amonite 15.10.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To może jeszcze to: Jesienna dziewczyna Z tej drogi, którą przeszło za wiosną swoją lato – już nie patrz na swą, przeszłość, na przyszłość spojrzyj za to. Ze wzrokiem na zakręcie, za którym jest już jesień, wciąż czekaj nieugięcie, aż ona ci przyniesie... Jesienną Dziewczynę, odmienną niż inne – dziewczynę z chryzantemami, z chryzantemami. Dziewczynę Jesienną – dziewczynę bezcenną i nie zamienną już na nic, już na nic. Wiosennych dziewcząt pełno i letnich tyle ładnych. Jesienną poznasz jedną, zimowych nie ma żadnych. O tamte zresztą mniejsza, gdy złoto i szkarłatnie zabarwi jesień pejzaż na przyjście tej ostatniej ... Jesiennej Dziewczyny, odmiennej od innych – dziewczyny z chryzantemami, z chryzantemami. Dziewczyny Jesiennej – dziewczyny bezcennej i nie zamiennej już na nic, już na nic. Wyciągnij ręce do niej, by tak nie przeszła mimo, bo ma we włosach promień, przy którym jaśniej zimą. Bo zachód już w niuansach czerwieni gaśnie zimnej – bo to ostatnia szansa, po której nie ma innej ... Dziewczyny Jesiennej dziewczyny bezcennej i nie zamiennej już na nic, już na nic. Dziewczyny Jesiennej dziewczyny bezcennej i nie zamiennej już na nic, już na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dziś to mam ochotę zaśpiewać....pada śnieg, pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Herbatka Z rozkoszy tego świata ilości niepomiernej zostanie nam po latach herbaty szklanka wiernej i nieraz się w piernatach pomyśli w porze nocnej ha, trudno lecz herbata, herbaty szklanka mocnej Dopóki Ciebie, Ciebie nam pić Póty jak w niebie, jak w niebie nam żyć Herbatko, Herbatko, Herbatko Dopóki Ciebie, Ciebie nam pić Póty jak w niebie, jak w niebie nam żyć Herbatko, Herbatko O, jakżes bliska chwilko, jesienne pachną kwiaty a my pragniemy tylko już tylko tej herbaty za oknem deszczyk sypnął - arrivederci lato gdy wtem drzwi cicho skrzypną i witaj nam herbato Tak wdzięczni że nas darzysz pod koniec już sezonu o Tobie będziem marzyć Twój zapach czule chłonąc a potem syci woni, poprzestaniemy na tym bo doktor nam zabronił picia mocnej herbaty I po co, i po co nam żyć kiedy nie będzie, nie będzie nam wolno już pic herbatki, herbatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Rondelek Być może, to nie jest za wiele lecz ważne, że człowiek pamiętał więc ja ci tu Hiniu przyniosłem rondelek z okazji Twojego świeta Ty wiesz ze z kasą jest krucho a on do połowy jak nowy im bardziej biedaczek to jedno ma ucho tym bardziej jest odlotowy Deszcz mnie moczy wpysku sucho robota mnie nudzi Van Gogh też mial jedno ucho a wyszedł na ludzi Bo miłość nie jedno ma imię więc żadne tam ochy i trele a jak sie solidnie pokocha swą Hinię to się jej znajdzie rondelek Rondelek wypełni nam brzucho aż człowiek z radości się ślini choc jedno ma ucho zamknięte na głucho rondelek nie Paganini Deszcz mnie moczy w pysku sucho robota mnie nudzi Van Gogh tez mial jedno ucho a wyszedl na ludzi ................................................................. Tak mnie naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Widzę że z nami jak z niedźwiedziami, obudzimy się na wiosnę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 wszystkiego najlepszego wszystkim Agnieszkom swietujacym dzisiaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wszystkiego naj naj Agnieszki ... od Agnieszki Jeszcze mnie tu nie było więc się witam ładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 W Dniu Dziadka składam życzenia imieninowe za wczoraj - dla wszystkich Agnieszek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Wszystkim Agnieszkom - morza miłości... http://yvoneczka.wrzuta.pl/sr/d/0sucD2Nrv7z/serce_namalowane_na_piasku_na_plazy_w_meksyku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 19.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja także się grzecznie witam ! Pozdrawiam serdecznie waleczne koleżanki My ruszamy latem, tzw. decyzja wydana o pozwoleniu na budowę Działka bajeczna "na łonie natury". Teraz zacieram rączki przed naszym przedsięwzięciem. Trzymajmy się BABECZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czy to już wiosna ??? Marek Grechuta - "Wiosna, ach to ty" Dzisiaj rano, niespodzianie, Zapukała do mych drzwi, Wcześniej niż oczekiwałem Przyszły te cieplejsze dni. Zdjąłem z niej zmoknięte palto, Posadziłem vis-a-vis, Zapachniało, zajaśniało, Wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna- Ach, to ty! ...... http://republika.pl/blog_ti_4397086/6390643/tr/krokusy2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj, chyba jednak to jeszcze nie wiosna.... Przynajmniej to co ja mam za oknem jej nie przypomina. A za oknem wszystko okryte białym świeżym puchem... Dobrze, że w duszy już wiosna gra.... "Wiosna! Cieplejszy wieje wiatr... Wiosna! Znów nam ubyło lat.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 17.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Kolejna Agnieszka się melduje do druzyny:) Kiedy mówie mojemu męzowi, że imię Agnieszka znaczy "czysta, niewinna" to on tylko szelmowsko się uśmiecha. Ale ja wiem swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Następna się melduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 31.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 i kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.12.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ależ dawno mnie tu nie było. Widzę, że i inne Agnieszki zapomniały o swojej grupce... smutne to, bardzo smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 07.12.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 eeeee tam, nie wszystkie zapomniały;) Mamy swoje zrywy co jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 18.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 dołączam się do budujących Agnieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza83 16.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam Wszystkie koleżanki moje imienniczki Wszystkiego Najlepszego z okazji zbliżających się imienin choć ja mam w kwietniu dopiero. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka1801 03.11.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam wszystkie swoje imienniczki. Miło, że założyłaś grupę AGNIESZEK. Super:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts