Gagata 06.11.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ale - udanej imprezki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Oby była co najmniej tak udana jak nasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ej, ludziki, a co ze strojami sylwestrowymi???? Robimy elegancję francję czy planujemy siedzieć przed kominkiem (piecem, etc.) w dzinsach ? Bo to poważna sprawa taki strój, nie baby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Sorrki. Zapomniałam, że pisząc ostatni post, nie zdjęłam czapki niewidki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.11.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 O strojach żem kurna nie myślała...raczej jakos tak swobodnie chyba... tu wiejska chata to raczej PO WIEJSKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 E tam po wiejsku. Cały rok mam po wiejsku, to chociaż na Sylwka chcę wyglądać po ludzku. Mam zamiar założyć spodnie, ale typowo wieczorowe, cienkie, eleganckie, do tego takiż żakiet i bluzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.11.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No jak najbardziej jak najbardziej...przynajmniej mamy jasność ze strony Pani Pre....ekhe ekhe..datorki Stanowisko zobowiązuje Ja wyskoczę w fartuchu, takim wiecie non-iron w kwiaty, do tego gumofilce, jak przystało na GOSPODYNIĘ... Wy jesteście GOŚCIE to CO INNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Mogę na luzie? Od krawata głowa mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ja wyskoczę w fartuchu, takim wiecie non-iron w kwiaty, do tego gumofilce, jak przystało na GOSPODYNIĘ... Aha... Akurat. Pewnie masz taką kreację, że nam wszystkim oko zbieleje. Tomek, jeśli o mnie chodzisz, to przecież wiesz z doświadczenia - slipki i będzie OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.11.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kreacja - he he. Nie znasz mnie jeszcze kochana Kreacja to nie ja. nie po to sie człowiek na wieś wyniósł do łąk, lasów i ptaszków żeby w kreacje wskakiwać Tak serio - to mysle że jak kto chce. Żeby sie dobrze czuć. W zeszłym roku z nikim sie nie umawiałm, ale ludzie przyszli na luzie raczej chyba własnie wychodząc z założenia że na wsi to nie żaden bal exclusiw. jedna znajoma przyjechała w kreacji i jak zobaczyła że ja w dzinsach, golfiku i w trampkach to KAZAŁA MI przynajmniej trampki przebrać. Ale potem generalnie każdy się dobrze bawił czy w kreacji czy nie. Zawsze to i na dwór się wyjdzie (nie wiem jak z pogodą), może ognisko, wygodniej będzie, sugeruję, bez jakichs tam przesadnych toalet Ale troche elegancji niegdy nie zaszkodzi:-))) Ja się może wyrażę w biżuterii DPSka - w żakiecie Komtur - w braku krawata (przecz z krawatami!) Asia - jak tylko sobie życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Mogę na luzie? Od krawata głowa mnie boli " Krawat to pętla. Nigdy nie wiesz kiedy się zaciśnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 08.11.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 to my w na luzie się wpraszamy, wystarczy już tego "służbowego" elegancenia się na co dzień w pracy - ulżyło mi, uff ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.11.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Rzucę wam foto kominka. Napewno jest to szczyt tego co można sobie wymarzyć. Zwłaszcza w gospodarstwie agroturystycznym. http://www.autocult.com.au/img/gallery/CARmageddon1543.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.11.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Choć jestem zdania że jeleń powinien być cytrynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Rzucam w miarę aktualne fota z mojej budowy. http://galerie.superfoto.pl/zdjecia/galerie/a/1/2/5/438841_d.jpg W oczekiwaniu na więźbe... Jutro ma się zjechać. ...Podobno... http://galerie.superfoto.pl/zdjecia/galerie/a/6/5/6/438840_d.jpg Widok z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Wiochman - pięknie Ci się domek pnie do góry! Kominek - po prostu ekstra! Ja tam jelenia na fioletowo bym walnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ja tam myślę że turkusowy by pasował bardziej... do oryginalnego designu i dopełniłby kolorystycznie całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Fajny ten kominek choć nie wiem czy chciałbym mieć taki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Oooo, Maksiu, znalazła sie nasza zguba! Ty to pewnie zastanawiasz się czy byłoby Cię stać na postawienie takiego czegoś w domu. A jak z imprezą? Myślisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Oooo, Maksiu, znalazła sie nasza zguba! Ty to pewnie zastanawiasz się czy byłoby Cię stać na postawienie takiego czegoś w domu. A jak z imprezą? Myślisz coś? co do imprezy to już wszystko obmyślone na 100%... nie będzie nas widać jakoś nie dane nam szybko sie spotkać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts