobno spędzać czas...... :roll:

To ja zapytam chyba Pawła... Mam skrupuły... :oops: :oops: Ale - z drugiej strony u Was tak pięknie w domu i wokół niego... Kusi... :D :roll:

Po naradzie bojowej stanęło na tym że jednak nie jedziemy do naszej kochanej DPS'ki.. poczekamy na kolejny termin, miejmy nadzieje ze bedzie odpowiadał

osobiście jesli mialbym wybierać głosowałbym za spotkaniem za miesiąc u Asi,

kochana DPS'ki... wiem że teraz zamiast obstawiania kwiatkami posłużę za tarczę do rzucania lotkami :D :D :D w ramach zadość uczynienia mogę zwolnić Cię na pół roku z płacenia składek członkowskich, co ty na to?

pozdrawiam

m.