amonite 25.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Aha, April, a ty aby na pewno dobrze się dziś czujesz? Nie potrzebujesz żadnej fachowej pomocy medycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 No to i ja Was opuszczę bo sobota i wieczór.... Za oknem pokaz sztucznych ogni mam , bo jakaś impreza niedaleko. Pa pa siostrzyczki! Oho już słyszę: " Kończysz już?" Idę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A ja biedna, co z tego będę miała Koleżanki ratowałam i sama zostałam Chore wywczasów w łożnicach doznają Dobrego słowa nawet nie podają Panowie doktorzy rachunek wystawią To się dziewczyny poprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.08.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Aha, April, a ty aby na pewno dobrze się dziś czujesz? Nie potrzebujesz żadnej fachowej pomocy medycznej? Dzięki za zainteresowanie Czuję się O.K, ale zmęczona jestem okrutnie, ratowaniem symulantek Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 25.08.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Śpią już wszystkie pewnie smacznie a ja jak zwykle dopiero mogę poczytać sobie troszkę Moje Małe Dziecię usnąć długo nie mogło, marudziło a ja takie plany miałam jak uśnie Mąż chrapie na łóżku, gdzie nie spojrzę coś do zrobienia a ja....siedzę przed komputerem i gadam sama ze sobą bo wszystkie Siostry smacznie śpią, albo się bawią na fajnych imprezkach. Mogę tylko popatrzeć na przystojniaka w kitlu Tak w ogóle to muszę się nauczyć wklejania fotek ale jakoś obawiam się że mąż nie ma tyle cierpliwości a i czasu ciągle brak Życzę miłych snów a rano wpadnę na smaczną kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Jakoś póżno odnalazłam klub Agnieszek. Niniejszym składam wniosek o wciągnięcie mnie na liste członkiń i zwracam się z uprzejmą prośbą o pozytywne rozpatrzenie onego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 26.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Pobudka no co z tą kawusią nie można tak długo spać w niedzielę, to naprawdę niezdrowe Czy ktoś oprócz mnie już wstaaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 26.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Kawusia pyszna tego mi było trzeba. Dzięki. A co do snu to cóż- jakieś krótkie te noce i nawet nic fajnego mi się nie śniło. Nic ani nikt A jak tam Tobie minęła nocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 26.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Kawka wypita a teraz dzieciaki wołają śniadankooooo mamooo więc też muszę się udać do kuchni. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A ja biedna, co z tego będę miała Koleżanki ratowałam i sama zostałam Chore wywczasów w łożnicach doznają Dobrego słowa nawet nie podają Panowie doktorzy rachunek wystawią To się dziewczyny poprawią No...... Rzeczywiście nie za ładnie się zachowałyśmy.... Aprilko kochana, przyjmij w przeprosinach ten bukiet polnych kwiatów, które zbierałam dziś o porannej rosie http://foto.m.onet.pl/_m/aaf11ed0adb600d82574a63b76f58403,10,19,0.jpg Witajcie w niedzielny poranek, widzę, że kawka zapodana - jak miło... AgnesK, fajnie, że nas odnalazłaś - witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.08.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jakoś póżno odnalazłam klub Agnieszek. Niniejszym składam wniosek o wciągnięcie mnie na liste członkiń i zwracam się z uprzejmą prośbą o pozytywne rozpatrzenie onego witaj AgnesK ja jak zwykle się poszarogęszę i niniejszym wpisuję Cię do klubu Agnieszek i nie tylko.... Jak YreQ czyli SZACOWNA MATKA ZAŁOŻYCIELKA wróci w końcu z balangi, to na pewno uaktulani rejestr Pozdrawiam (z nadnia Agnieszka nr2) Niniejszym dziękuję A teraz kochane Agnieszki dość kawuś i gadania trzeba brać się do roboty Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 26.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 cześć widzę, że po szybkiej i fachowo udzielonej pomocy wszystkie siostry czuja sie dobrze ;) ale jestem głodna, co dzis jemy na śniadanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.08.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Tak, tak.... Noc cudowna.Spałam jak zabita. Odkąd postawili mi porządny dach "zastępczy" ani nie wieje ani nie pada, no cóż w końcu spokojniej śpię. A może to te wspaniałe rączki Clooneya które mnie tak miały wczoraj masować? No a teraz obowiązek karmicielki rodziny (czyt. męża i piesa) wzywa mnie do kuchni. To pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Lista wpisanych: 1. To sem ja. 2. dżempel 3. amonite 4. agaaa 5. AAgnieszka@ 6. AgaMaj 7. mencel 8. Aga - Żona Facia 9. agwapi 10. Bianka 11. dzióbek 12. AgaWus - witam w naszym świecie 13. AgnesK Z nadania.... chętne do wpisania : 1. zielonooka 2. basiah2 3. April 13 4. Grzebiuszka A teraz Witajcie Obudziłam się już jakiś czas temu, poczytałam, muszę wziąć kilejny prysznic, ogarnąc chatę......dobudzić inwestorka, bo jednak "kotek nietupek" się udziela, przyprowadzić samochód ............i wrócę do Was. AgnesK witaj w naszych progach i baw się dobrze - jak i my się bawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 26.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ja mam dziś ochote na słodkie śniadanko jesli macie ochote to proszę się częstowac http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3401/z3401254A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Lej miodu dalej, bo ja chwytam dwa pierwsze placki i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMAJ 26.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 ja mam dziś ochote na słodkie śniadanko jesli macie ochote to proszę się częstowac http://kuchnia.gazeta.pl/im/4/3401/z3401254A.jpg Dziękuję chętnie się poczęstuję (nawet mi się zrymowało) Placuszki wspaniale wyglądają a jeszcze lepiej smakują. Palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ależ tu dzisiaj ruch. Grupka się rozrasta... Witaj AgnesK Zadam Ci od razu niedyskretne pytanie Jakim słodkim specjałem nas uraczysz? Marzy mi się, pyszny i wielgachny tort (dużo nas, oj dużo do degustacji) do popołudniowej kawki No...... Rzeczywiście nie za ładnie się zachowałyśmy.... Aprilko kochana, przyjmij w przeprosinach ten bukiet polnych kwiatów, które zbierałam dziś o porannej rosie Bukiet przyjmuję, jest cudowny!!! Ogromnie się cieszę, że doktorek dobrze się spisał Tak, tak....Noc cudowna.Spałam jak zabita. Odkąd postawili mi porządny dach "zastępczy"ani nie wieje ani nie pada, no cóż w końcu spokojniej śpię. A może to te wspaniałe rączki Clooneya które mnie tak miały wczoraj masować? Stawiałabym raczej na cudowne łapki G.Clooneya AgaMAJ nie przegap dzisiejszego wieczornego spotkania. Będzie jak zwykle ekscytująco Matka Z. zda nam być może, relację ze swoich hulanek i swawoli Czuję dziwny zapach...... O rany, obiad się przypala............ Strażaków-przystojniaków, siostry podeślijcie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Czuję dziwny zapach...... O rany, obiad się przypala............ Strażaków-przystojniaków, siostry podeślijcie.......... Już jadą http://www.efilm.pl/Filmy/P/planaca_pulapka/plonaca_pulapka_400_135_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Jak tam kobitki? Obiadki zaserwowane? U mnie święto - małż udziela się obiadowo - ja mam jeno konsumowac ŻYCIE CZASEM JEST PIĘKNE Oj, to mi się podoba A co dobrego miałaś na ten obiadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts