Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gagato, moim zdaniem, duża wprawa za kierownicą specjalnie nie przeszkadza w rozmowie, ale... licho nie śpi. Oczywiscie mniejsze ryzyko, jak ma się słuchawke w uchu, albo zestaw głosnomówiący. Trzeba zawsze za kierownicą myśleć i reagować w zależnosci od sytuacji.

Ja jestem okropnie niewyspana bo najpierw czekałam i czekałam a potem po ogłoszeniu to sie tak podnieciłam że ze spania nici - ogądałm wszystko w TV jak leci żeby się uśpic a tu nic - tylko radosna gonitwa myśli w głowie :D

No ale dziś już spokojniej, jak widać - życie z oknem takie jak wczoraj..tylko jakby okulary bardziej różowe :wink:

I ludzie na ulicy bardziej uśmiechnięci. :D

Hej, cześć, kochani! Piękny czas nam nastał! Jako jedna z zagorzałych antykaczystek wczoraj świętowałam strrrrrasznie, ażem się napiła winem jak bąk! :lol: 8)

Dzisiaj nawet nie mam tupotu białych mew, tak się wczoraj cieszyłam. :D :D :D

My dziś bedziemy swiętować, bo wczoraj zbyt późno wróciliśmy. Takie święto, że i tydzień mozna świętować.

No ale naprawdę POWOLI..Jeszcze nie mam nawet listopada :wink:

Ale też nic nie stoi na przeszkodzie aby poustalać nieco już teraz.

Ja na pewno zrobię jakies zupki bo tudno żeby ktoś to wiózł (barszczyk? żurek?) Postaram sie tez o karpia w postaci może smazonej może wędzonej może jednej i drugiej albo jeszcze innej - w końcu to lokalny specjał! :D

Muszę Wam opowiedziec - byłam na warsztatach z ropoznawania ptaków - u nas to miejscowa specjalnośc - ptaszyska (oprócz karpia..) :o -bardzo to było fajne, najpierw troche teorii a potem wycieczka po stawach z lunetą i lornetkami. Wyobraźcie sobie - widziałam 8 (słownie OSIEM) bielików siedzących obok siebie! Ależ to są ptaszyska!! Siedziały sobie na brzegu jak takie napuszone i opierzone wielkie psy (chmm...takie miałam skojarzenia :roll: :oops: )

Podano nam tez rewolucyjną informację - otóż godlem Polski wcale nie jest ORZEŁ! jest nim BIELIK...... Całe życie sie człowiek uczy....