DPS 24.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Obrządki są czysto chrześcijańskie (tu wino w wodę nikt nie zamienia). Bać się nie nalezy. I tak trzeba. To zależy, czy się jest "swój" czy "dostojny" gość. "Dostojni" goście mają spokój, "swoi" i tak się budzą, więc mogą pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To zależy, czy się jest "swój" czy "dostojny" gość. "Dostojni" goście mają spokój, "swoi" i tak się budzą, więc mogą pomagać. Ja bym byla dostojno swoja. Po pierwsze wyspac sie , zjesc sniadanko i mozna sie obrzadzac Moze byc ? Zapomnialam o swinkach , jakby byly malutkie , albo baranki to bym mogla siedziec tydzien I kozy tez. Bym dlugiemu miala co opowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.11.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To może bądżmy mniej AGRO a bardziej TURYSTYCZNI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To może bądżmy mniej AGRO a bardziej TURYSTYCZNI.... Czyli: "zaprawa poranna" by nabrać kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To zależy, czy się jest "swój" czy "dostojny" gość. "Dostojni" goście mają spokój, "swoi" i tak się budzą, więc mogą pomagać. Ja bym byla dostojno swoja. Po pierwsze wyspac sie , zjesc sniadanko i mozna sie obrzadzac Moze byc ? Zapomnialam o swinkach , jakby byly malutkie , albo baranki to bym mogla siedziec tydzien I kozy tez. Bym dlugiemu miala co opowiadac Nie ma tak dobrze, moja droga. Najpierw zwierzęta, potem ludzie do karmienia. A te świnki to Ty być chciała głaskać czy jeść? Kozę mogę od sąsiadki przyprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.11.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 "zaprawa poranna"??? chmm..chmm.. - można to CO NAJMNIEJ dwojako rozumiec Ale mam teraz roboty (wnętrza) - Jeżdżenie, szukanie, przywożenie, PROJEKTOWANIE (najwyższy czas!!) - nie ma czasu załadować..... Całe piątki zwykle we Wrocku bo i stamtąd cos czasem konieczne itp Chcielismy to i owo przed zima jeszcze zrobic ale juz ... ZA PÓŹNO... (patrzę przez okno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 W komturii jedna sciana niepotynkowana. Wiaderka z tynkiem przyjechały do Warszawy. Kończymy wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.11.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ..Ale slicznie jest tak biało i zimowo... mimo wszystko... Bo tu u mnie za oknem jest własnie tak - brak chlapy, pośniegowego błota (zgniłego jabłka jak na to mówiłam w dzieciństwie.. ) tylko bialo i spokojnie........... Panowie pracują we wnetrzu więc ich nie widac i nie słychać, można prawie udawac że ich nie ma .. Znalazłam świetne drewniane meble , chyba je pokupujemy dla Gości - są z surowego drewna - będe miała malowania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Gagatko, czy ta firma meblarska ma stronę internetową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Mam takie nieśmiałe pytanie Którego zaczynamy i którego kończymy. Przysłowie mówi, że na trzeci dzień gość i ryba zaczynają... I jeszcze jedno pytanie do Gagaty i Pre... datorki. Jakie napoje preferują Romek1950 i Paweł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.11.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Słoneczko Podaję adresy: http://www.stylowemeble.szczecin.pl (tu zrobią na zamówienie, swoja techniką (grube, masywne meble, świetne!) co sobie zażyczysz! I faktycznie negocjują ceny. http://www.1000mebli.pl (tu można zamówić wersję z surowego drewna do pomalowania samodzielnie, co mnie interesuje, no i polecam - zajrzyj na meble kute - jest tam link - bardzo ładne rzeczy!) Komturze - ja zapraszam na 3 dni (do od 31 grudnia do 2 stycznia) co by sowbodnie dojśc do siebie a może i okolice troszkę zwiedzić.. Ale nie każdy zdaje sie może Ale PODTRZYMUJĘ Romek1950 lubi piwo i wódeczkę - takie proste męskie przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 bym "zapomniala" , tak ja to "zrobilam" w srode. Nasiona pomidorow wyladowaly w koszu , a mnie tylko powiadomili, moja wina i tylko moja wina...... Zachcialo mi sie listu certyfikowanego, a one sa prawie wszystkie sprawdzane. Nasion i tego typu badziewia nie wolno tak sobie wysylac. Ale nic sie nie stalo, zrobie ich w balona i wysylam teraz zwyklym listem. heee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Nic nie rozumiem. Jakie pomidory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Nic nie rozumiem. Jakie pomidory? Pomidory, zwykle Paradajki jak to mowia za poludniowa granica polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Smaczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Pomidory, nie nasiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 napewno czerwone, choc jeden gatunek jest krymskich fioletowo-ciemnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 nie nasiona, znaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 napewno czerwone, choc jeden gatunek jest krymskich fioletowo-ciemnych To może jest bakłażan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 napewno czerwone, choc jeden gatunek jest krymskich fioletowo-ciemnych To może jest bakłażan? paradajki w ksztalcie gruszki, 100% pochodzenia organicznego od kilku pokolen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts