YreQ 08.08.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie Tak sobie pomyślałam, że różne grupy się potworzyły..... a to "miastowe" a to powiatowe i wojewódzkie i wiekowe i budujących ten sam projekt......itd. Sama mam ............... przypadłośc a może jakąś magnetyczną zdolnośc natrafiania na swoje imienniczki w róznych sytuacjach życiowych. Na forum pisałam z dziewczyną (nicku nie podam ) ...okazało się, że też Agnieszka....... Może budujące Agnieszki forumowiczki chciałyby się skrzyknąc........... hmmm a może "spisac" w jednym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 11.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 To ja się zapisuje Mysle ,że będzie nas sporo bo bum na Agnieszki to lata 70 więc "idealny "wiek na inwestorki No Agnieszki zgłaszajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj No dokładnie...... tyle że teraz chyba opalają swe piękne Agnieszkowe ciała gdzieś nad morzem i nawet nie wiedzą, że na nie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 11.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Pewniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No, YreQ, zapisz mnie do Klubu A wiesz, tez oglądałam program, o ktorym piszesz w swoim dzienniku dzis, i tez mi te slowa utkwily w glowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj Telepatia czy CUŚ ? Niby takie proste a prawdziwe...... ech życie..... A z imieniem nie macie tak, że przyciągacie imienniczki ? Kiedyś zmieniłam fryzjerkę (Agnieszkę - cięzko było się do niej dostać)- u mnie to święto, bo do TYCH salonów zaglądam dość rzadko ( inwestorek lubi długowłose - to mu mogę raz na jakiś czas zapewnić, gorzej z długonogimi ), rozgadałam się z "obcinającą" ..... okazało się, że też Agnieszka...... Robiłam podyplomówkę, wpadłam już na drugi zjazd ( ludzie zżyci ), sala pełna, przysiadam się do dziewczyny.... też Agnieszka (ta z pierwszego wpisu w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 12.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 hej tu Aga pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.08.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 hej tu Aga pozdrawiam Witaj Aga .... jest nas już 4..... Następna proszę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 14.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Cześć moje imienniczki YreQ budujesz piękny domek, dwie takie realizacje są w moich okolicach, pięknie sie prezentują Gdy myślę, że nie ma gorszych fachowców od moich, to czytam Twój dziennik i już wiem, że nie jestem jedyna z takimi problemami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.08.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Fajny pomysl Ja co prawda Agnieszka tylko z biezmowania wiec chyba wpisalam sie tu ciut nielegalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Basia nie zazdrość my 4 grudnia nic nie mówimy gdy wszyscy o Was mówią cały śląsk na baczność stoi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Zieelonooka nikt nie mówił czy chodziło o pierwsze drugie czy trzecie imie Wystarczy czuć się Agnieszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.08.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kurcze..... jaki ruch, fajnie, że się wpisałyście. Miałam ciężki dzień, więc tym bardziej mi miło że się odezwałyście A teraz po kolei: 1. AAgnieszk@ - zapewniam, nie jesteś JEDYNA z fachowcami przez duże FA co wcale mnie nie cieszy, bo chciałabym, żeby tak normalnie, po ludzku z dużą przyzwoitością każda z nas domek sobie postawiła. Nasz projekt to Halszka, od stycznia nie mogę znaleźć nikogo kto by taki domek budował. Po wielkich prośbach dostałam a raczej wyżebrałam , bo ochrona danych , nazwy miejscowości gdzie zakupiono projekt. Archeton ma zadzwonić do 2 z nich i spytać czy budujący Państwo chcą abym z butami wtargnęła w ich życie Jeżeli u ciebie to ten sam projekt, to prośba - pstryknij kiedyś jakieś fotki 2. Zielonooka ( ja też zielonooka ) czytaj dalej 3.basiah2 - klub co prawda Agnieszek - ale wiesz, że kawusia i plotusia to z każdą ........... kobiałką No i fakt - na Barbórkę to kopalnie u nas też zamknięte Podsumowując: Agnieszek - od urodzenia mamy ... już 5 wpisanych i uuuuuuuuuuwwwwwwaaaaagggggaaaaa 2 z NADANIA TAK SOBIE MYŚLĘ..... a może jak dom zbuduję, to przyjedziecie i będzie nas chociaż w 1/10 tyle co Krysiek na wiecu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.08.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Zieelonooka nikt nie mówił czy chodziło o pierwsze drugie czy trzecie imie Wystarczy czuć się Agnieszką Niezłe... i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 YreQ troche się poszarągęsiłam w Twoim wątku ,ale myśle że my Agnieszki tak mamy bynajmniej ja. Aha też jestem zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.08.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 YreQ troche się poszarągęsiłam w Twoim wątku ,ale myśle że my Agnieszki tak mamy bynajmniej ja. Aha też jestem zielonooka spoko maroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 15.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 YreQ ale namieszałam , Twój domek jest bardzo podobny do Ślężana z tej samej pracowni co Twoja Halszka i stąd ta pomyłka Jeśli chcesz zobaczyć realizację Ślężana, to mogę Ci pokazać fotki, ale to niestety nie Twoja Halszka jednak podobieństwo jest duże (to na moją obronę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ależ nic nie szkodzi Jak to nie Halszka, to nie zawracaj sobie głowy, gdy wróci z urlopu Pani z Archetonu to może uda jej się skontaktować z kimś z Wielkopolski - tylko dwa projekty zostały sprzedane w lustrzanym odbiciu ( z naszym trzy) ...... zobaczymy może zgodzą się na WYMIANĘ DOŚWIADCZEŃ. POZDRAWIAM Nadal jest nas 5 + dwie....Agnieszki wpisujcie SIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 19.08.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Proszę uprzejmie o dopisanie mnie do waszej grupki Witam wszystkie Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witaj Wpisujemy a co Pobudka Agnieszki Jest nas 6............... i nadal mamy chęć I dwie z nadania .........do kawusi i niedzielnego śniadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts