Gagata 18.10.2007 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 O cholera, a ja własnie nieraz rezygnowałam z dzwonienia kiedy wiem że Romek w aucie za kierownicą.. i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.10.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Gagato, moim zdaniem, duża wprawa za kierownicą specjalnie nie przeszkadza w rozmowie, ale... licho nie śpi. Oczywiscie mniejsze ryzyko, jak ma się słuchawke w uchu, albo zestaw głosnomówiący. Trzeba zawsze za kierownicą myśleć i reagować w zależnosci od sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.10.2007 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Własnie chodzi o to licho...po co je kusić??Ja nieraz gadam przez komóre za kierownica ale genralnie to staram się zjechac gdzies na bok, jednak wole miec przede wszystkim wolne OBIE RĘCE.. Ważne, że , jak rozumiem, nic poważnego się nie stało....!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.10.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Hej, jak pięknie:-))) Warto było po nocy czekać! A denerwowałam się STARSZNIE....! Nie ma Leppera Giertycha też Normalnie cieszę się z tego prawie równie mocno jak z wygranej PO!!! Czyżby wreszcie miało być NORMALNIE??? Ech, jak ja się cieszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.10.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Halllooo! gdzieśta ??? Gadam ci ja sama z sobą... ale nie chcę iść do wątków z definicji politycznych nie NIE O TO CHODZI.. tzn nie o to żeby sie opluwać tylko żeby się razem cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Też się ogromnie cieszymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 22.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 wszyscy pewnie leżą złożeni kacem z radosnego oblewania tego faktu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.10.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ja jestem okropnie niewyspana bo najpierw czekałam i czekałam a potem po ogłoszeniu to sie tak podnieciłam że ze spania nici - ogądałm wszystko w TV jak leci żeby się uśpic a tu nic - tylko radosna gonitwa myśli w głowie No ale dziś już spokojniej, jak widać - życie z oknem takie jak wczoraj..tylko jakby okulary bardziej różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 I ludzie na ulicy bardziej uśmiechnięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.10.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ojejej ...zeby to juz tak zostało....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Hej, cześć, kochani! Piękny czas nam nastał! Jako jedna z zagorzałych antykaczystek wczoraj świętowałam strrrrrasznie, ażem się napiła winem jak bąk! Dzisiaj nawet nie mam tupotu białych mew, tak się wczoraj cieszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.10.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 ..bo wypite w słusznej sprawie he he ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 My dziś bedziemy swiętować, bo wczoraj zbyt późno wróciliśmy. Takie święto, że i tydzień mozna świętować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jakoś od razu mi się z Sylwestrem skojarzyło. Trzeba chyba powoli się organizować z zaopatrzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.10.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No ale naprawdę POWOLI..Jeszcze nie mam nawet listopada Ale też nic nie stoi na przeszkodzie aby poustalać nieco już teraz. Ja na pewno zrobię jakies zupki bo tudno żeby ktoś to wiózł (barszczyk? żurek?) Postaram sie tez o karpia w postaci może smazonej może wędzonej może jednej i drugiej albo jeszcze innej - w końcu to lokalny specjał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ja się postaram o gołąbki i chyba o sałatkę jarzynową. Przydałby się jeszcze bigos i jakieś mięsiwo pieczone. Myślę, że alkohol to każdy zorganizuje we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ja się postaram o gołąbki a dolecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.10.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ..byle w locie nie wystygły... DPS-ko super! Tez jestem za bigosem i mięskiem, poczekajmy jeszcze na Asię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.10.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No i może Maksie sie zdecydują .... pozostawić dzieci na pastwę rodziców ......?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.10.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Muszę Wam opowiedziec - byłam na warsztatach z ropoznawania ptaków - u nas to miejscowa specjalnośc - ptaszyska (oprócz karpia..) -bardzo to było fajne, najpierw troche teorii a potem wycieczka po stawach z lunetą i lornetkami. Wyobraźcie sobie - widziałam 8 (słownie OSIEM) bielików siedzących obok siebie! Ależ to są ptaszyska!! Siedziały sobie na brzegu jak takie napuszone i opierzone wielkie psy (chmm...takie miałam skojarzenia ) Podano nam tez rewolucyjną informację - otóż godlem Polski wcale nie jest ORZEŁ! jest nim BIELIK...... Całe życie sie człowiek uczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts