Gagata 11.09.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Maksiu - co do kreatywności - zgadzam sięz przedmówczynią - może to własnie ten moment aby zacząć.... DPSko - no co ??? chcielibyście wyjechać PIERWSZEGO?? Toć to NIEZDROWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Rad nierad - drugiego do pracy. Ale nie narzekam, lubię swoją pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2007 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jak mówi mądrość ludowa - Jak się nie da to się nie da - wyższa konieczność..rozumiem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Spadliśmy na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Nie spadać - pobudka !!!! ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.09.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...gdzie spadliśmy... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...gdzie spadliśmy... ??[/quote Gagato, na drugą stronę! Ledwo znalazłem wątek. Mea culpa, ja wczoraj też nic nie napisałem i łup! Asiu, przeprowadzkę znam i związane z tym uroki. Tfuu na psa urok. Byle nie na Dinarka bo jest uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie spadać - pobudka !!!! ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ... nooo a w dzienniku nic nie ma... żadnych foteczek nie widać, a tak super się zapowiadało... no nieładnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie spadać - pobudka !!!! ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ... nooo a w dzienniku nic nie ma... żadnych foteczek nie widać, a tak super się zapowiadało... no nieładnie ) spoko, spoko, nadrobię zimą ... ale teraz naprawdę nie mam sił i czasu, więc musisz poczekać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no czekam czekam... bo ja się kocham poprostu w takich klimatycznych wnętrzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no czekam czekam... bo ja się kocham poprostu w takich klimatycznych wnętrzach... a co budujesz remontujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja dopiero będę, jak tfu tfu tfu uda mi się sfinalizować transakcję - stara chałupa do remontu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja dopiero będę, jak tfu tfu tfu uda mi się sfinalizować transakcję - stara chałupa do remontu oczywiście ej, ale fajnie, że nie jestem sama w temacie uwielbiania starych chałup jakby co, to pytaj, co będę wiedziała to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 zasypię wszystkich pytaniami jak już dostanę klucze i pojadę ucałować trawę i zmurszałe mury... już się nie mogę doczekać normalnie kiedy będę mogła tam wejść i sprzątać, wywalać planować żeby mi się tak chciało sprzątać w domu )) hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.09.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ....aaa o to chodzi z tym spadaniem ja zawsze wchodzę do wątku przez linki z poczty i nie wiem nawet... A gdzież to Nasza Prezeska?????? (pozwoliłam sobie, a co? nieobecni racji nie mają ) A umnie jest już jest elewacja a'la pruski mur!! Jeszcze tylko pomalować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Takiej elewacji Ci "zazdraszczam". Wrzuć tu jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A gdzież to Nasza Prezeska?????? (pozwoliłam sobie, a co? nieobecni racji nie mają ) Ja Ci dam, smarkata! Niech no tylko tam do Was zajadę! Wtedy to już będę BARDZO OBECNA! I proszę natychmiast fotki elewacji wrzucić na wątek albo w dziennik. Ciekawi jesteśmy. A u mnie zaczął się bardzo gorący okres. Jutro zmiana turnusu, przyjeżdżają goście znani i zaprzyjaźnieni, będą się też stołować, więc pracy mnóstwo. A do tego trzeba latać po lesie i grzyby zbierać, bo nie jest ich tak wiele, jak oczekiwaliśmy w tak wilgotnym roku. Może w niedzielę opiszę przygodę, którą mieliśmy dzisiaj w lesie - do tej pory jestem pod wrażeniem. A Tomek po forum się szwenda, a wątek zaniedbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A kto watek wyciągnął z drugiej strony jak spadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.09.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ..no podłożyłam się (poświęciłam...) ale PODZIAŁAŁO SMARKATA - podobało mi się!! Też miałam dziś gości i zbieralismy grzybole aż miło. I własnie skończyłam - Część do mrożenia, częśc do marynatek! A jakie znalazłam!!!!! 6 koło siebie , NA ŚCIEŻCE (musiał dawno nikt tamtędy nie iść..nawet slimak bo calutkie i pieknie okrągłe) wyrośnięte, OGROMNE i do tego zdrowiutkie - śliczności, az żal zrywać...i kroić... http://images27.fotosik.pl/81/bd8b792583f1b3b9m.jpg ..żeby nie było że zmyślam Ale to juz nie ten efekt co takie główki (GŁOWY!) wychylające się z krótkiej trawy....... Elewację pokaże jak pomalujemy, a zrobilismy ja prosto - na ocieplenie położony tynk (nierówno), poprzedzielany deskami (tarcica nieobrzynana) we wzór "pruskomurowy". Żadnego malowania w pasy czy kratkę - uważam to za pomyłkę .. . Musiałam coś wymysleć bo budynek w całości jest długi i z tej strony niczym nie urozmaicomy (w sensie kształtu) bo i drzwi i ganek i tarasy są/będą z drugiej więc żeby całośc nie wyglądała jak wagon kolejowy trzeba było to czymś przełamać/urozmaicić. no i wymysliłam takie rozwiązanie. Wyszło bardzo fajnie. niebawem pomalujemy - dechy ciemny brąz , tynk biały i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Uff, ledwie żyję ze zmęczenia. Wczoraj też nazbieraliśmy i dzisiaj w kuchni trzeba było je zagospodarować. 4 pełne kosze przerobiłam i na razie (do jutra, hihihi) nie mam ochoty na spotkanie z grzybami. Goście też nazbierali i trzeba je im posuszyć. Jest roboty z tym, ale... przecież o to chodziło, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts