Anoleiz 02.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ech ale mi smaka narobiłyście tymi grzybami ) a tu las daleko, czasu nie ma ... chyba normalnie urlop wezmę i na grzyby się gdzieś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A rydzów nie ma..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Choć wiem juz jak wyglądają paskudy..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.10.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 A ja dziś przerabiam winogrona na wytrawny napój energetyzujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Uuuuuuu - będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 To chyba już wiemy, co Tomek na Sylwestra do Gagaty przywiezie. Mniammmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.10.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Rydze są w zamrażarce. Mam nadzieję, że jeszcze coś dozbieram. Jeśli chodzi o napój energetyzujący, to nie wiem czy zdąży odpowiednio dojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 eeeetaaam........ nie muuuuuuuuuuusi.... wcaaaaaleeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 eeeetaaam........ nie muuuuuuuuuuusi.... wcaaaaaleeee.... właaaaaaaśnieeeeeeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Do Sylwestra daleko, może zwietrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 eeeetaaam........ nie muuuuuuuuuuusi.... wcaaaaaleeee.... właaaaaaaśnieeeeeeee..... W komturii trochę chłodnawo. Jak to w starych krzyżackich zamkach Dogrzewam gąsiorek z nastawem przy pomocy żarówki. Soczek ma piękny czerwony kolor i lecą bąbelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Do Sylwestra daleko, może zwietrzeć Jea, czy Ty zebrałeś w avatarze wszystkie swoje gacie z RW? Takiego avatara nie ma nikt - tyle treści w tak małym obrazku! Jesteś debeściak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Do Sylwestra daleko, może zwietrzeć Jea, czy Ty zebrałeś w avatarze wszystkie swoje gacie z RW? Takiego avatara nie ma nikt - tyle treści w tak małym obrazku! Jesteś debeściak! Eee, funfel mnie chyba lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jak wszyscy, nasz kochany futrzaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Asiu współczuję bardzo odejścia Śpioszki... wiem jak to boli bo pożegnałam 2 moje kotki w ten sposób... DPSku poszukaj tutaj http://forum.miau.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Sylvunia - dzięki, właśnie jestem w trakcie rozmów, nie chcę zapeszyć. Jeśli się uda, to zostanę szczęśliwą właścicielką bardzo pięknej kici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Hm... Wygląda na to, że nie uda mi się z tą kicią. Przyznałam się, że mam psa, kicie wolą spać na strychu niż w pokojach, i mają do "obskoczenia" stodołę i pokaźne podwórko oraz ogród... Chyba wezmę wiejskiego buraska od sąsiadki, ona zawsze ma kocięta na zbyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Melduję, że dziś "Sylwestrowych" rydzyków zero Ale to co jest zamrożone, to mało nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Hm... Wygląda na to, że nie uda mi się z tą kicią. Przyznałam się, że mam psa, kicie wolą spać na strychu niż w pokojach, i mają do "obskoczenia" stodołę i pokaźne podwórko oraz ogród... Chyba wezmę wiejskiego buraska od sąsiadki, ona zawsze ma kocięta na zbyciu... DPS nie martw się ważne że kociak będzie miał u Ciebie dobre miejsce, a że nie będzie spał w pokoju a na strychu no to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.10.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Tomku - a co z nich zrobimy? Mmmmm...... ..znaczy się z tych rydzków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts