Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agnieszki budujące - ileż nas ach ileż?

Recommended Posts

Jedna "z nadania" wpisuje się na poranną kawkę :lol:

Jaka pogoda u was bo u mnie troszkę szaro dzisiaj....

Witaj :lol:

Dopiero teraz się odzywam..........

jak wpadłaś na kawę i .... pocałowałaś niestety klamkę.... to ja moja droga byłam już nad jeziorkiem..........piękną pogodę dzisiaj mieliśmy... bezchmurne niebo.....a że na urlopie nie byliśmy to warto było załapać ostatnie promienie słońca na .... klatusie i cycusie :roll: :lol:

Ale jak chcesz to zaparzę teraz..... w sumie też bym sie napiła :wink:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak wpadłaś na kawę i .... pocałowałaś niestety klamkę.... to ja moja droga byłam już nad jeziorkiem..........piękną pogodę dzisiaj mieliśmy... bezchmurne niebo.....a że na urlopie nie byliśmy to warto było załapać ostatnie promienie słońca na .... klatusie i cycusie :roll: :lol:

Ale jak chcesz to zaparzę teraz..... w sumie też bym sie napiła :wink:

Oj pocałowałam klameczkę, ale "NI MOM ZOLU DO NIKOGO" :wink: :wink:

Może dziś jakąś kaweczkę wypijemy w miłym towarzystwie?

http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg

dobra parę łyczków i szara rzeczywistość (praca) czeka :cry:

pozdrawiam Agnieszki i nieAgnieszki :wink:

Dzieki ci dobra kobieto, łyknęłam....pyszna na Twoja kawusia :D

Witajcie, zapraszam Zonkę Facia i Basię na kawę i lody:

http://img235.imageshack.us/img235/7417/1kawaczarnabialazdjeciagg9.jpg

http://img467.imageshack.us/img467/3707/1lodybr5.jpg

No i tym sposobem jest nas 8 plus 2 z nadania, a kawę piją i smutki lodami zagryzaja 2 + 1, bo reszta śpi nie wie jak ja przez te cholerne okna cierpię :x :wink:

Dla mnie ten dzień niestety nie zaczął się dobrze. Z samego rana miałam rozmowę z solidnym :evil: :evil: wykonawcą. Dochodzę do wniosku że w tej branży( budowlance) nie istnieje takie słowo jak słowność i solidność :cry: :cry:

Zjem sobie jakieś ciacho może humor mi się poprawi. Życzę wszystkim Agnieszkom milszego ranka jak mój :lol: :lol:

Aga

Witajcie :D

Wszystkiego dobrego dzisiaj...... ide walczyć ze składami......... i budowlanymi i prania do prasowania :roll: :wink:

Tfu, Tfu.....moi przyjechali i wnoszą bloczki na stropik, kóry był przez dwie ostatnie noce podlewany MOCĄ BOSKĄ 8)

POZDRAWIAM............. o solidności napiszę jak zaczną stawiać, ale myślę, że będzie dobrze........przyjeżdżają, robią, nie piją....prócz kawy nic :D

Drogie Agnieszki :D

Bardzo sympatyczna ta Wasza grupa i bardzo chciałabym się do niej przyłączyć.

To ja się zapisuje :lol: Mysle ,że będzie nas sporo bo bum na Agnieszki to lata 70 więc "idealny "wiek na inwestorki :p No Agnieszki zgłaszajcie się :wink:

Moje drugie imię jest właśnie wynikiem tej mody, a pierwsze brzmi jak tytuł popularnego pod koniec lat 60-tych filmu z Pola Raksą w roli głównej. Modna jestem więc podwójnie :lol:

A, że wszystkie Agnieszki to inteligentne bestyjki z pewnością domyślicie się mojego pierwszego imienia.

Czy będę mile widziana w tej grupie będąc Agnieszką tylko w 1/2 :oops:

Mogę wkupić się pysznymi lodami, które uwielbiam i uważam, że są najlepszym sposobem na pozbycie się wszystkich babskich smuteczków.

http://farm2.static.flickr.com/1297/1196849506_b70a04685a.jpg

Pozdrawiam i czekam na werdykt Matki Założycielki :wink:

Matka Założycielka czuje sie wywołana do tablicy :wink:

ZOFIA - o ten film z 1967 r chodziło ?

Osobowość: Ta, co decyduje

Charakter: 90 %

Promieniowanie: 90 %

Rezonans: 100 000 drgań/sek.

Kolor: Zielony

Główne cechy: Zmysłowość - Uczuciowość - Towarzyskość - Dynamizm

Totem roślinny: Cedr

Totem zwierzęcy: jaskółka

Znak: Waga

TYP: Od najmłodszych lat narzucają rodzinie nadzwyczajne tempo życia. Są zarazem pełne zapału i flegmatyczne, a ich główną zaletą jest umiejętność rozwiązywania W parę minut każdego problemu. Są bardzo zaradne, nie mogą usiedzieć W miejscu, i jak ich totem, jaskółka, lubią słońce i nie cofają się przed żadną podróżą.

PSYCHIKA: Muszą wszystko wypowiedzieć i wszys*tko przeżyć. Nie lubią żyć w cieniu, nieraz uprawiają "strip-tease" umysłowy. Jeśli nie wysłuchacie ich zwierzeń, zranicie je dogłębnie.

WOLA: Czy to wola, czy ambicja? Czy szukają samopo*twierdzenia w pokonywaniu przeszkód i przeciwności? Tylko one mogą na to odpowiedzieć.

POBUDLIWOŚĆ: Subtelna, nieraz na zamówienie. Ina*czej mówiąc, potrafią odgrywać emocje, same się o nich przekonując za pomocą wzruszających i wyimaginowa*nych zwierzeń.

ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Nie znoszą, aby coś działo się bez nich, muszą grać ważną albo i główną rolę w komedii zwanej życiem. Lubią otaczać się wesołą bandą przyjaciół. Porażki nie robią na nich wrażenia.

AKTYWNOŚĆ: Nie można powiedzieć, by nauka je pasjonowała. Najwięcej uczą się podróżując. Są dobrymi reporterkami, a w każdym razie zagorzałymi podróżnicz*kami, zawsze gotowymi do wyjazdu.

INTUICJA: Znacznie bardziej ufają swym przemyśle*niom, niż intuicji.

INTELIGENCJA: Syntetyczna, globalna. Mogą być pierwszorzędnymi "kobietami interesu". Mają zręczne dłonie, potrafią wszystko zrobić, a przynajmniej tak twierdzą.

UCZUCIOWOŚĆ: Ten typ charakterologiczny pragnie miłości. Dziesięć razy dziennie pytają rodziców, czy są ich ulubionym dzieckiem, a jeśli otrzymają odpowiedź twierdzącą, pobiegną przechwalać się przed rodzeństwem. Innymi słowy potrafią siać zamęt!

MORALNOŚĆ: Twierdzą, że są zdolne do największego

I bohaterstwa, do całkowitych wyrzeczeń, ale są wyrozu*miałe wobec cudzych słabostek i wrażliwe na własne błędy.

ZDROWIE: Są łakome i mają przez to wiele problemów, zwłaszcza z nadwagą. Już od najmłodszych lat trzeba nadzorować ich dietę, gdyż grozi im celulitis. Jako dzieci potrzebują dużo snu, ale za nic nie chcą wcześnie się kłaść.

ZMYSŁOWOŚĆ: Mają tendencję do narzucania się tym, których kochają, a trzeba powiedzieć, że łatwo się zakochują. Mają wielkie serce, Jeśli potrzebujecie pocie*chy, natychmiast zainteresujecie te urocze pocieszycielki.

DYNAMIZM: Pełen możliwości. Podtrzymuje ich akty*wność.

TOWARZYSKOŚĆ: Lubią przyjmować gości. Kochają rodzinę, jako matki są trochę zwariowane, ale pełne miłości. Natomiast rolę żony pojmują raczej niecodzien*nie. Ich mężom potrzebna jest duża doza stoicyzmu, by 1 mogli w pełni docenić impulsywną miłość tych kobiet.

PODSUMOWANIE: To urocze diabełki, które anioło*wie chętnie poślubiają. Nieszczęśni!