tomek1950 18.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 To całe Beaujoalis Nouveau to jeden wielki marketing. Dla mnie to straszny sikacz i tyle. Zgadzam się z Tobą, że nie sa to wina wysokiego lotu, ale pomysł marketingowy i wykonanie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 To całe Beaujoalis Nouveau to jeden wielki marketing. Dla mnie to straszny sikacz i tyle. Zgadzam się z Tobą, że nie sa to wina wysokiego lotu, ale pomysł marketingowy i wykonanie świetne. jak szwedzkie piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Leszku, szwedzkie piwa są gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.11.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Hej kochani, dotarłam do rodziców i znowu wprosiłam się na komputerek czytam i czytam, a wy już dwie kartki od ostatniego razu zapisaliście ... w kwestii formalnej: 1. Gagata, dzieki za podwójną sofkę - my razem z mężem wyglądamy trochę jak przecinki to możemy nawet pojedyńcze zasiedlić - może nawet byłyby milej ? 2. najbardziej lubimy wina wytrawne czerwone, ale pijemy co jest, ważne ze w odpowiednim towarzystwie 3. jeżeli chodzi o nasze nalewki, oto mamy: czarny bez, smorodinę, wiśniówkę, czerwoną porzeczkę, aronię i miętkę ... pomysł ze śpiworami świetny, my zawsze pakujemy naszą domową "ikeową" kołdrę 2x2m i zawijamy się w rulonik! pozdrówka![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witaj Asiu. Napoje prawdy przywieziemy urozmaicone. Tylko KOMTURSKIE coś kolor zmienia Najpierw było czerwone, później różowe, a teraz zrobiło się prawie białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Tomek, Ty sprawdź, czy czasem jakiś sąsiad nie odlewa sobie komturskiego, a w zamian ... wody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 22.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Przyglądam się poruszeniu na forum i myślę że warto pomyśleć o dniu PO tym wiekopomnym spotkaniu. Jakiś Alkaprim, jakieś sole trzeźwiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Przyglądam się poruszeniu na forum i myślę że warto pomyśleć o dniu PO tym wiekopomnym spotkaniu. Jakiś Alkaprim, jakieś sole trzeźwiące... albo najzwyklejsza woda z łyżeczką sody oczyszczonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 22.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Przyglądam się poruszeniu na forum i myślę że warto pomyśleć o dniu PO tym wiekopomnym spotkaniu. Jakiś Alkaprim, jakieś sole trzeźwiące... albo najzwyklejsza woda z łyżeczką sody oczyszczonej Masz rację... To takie bardziej agroturystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Agroturystycznie to sos z kiszonej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.11.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to wstać nastepnęgo dnia jak nowo narodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.11.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. Spać z kurami? Sorry, mam inne preferencje sek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Tomek, Ty lepiej sms-y sprawdź, bo nie odpowiadasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Pre... nic nie doszło. Na priva wysyłam Ci numery kom. mojej i Majki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.11.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to wstać nastepnęgo dnia jak nowo narodzony no i dlatego preferuję grappę, co i wam wszystkim polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.11.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 中華人民共和國 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.11.2007 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Obrządki są czysto chrześcijańskie (tu wino w wodę nikt nie zamienia). Bać się nie nalezy. I tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Ano - trzeba kury z kurnika wypuścić na wybieg i nakarmić oraz wody im dać, trzeba psa i koty nakarmić, wstawić ziemniaki dla kur do gotowania, kaszę dla pieska, obejście ze śniegu obmieść, w kuchni rozpalić... i już można zjeść śniadanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts