Grzebiuszka 09.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Agajar mnie bardzo skutecznie przyciągnęłas ta kawką i croissantem :) wyczulam ten cudowny zapach w powietrzu i od razu pomyślalam, że to na pewno z Agnieszkowego forum i proszę, mialam rację :) pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 09.01.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Grzebiuszka widzę, że tylko my dwie pozostałyśmy na placu boju... A gdzie reszta naszych Agnieszek (bardziej lub mniej Agnieszkowatych )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 och ja też chętnie przyleciałam na tę kawkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jak zwykle spóżniłam się na kawę ale kawałek rogalika skubnę rano nie zaglądam bo przestałam zabierać laptopa do pracy (bo po robocie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 postaram się pokazać wam co widziałam równo o północy przed wigilią tylko nie wiem czy mi się uda bo mam problemy z wstawianiem zdjęć http://images27.fotosik.pl/137/d57b12a6b0dd14a4.jpg http://images31.fotosik.pl/103/2cf15122f0000a55.jpg http://images32.fotosik.pl/102/79caddc24f0c3be8.jpg http://images25.fotosik.pl/137/4ea0d3a5b4183501.jpg ciekawe co wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 umiem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 10.01.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No gratuluję matko dyrektorka. To ja teraz poproszę o coś baaardzo kaloryczneto (chociaż wzrokiem zjem). Zrobiłam sobie postanowienie noworoczne "schuść" Póki co mam dużo zapału. Zaczęłam chodzić na aerobik no i na łyżwach jeżdżę. Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.01.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 do szukania i wklejania jeszcze nie doszłam ale mogę ci opowiedzieć o pączkach mojej babci są wielkie , w środeczku mają różaną marmoladkę , na wierzchu chrupiącą skórkę, są cieplutkie przed momentem wyjęte i mają milion kalorii ja się nie odchudzam , wolę być gruba niż głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 10.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Takich pączków to i ja bym zjadła. Moja mama też robi sama pyyyszne są ale narazie jeszcze nie smażyła. Jak będzie robiła to wkleję zdjęcie. A teraz podrzuć mi jednego ale tak żeby nie ostygł za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 dopiero przeczytałam i nie zdążyłam Ci pączka podrzucić bo zeżarli zresztą i tak zimne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 cześć Pewno mnie zlinczujecie za nieobecność, ale cóż - jestem już po Sylwestrze i swoich urodzinach (czyli rok starsza ) i pogadam z Wami jutro. Dziś już zmykam lulu. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 umiem już i robić i wklejać - zdjęcia super gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 ........ i zapomniałam dodać, że stęskniłam się za naszymi pogaduszkami i wszystkimi pierdułkami .... no i wiecie o co chodzi, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.01.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 YreQ, WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ... NAJLEPSZEGO! http://www.imexgraf.pl/kalendarze/2007/trojdzielne/KT18_Kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 12.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 cześć ........ ale cóż - jestem już po Sylwestrze i swoich urodzinach (czyli rok starsza )........ życzę wszystkiego naj naj naj a tutaj "kwiatki" dla ciebie http://img206.imageshack.us/img206/4018/chippendales1171152nj7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 YreQ wszystkiego najwspanialszego A tych kwiatków to ja już niczym nie przebiję, nawet nie próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 KOCHANE WY MOJE Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia i kwiatki i "kwiatki" Właśnie odprowadziłam do drzwi moich gości, którzy byli na inspekcji podziwiającej daszek domu, potem smakującej czerwone słodkie, rodzinne biesiadowanie przeciągnęło się znacznie .... ....zatem pogadam z Wami jak "szum" mi przejdzie - czyli jutro. Na koniec moja złota myśl: " Kobieta jest jak wino............... im dalej po 30-stce tym lepsza" hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.01.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 YreQ ja też składam Ci spóźnione ale bardzo szczere życzenia. Niestety żadne kwiatki nie przebiją "kwiatków" od Basi Zdradzę Wam, że w sobotę byłam na imprezie u koleżanki z pracy mojego męża no i po północy chłopcy zatańczyli dla nas. Oj się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.01.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 YreQ ja też składam Ci spóźnione ale bardzo szczere życzenia. Niestety żadne kwiatki nie przebiją "kwiatków" od Basi Zdradzę Wam, że w sobotę byłam na imprezie u koleżanki z pracy mojego męża no i po północy chłopcy zatańczyli dla nas. Oj się działo... Może być inny ... hmmm "gatunek" kwiatka Jakiś Włoch o rozwalającym spojrzeniu? Dziękuję za życzenia P.s. Trzeba przyznać, że Basia uderzyła z prezentem na widok którego inwestorkowi twarz zbladła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.01.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 nie podpadłaś - mnie się podobało nawet bardzo A z tą ciszą to faktycznie .... niepokojąco. Ja zwyczajnie nie miałam czasu - zaniedbałam i swój dziennik i dzienniki innych i swój Agnieszkowy klubik przede wszystkim. Będę zaglądała z doskoku..... Też jestem ciekawa opowieści z tańców, tudzież wygibańców męskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts