asia.malczewska 06.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No jakoś się umówić musimy. Proszę myśleć. Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem .... próbujcie dalej quote] coś nie doczytałam, p...aszam ... no, ale ja w kwestii konkursu, bo Gagatka dała definicję z wiki, ale odpowiedź jest nieco inna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Gagata, a czy u ciebie pada i woda wzbiera ? bo ja oglądam tvn meteo i tu straszą że Dolny Śląsk ma zalewać ... daj znać, przyjedziemy z workami - mamy wprawę, bo nas zalało w 1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Po naradzie bojowej stanęło na tym że jednak nie jedziemy do naszej kochanej DPS'ki.. poczekamy na kolejny termin, miejmy nadzieje ze bedzie odpowiadał osobiście jesli mialbym wybierać głosowałbym za spotkaniem za miesiąc u Asi, kochana DPS'ki... wiem że teraz zamiast obstawiania kwiatkami posłużę za tarczę do rzucania lotkami :D w ramach zadość uczynienia mogę zwolnić Cię na pół roku z płacenia składek członkowskich, co ty na to? pozdrawiam m. to ja czekam ... mogę jeszcze pójść na kolanach wokół kościółka, żeby się udało, ale dalej nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Po naradzie bojowej stanęło na tym że jednak nie jedziemy do naszej kochanej DPS'ki.. poczekamy na kolejny termin, miejmy nadzieje ze bedzie odpowiadał osobiście jesli mialbym wybierać głosowałbym za spotkaniem za miesiąc u Asi, kochana DPS'ki... wiem że teraz zamiast obstawiania kwiatkami posłużę za tarczę do rzucania lotkami :D w ramach zadość uczynienia mogę zwolnić Cię na pół roku z płacenia składek członkowskich, co ty na to? pozdrawiam m. Zwiększę celność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Kochana Pre...datorko, co się odwlecze, to nie uciecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.09.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Asiu-u mnie nie, u mnie mało pada (mam nadzieję że tyle żeby dla grzybków starczyło).. Ja, nawiasem mówiąc mam bardzo złe wspomnienia z '97 nie tylko ze względu na powódź.. zresztą w czasie kiedy W-w zalewało ( a tam jeszcze miaszkałam) ja była w ...Paryżu. Przez co paryż jest dla mnie związany z tak niedobrymii wspomnieniami że chyba już nigdy tam nie pojadę.. Ponieważ my mieszkamy prawie już przy Wielkopolsce - mamy coś jakby własny mikroklimat - to nasza teoria - to kiedy są kiepskie prognozy dla Dolnego Śląska nas omijają no by my prawie Wielkopolska a kiedy dla Wielkopolski...wiecie co dalej..(brzydka podgoda się dezorientuje) .. I TO SIĘ ZGADZA. Te opady to południe DŚ , na południe od Wrocka (my jestesmy na północ) - okolice Kłodzka (strasznie ucierpiało w '97), Kotliny Kłodzkiej itp, nasze górki tamtejsze... Ja zaprosiłabym do siebie na Sylwestra - ale to chyba nie przejdzie, co...? Ale Asiu - dziekuję za troskę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Sylwester u Gagaty? Ciekawa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Sylwester u Gagaty? Ciekawa propozycja. Ja bym rozważyła. Mogłoby być naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 To tak dla rozweselenia. Premier z zasadami?... NO TO PRZYPOMNIJMY TE ZASADY!! Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem. Nie będzie koalicji z Samoobroną i talibami Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy wPolsce uczestniczyć nie będziemy. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu, lub przeciwko komu toczą się sprawysądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osądzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70 Wybudujemy trzy miliony mieszkań. Wprowadzimy szybko niższe podatki. Wycofamy wojsko polskie z Iraku i Afganistanu Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. Zredukujemy administracje państwową Zlustrujemy skutecznie ,ale tylko ...piekarzy Odpuścimy grzechy łże elitą Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) Tylko, czy jest się z czego cieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Sylwester u Gagaty? Ciekawa propozycja. jestem za !!!! najwyżej "sprzedam' dzieci babci i dziadkowi i zjedziemy z wałówką i napitkiem ... Gagatko, obgadaj sprawę dokładnie z mężem, bo wiesz, nam dwa razy nie mówić - tylko, żeby sie znów nie rozsypało jak domek z kart ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Tak tak, Gagata, obgadaj z Romkiem, Pre...zeska z Pawłem, ( To tak z rozpędu Predatorko) Asia z Jackiem, a ja pogadam z komturową Majką jak się z nią zobaczę. Maksiu, pogadaj ze swoją połowicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2007 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Wszystko podtrzymuję mówiłam poważnie, zapraszam!!!!!Z Romkiem obgadam, ale on jest za i bez pytania Ma szanse się nie rozsypać "jako ten domek z kart" bo jednak sylwek to sylwek i każdy coś tam na ten czas planował więc przynajmniej TERMIN JEST PEWNY I BEZDYSKUSYJNY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 09.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Wszystko podtrzymuję mówiłam poważnie, zapraszam!!!!!Z Romkiem obgadam, ale on jest za i bez pytania Ma szanse się nie rozsypać "jako ten domek z kart" bo jednak sylwek to sylwek i każdy coś tam na ten czas planował więc przynajmniej TERMIN JEST PEWNY I BEZDYSKUSYJNY ! my w zasadzie nic wcześniej nie planowaliśmy, bo mała Hania ... - Maksiu, a wy - podobnie? bo reszta naszego zgromadzenia ma takie dylematy za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ja też uważam, że to bardzo dobry pomysł z tym terminem. JEDZIEMY!!! No chyba, żeby coś naprawdę się "zawaliło". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 I coś mi zżarło mój wpis. "Gagato, bywałem, dawno, dawno temu w Skokowej. To chyba niedaleko od Was? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.09.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No to co jakis czas wracajmy do temtu, bo trzeba będzie ustalic to i owo (jadłospis??) i JESTESMY UMÓWIENI nawiasem mówiać myslałam o min. trzech dniach (z jakimś drobnym zapasem.. ) DPSko - uprasza sie o NIEKRAKANIE Komturze - TAK tez od Wrocka na północ tylko do nas jest bardziej na północny-wschód i trochę dalej (od Wrocka). Czyli ten mój Dolny Sląsk to taka najkorzystniejsza dla Was jego część (najbliższa) bo najbardziej północna. Czyli byłby to SYLWESTER AGROTURYSTYCZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Fajny pomysł z tym sylwestrem, ale obawiam się że dla nas niewykonalny ze względu na Małgosie, nie bardzo mamy gdzie ją zostawić to jedno, a dwa że jeszcze nie nocowała nigdzie bez któregokolwiek z rodziców... hmmmm no to mamy zagwostkę m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 JESTESMY UMÓWIENI nawiasem mówiać myslałam o min. trzech dniach (z jakimś drobnym zapasem.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Fajny pomysł z tym sylwestrem, ale obawiam się że dla nas niewykonalny ze względu na Małgosie, nie bardzo mamy gdzie ją zostawić to jedno, a dwa że jeszcze nie nocowała nigdzie bez któregokolwiek z rodziców... hmmmm no to mamy zagwostkę m. Maksiu, wykaż trochę kreatywności... Jeszcze jest sporo czasu, zdążycie Małgosię nauczyć tej sztuki... A dziadkowie są u Was nieosiągalni...? Coś wymyślisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Maksiu, wykaż trochę kreatywności... Jeszcze jest sporo czasu, zdążycie Małgosię nauczyć tej sztuki... A dziadkowie są u Was nieosiągalni...? Coś wymyślisz! powiedzmy że jeśli chodzi o dziadków to jest pewien opór materii i m.in. z tego powodu zamierzamy przeprowadzić się w przyszłym roku do nowego domu, bez względu na stan zaawansowania budowy... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts