Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

Ja mam nadzieję że Państwo znacie terminologię typu np - "wjazd na rondo na godzinę 18.00, wyjazd na godzinę 9.00" - czy to jest dla Was czytelne? :roll: :D

Szczerze mówiąc... nie bałdzo :D

Ale się nie przejmuj trafię. Już namierzyłem pobliskie Sagany :wink:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tomek, ja za pierwszym razem też taki kozak byłam. "Trafię, przecież mamy mapę, z tej wsi do tamtej i jesteśmy". Tylko, że tam nie ma oznaczeń. Ty lepiej dobrze czytaj tę instrukcję, bo będziesz błądził na finiszu, wiem coś o tym. :lol:

Tomek, ja za pierwszym razem też taki kozak byłam. "Trafię, przecież mamy mapę, z tej wsi do tamtej i jesteśmy". Tylko, że tam nie ma oznaczeń. Ty lepiej dobrze czytaj tę instrukcję, bo będziesz błądził na finiszu, wiem coś o tym. :lol:

W razie czego bedę dawał znaki dymne, bo komórka pewnie tam nie będzie miała zasięgu. :D :D :wink:

Tak tak Słoneczko coś W TYM STYLU 8)

..fajne :D

Słuchajcie! Wyobraźcie sobie że rondo to ... ekh ... ekh ...zegarek.. :o ..okrągły :roll: ..

Wjeżdżacie na godzinie 18.00 (dół tarczy zegarka) a wyjeżdżacie na - i to zależy. Jak jedziecie np na rondzie w prawo o kąt 90 stopni to wyjedziecie z ronda na godzinie.....???? No proszę - ZAGADKA :D NA KTÓRĄ GODZINĘ WÓWCZAS WYJEDZIECIE Z RONDA?

Zaskoczę Was - komórki działają - nie wszędzie i nie zawsze ale działają!

A opis jest tak szczegółowy że nie można nie trafić. Drukujecie go, karteczkę bierze w łapkę pilot i - pilotuje!

Ale PO CO oznaczenia na drogach :o ?? Przecież my - miejscowi wiemy jak dojechać 8) :D :D Nawiasem mówiąc podobnie zbędne jest używanie kierunkowskazów....oraz świateł drogowych.. JA wiem gdzie skręcam i JA widzę. I TO W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZY :evil: :evil:

CZY OPISY DOTARŁY?

Tak tak Słoneczko coś W TYM STYLU 8)

..fajne :D

Słuchajcie! Wyobraźcie sobie że rondo to ... ekh ... ekh ...zegarek.. :o ..okrągły :roll: ..

Wjeżdżacie na godzinie 18.00 (dół tarczy zegarka) a wyjeżdżacie na - i to zależy. Jak jedziecie np na rondzie w prawo o kąt 90 stopni to wyjedziecie z ronda na godzinie.....???? No proszę - ZAGADKA :D NA KTÓRĄ WÓWCZAS WYJEDZIECIE Z RONDA?

Zaskoczę Was - komórki działają - nie wszędzie i nie zawsze ale działają!

A opis jest tak szczegółowy że nie można nie trafić. Drukujecie go, karteczkę bierze w łapkę pilot i - pilotuje!

CZY OPISY DOTARŁY?

Przepis dotarł. :D

Nie jestem tylko pewien, czy uda się przyjechać na rondo dokładnie o 18.00. Jesli przyjadę wcześniej, to nie ma sprawy, poczekamy. Gorzej jeśli dojedziemy później. :o :wink: :D

Alebo se GPSa zainstalujta ;)

Mam GPSa, ale on twierdzi, że Doliny Baryczy nie ma. :D

Bez obaw Gagato. Trafimy. Jeśli nie, to Wy nas bedziecie szukać, lub zostaniecie bez napitków. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...i bez RYDZÓW :-? - do tego dopuścić nie można!!!!

Znajdziemy Was nie ma obaw :D :D Żeby Was tylko nie przysypało..... (eee-to juz nie te czasy kiedy zima była zimą :roll: )

UWAGA UWAGA - zakładam że przjedziecie jak najwcześniej! Nie na ostatnią chwilę..

Zapraszam też dzień wcześniej 30.12 (niedziela), jeśli kto może (i chce :wink: ) - wtedy juz od rana można by śiwętować koniec roku 2007 8) :D

...i bez RYDZÓW :-? - do tego dopuścić nie można!!!!

Znajdziemy Was nie ma obaw :D :D Żeby Was tylko nie przysypało..... (eee-to juz nie te czasy kiedy zima była zimą :roll: )

UWAGA UWAGA - zakładam że przjedziecie jak najwcześniej! Nie na ostatnią chwilę..

Zapraszam też dzień wcześniej 30.12 (niedziela), jeśli kto może (i chce :wink: ) - wtedy juz od rana można by śiwętować koniec roku 2007 8) :D

Po rydze pojadę po świętach do "komturii". Są tam zakamuflowane bo w Warszawie by "dotrwały" do Sylwestra. :wink:

Wpadł zięć i znalazł Waszą posiadłość w moim GPSie! :D Co fachowiec, to fachowiec.

Bardzo chętnie przyjedziemy w niedzielę. :D :D :D :D :D

Jak się zbierzemy, to wyjedziemy. :D

W tej chwili leżymy powaleni kolejny raz grypą. Oboje. Przygotowania do świąt nas powaliły.

Mamy jakieś 6 godz. jazdy więc pewnie po południu.

Ale końska droga jest. :D

Uuuuu...no ja też taka jestem po ostatniej chorobie wczorajsza ALE SIĘ NIE DAM!

Będziemy sie razem KUROWAĆ 8) 8) ...może byc miło... :p

W każdym razie - poprosze sygnałkę jak juz wyruszycie z domu i jakby co - będziemy w kontakcie :D

Komórkę wysyłam na priv, choć chyba macie (no - oprócz Asi)

H5N1 to chyba nie jest, bo jeszcze nie ćwierkam.

Twojej komórki nie mam, bo "została" w starym aparacie i jest nie do odzyskania.