DPS 28.10.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Aha... W ten brak natchnienia to mogę uwierzyć, w brak czasu - nie do końca. Trudno, poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.10.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Dzięki i za to Nie będe nawet pisać o tym (pierwszy i ostatni raz ), że ... w połowie grudnia mam obrone pracy inzynierskiej która nie istnieje jeszcze poza moja wyobraźnią... na urodzinki dostałam maszynę do szycia która stoi i kusi żeby sie nia zająć (ach jak kusi!!!) a ja biegam od pana Janka do pana Andrzeja od elektryka do hydraulika, szukam częsci do kuchni (znalazłam! w Ostrowie Wlkp) itp itd...ja prawie nie stnieje poza budową..uświadomiłam to sobie niedawno...to rodaj uzależnienia, jestem pewna. Przyznam, że najchętniej jak już otwieram komp i Muratora to czytam o cudzych budowach ! Np ostatnio, dla relaksu, zwiedzam forum o domach z bala - baaardzo ciekawe! Polecam. pewnie i ja kiedys taki dom postawię.. Kurza stopa - ale przyjdzie wreszcie moment kiedy z przyjemnością ( i natchnieniem !) zasiąde i opiszę wszystko..! Bo opisanie tego co dotąd sprawiło mi wielka frajdę i satysfakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 W połowie grudnia? To ja bym szybko brała się do jej pisania. Już Ty lepiej nie pętaj się po forach, tylko pisz. Pracę. Kciuki trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.10.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No ale wiesz...nie muszę napisac w tym roku...mam czas do przyszłego.... Nie moge się nie pętać-to gdzie mam szukac inspiracji, adresów, materiałów itp?? Ale kciuki trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 E, no skąd ja miałam wiedzieć, że to grudzień przyszłego roku? Nie ma mowy, kciuki potrzymam jak już będziesz bronić. A skoro się koniecznie chcesz pętać , to proszę się częściej do AGRO zapętywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Przyzwyczaiłam się już, że czas tzw. "po sezonie" tak naprawdę jest czasem większego zabiegania dla mnie niż sezon. W sezonie wiadomo, są goście i trzeba siedzieć na miejscu i zajmować się nimi. A po sezonie... Mam już za sobą dwa spotkania z posłem, jedno z marszałkiem i zarządem województwa, następne z członkiem zarządu. około 10 spotkań roboczych związanych z realizowanymi u nas projektami w zakresie turystyki, w planie pilotowanie dwóch grup szkolących się na agrogospodarzy, wyjazd z referatem o agroturystyce do Niemiec, uczestnictwo w pracach Lokalnej Grupy Działania, wydanie kolejnego folderu, być może wejście do zarządu stowarzyszenia działającego wokół naszego parku krajobrazowego... Po prostu ciężko mnie zastać. I tak to się dzieje poza sezonem u agrogospodarzy. Szkolenia, wyjazdy, wszelakie prace itp. Zawsze mam wtedy poczucie braku czasu i lekkkiego zagubienia logistycznego - boję się, żeby o czymś nie zapomniec i ze wszystkim zdążyć. Na forum odpoczywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.10.2007 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No - w końcu - Pre...zzzz..ekh..ekh...datorka Ale chyba jednak w przypadku "przeciętnych" forumowiczów okres wakacyjny jest luźniejszy.. Chociaż - czy ja wiem - generalnie pewnie trudno mówic o regułach. Ale na pewno temat argroturystyki kojarzy się z wakacjami i wtedy tez jakoś chce sie o tych tematach rozmawiać.. O pogodzie, o grzybach, o ptakach, o roślinach itp itp, o żeglowaniu i innych takich.. A teraz.. Ja to w ogóle jesienią poddaję sie tej "jesiennej melancholii" i dobrze sie z tym czuję (bo to naturalne jesienią) ale to także objawia się mniejszą aktywnością a wiekszym, że tak powiem, skupieniem na sobie. Urodziłam sie jesienią i badzo ja lubię, ta słoneczną, niekoniecznie bardzo ciepłą.. Ale i ta szara ma swoje uroki. A konkretnie uroki te polegaja na tym, że docenia sie bardziej swój dom, kominek, cieły piec i różne jesienne napitki:-)) Juz nie piwo - piwo wróci latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No - w końcu - Pre...zzzz..ekh..ekh...datorka Mówiłam Ci, smarkata jedna, żebyś mnie nie przezywała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A co do wakaqcji... No cóż, może i jest w tym trochę racji. A jesień też lubię. Nie będę się rozwodzić, bo powiedziałaś za mnie. A Tomka to gdzieś wcięło od wczoraj chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.10.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 SAMARKATA! Uwielbiam Cię za to ! Proszę częściej Szczególnie po tegorocznej "zmianie kodu" No a Tomasz się uchyla...przylać mu czy co ?? (..może zareaguje na prowokację..) Szukam zdjęć ganków drewnianych - DPSko może coś pomożesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Melduję się wezwanie Pre... khm, khm... datorko. Zalatany jestem wielce. Tu w Warszawie tempo takie wielkie, korki na ulicach... Nie to co w "komturii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No dobra, niech Ci będzie, Tomaszu. Gagatko, tak na szybko to ja tylko to znalazłam... Może tam jakieś adresy stronek ciekawych są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.10.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 O! nie pomyślałam żeby tędy.....Bardzo Ci dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 I dlatego zostałam Predatorką. Bardzo proszę, nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Przepiękne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tomek, a masz w komturii ganek? Albo planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.10.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Szukam zdjęć ganków drewnianych - DPSko może coś pomożesz?? Zajrzyj do galerii Madd: http://www.madd.fotosik.pl/ Piękny domek zbudowała http://images20.fotosik.pl/132/d001100b903a4868.jpg http://images21.fotosik.pl/82/c72f17e4e77c40c6.jpg http://images27.fotosik.pl/57/ac7fefe3563e9ca4med.jpg http://images26.fotosik.pl/57/dc9157f4c2fcce1cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.10.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Słoneczko - oglądałam juz ten ganek i CAŁY TEN PRZESLICZNY DOMEK:) Wszystkie zdjęcia bo bardzo mi sie podoba....A ten geneczek to dzieło sztuki - te słupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.10.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Eh... A kuchnię kaflową widziałaś? Mój nie chce się na taką zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mam jeszcze taki ganek w swoich zbiorach, ale nie zapisywałam autorów zdjęć Jeśli ktoś rozpozna swoje, może się nie obrazi? http://img68.imageshack.us/img68/7632/werandaiganekqt8.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts