YreQ 19.08.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jedna "z nadania" wpisuje się na poranną kawkę Jaka pogoda u was bo u mnie troszkę szaro dzisiaj.... Witaj Dopiero teraz się odzywam.......... jak wpadłaś na kawę i .... pocałowałaś niestety klamkę.... to ja moja droga byłam już nad jeziorkiem..........piękną pogodę dzisiaj mieliśmy... bezchmurne niebo.....a że na urlopie nie byliśmy to warto było załapać ostatnie promienie słońca na .... klatusie i cycusie Ale jak chcesz to zaparzę teraz..... w sumie też bym sie napiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 19.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witajcie imienniczki!!!Oczywiscie jestem z lat 70-tych,mama twierdzi ,że imię mam z filmu noce i dnie. No cóż nie komentuję wyboru.\Imię fajne ale trochę zbyt popularne.Już konczę domek i lada dzien przeprowadzka, trzymajcie kciuki.aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witaj no ba.....pewnie, że będziemy trzymały....a ty trzymaj żebyśmy i my do tego momentu dotrwały 7 Agnieszek wpisanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 jak wpadłaś na kawę i .... pocałowałaś niestety klamkę.... to ja moja droga byłam już nad jeziorkiem..........piękną pogodę dzisiaj mieliśmy... bezchmurne niebo.....a że na urlopie nie byliśmy to warto było załapać ostatnie promienie słońca na .... klatusie i cycusie Ale jak chcesz to zaparzę teraz..... w sumie też bym sie napiła Oj pocałowałam klameczkę, ale "NI MOM ZOLU DO NIKOGO" Może dziś jakąś kaweczkę wypijemy w miłym towarzystwie? http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg dobra parę łyczków i szara rzeczywistość (praca) czeka pozdrawiam Agnieszki i nieAgnieszki Dzieki ci dobra kobieto, łyknęłam....pyszna na Twoja kawusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Załapałam się jeszcze? Bo jak nie, to muszę iść parzyć, ale taka mi się na pewno nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A jak będzie jeszcze coś słodkiego to się nie pogniewam witaj amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 20.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No, dziewczyny, ale pyszności Ciekawe, czy wszystkie Agnieszki to łasuchy? Bo ja to jestem straszny Gorąco sie u mnie robi, potem jakieś lody może Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 zapodam potem, bo rodzina obiadu się domaga a na 15 jadę okna obejrzec jakie mi wyczarowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 no i poczytajcie co wyczarowali................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.08.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Zapisuję się ... Ja też mam na imię Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witajcie, zapraszam Zonkę Facia i Basię na kawę i lody: http://img235.imageshack.us/img235/7417/1kawaczarnabialazdjeciagg9.jpg http://img467.imageshack.us/img467/3707/1lodybr5.jpg No i tym sposobem jest nas 8 plus 2 z nadania, a kawę piją i smutki lodami zagryzaja 2 + 1, bo reszta śpi nie wie jak ja przez te cholerne okna cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 dietka ? a ja chciałam ci coś na jutrzejszy obiad zapodać pojawię się późnym wieczorkiem, ale fajnie że wpadłaś na kawusię i plotusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Już jestem Moje dziecko jeszcze nie śpi i dokazuje... ja do niej: "Julunia obiecałaś, że bedziesz grzeczna"...ona do mnie " No aż tak bardzo nie obiecałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja uwielbiam dobre ciasteczka , ale nie uwielbiam jak mi potem wchodzi w ... boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 21.08.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Dla mnie ten dzień niestety nie zaczął się dobrze. Z samego rana miałam rozmowę z solidnym wykonawcą. Dochodzę do wniosku że w tej branży( budowlance) nie istnieje takie słowo jak słowność i solidność Zjem sobie jakieś ciacho może humor mi się poprawi. Życzę wszystkim Agnieszkom milszego ranka jak mój Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.08.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witajcie Wszystkiego dobrego dzisiaj...... ide walczyć ze składami......... i budowlanymi i prania do prasowania Tfu, Tfu.....moi przyjechali i wnoszą bloczki na stropik, kóry był przez dwie ostatnie noce podlewany MOCĄ BOSKĄ POZDRAWIAM............. o solidności napiszę jak zaczną stawiać, ale myślę, że będzie dobrze........przyjeżdżają, robią, nie piją....prócz kawy nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 21.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No to ja też chcę się wpisać : Agnieszka Jestem A to wpisowe: http://img441.imageshack.us/img441/4791/deseryis2.jpg http://img441.imageshack.us/img441/8074/napojelh1.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Agnieszko .... zapisana pod 9....cóż za wejście Za wkupne dziekujemy i zapraszamy.... co słychać u Ciebie słodziutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.08.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Drogie Agnieszki Bardzo sympatyczna ta Wasza grupa i bardzo chciałabym się do niej przyłączyć. To ja się zapisuje Mysle ,że będzie nas sporo bo bum na Agnieszki to lata 70 więc "idealny "wiek na inwestorki No Agnieszki zgłaszajcie się Moje drugie imię jest właśnie wynikiem tej mody, a pierwsze brzmi jak tytuł popularnego pod koniec lat 60-tych filmu z Pola Raksą w roli głównej. Modna jestem więc podwójnie A, że wszystkie Agnieszki to inteligentne bestyjki z pewnością domyślicie się mojego pierwszego imienia. Czy będę mile widziana w tej grupie będąc Agnieszką tylko w 1/2 Mogę wkupić się pysznymi lodami, które uwielbiam i uważam, że są najlepszym sposobem na pozbycie się wszystkich babskich smuteczków. http://farm2.static.flickr.com/1297/1196849506_b70a04685a.jpg Pozdrawiam i czekam na werdykt Matki Założycielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.08.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Matka Założycielka czuje sie wywołana do tablicy ZOFIA - o ten film z 1967 r chodziło ? Osobowość: Ta, co decyduje Charakter: 90 % Promieniowanie: 90 % Rezonans: 100 000 drgań/sek. Kolor: Zielony Główne cechy: Zmysłowość - Uczuciowość - Towarzyskość - Dynamizm Totem roślinny: Cedr Totem zwierzęcy: jaskółka Znak: Waga TYP: Od najmłodszych lat narzucają rodzinie nadzwyczajne tempo życia. Są zarazem pełne zapału i flegmatyczne, a ich główną zaletą jest umiejętność rozwiązywania W parę minut każdego problemu. Są bardzo zaradne, nie mogą usiedzieć W miejscu, i jak ich totem, jaskółka, lubią słońce i nie cofają się przed żadną podróżą. PSYCHIKA: Muszą wszystko wypowiedzieć i wszys*tko przeżyć. Nie lubią żyć w cieniu, nieraz uprawiają "strip-tease" umysłowy. Jeśli nie wysłuchacie ich zwierzeń, zranicie je dogłębnie. WOLA: Czy to wola, czy ambicja? Czy szukają samopo*twierdzenia w pokonywaniu przeszkód i przeciwności? Tylko one mogą na to odpowiedzieć. POBUDLIWOŚĆ: Subtelna, nieraz na zamówienie. Ina*czej mówiąc, potrafią odgrywać emocje, same się o nich przekonując za pomocą wzruszających i wyimaginowa*nych zwierzeń. ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Nie znoszą, aby coś działo się bez nich, muszą grać ważną albo i główną rolę w komedii zwanej życiem. Lubią otaczać się wesołą bandą przyjaciół. Porażki nie robią na nich wrażenia. AKTYWNOŚĆ: Nie można powiedzieć, by nauka je pasjonowała. Najwięcej uczą się podróżując. Są dobrymi reporterkami, a w każdym razie zagorzałymi podróżnicz*kami, zawsze gotowymi do wyjazdu. INTUICJA: Znacznie bardziej ufają swym przemyśle*niom, niż intuicji. INTELIGENCJA: Syntetyczna, globalna. Mogą być pierwszorzędnymi "kobietami interesu". Mają zręczne dłonie, potrafią wszystko zrobić, a przynajmniej tak twierdzą. UCZUCIOWOŚĆ: Ten typ charakterologiczny pragnie miłości. Dziesięć razy dziennie pytają rodziców, czy są ich ulubionym dzieckiem, a jeśli otrzymają odpowiedź twierdzącą, pobiegną przechwalać się przed rodzeństwem. Innymi słowy potrafią siać zamęt! MORALNOŚĆ: Twierdzą, że są zdolne do największego I bohaterstwa, do całkowitych wyrzeczeń, ale są wyrozu*miałe wobec cudzych słabostek i wrażliwe na własne błędy. ZDROWIE: Są łakome i mają przez to wiele problemów, zwłaszcza z nadwagą. Już od najmłodszych lat trzeba nadzorować ich dietę, gdyż grozi im celulitis. Jako dzieci potrzebują dużo snu, ale za nic nie chcą wcześnie się kłaść. ZMYSŁOWOŚĆ: Mają tendencję do narzucania się tym, których kochają, a trzeba powiedzieć, że łatwo się zakochują. Mają wielkie serce, Jeśli potrzebujecie pocie*chy, natychmiast zainteresujecie te urocze pocieszycielki. DYNAMIZM: Pełen możliwości. Podtrzymuje ich akty*wność. TOWARZYSKOŚĆ: Lubią przyjmować gości. Kochają rodzinę, jako matki są trochę zwariowane, ale pełne miłości. Natomiast rolę żony pojmują raczej niecodzien*nie. Ich mężom potrzebna jest duża doza stoicyzmu, by 1 mogli w pełni docenić impulsywną miłość tych kobiet. PODSUMOWANIE: To urocze diabełki, które anioło*wie chętnie poślubiają. Nieszczęśni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts